Şimdi Ara

1300-1500tl civarı android telefon arıyorum sıfır yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 1300-1500TL limitle hangi telefon alınabilir? Aradığım kriterleri aşağıda belirttim, Kullanıcılardan yorum bekliyorum.

    Aklımda iki model var,
    İlki Lenovo K6 Note
    İkincisi Sony Xperia AX ultra
    Nokia lumiadaki kronik sorunlarıyla uğraşmaktan bıktığımdan nokia, yurt dışı garantili xiaomi gibi absürt marka da bakmıyorum. Çin malı porsche görünümlü doğan gibi o ne öyle :=) Hadi lenovo yu neredeyse 8 yıldır tanırım, laptop konusunda çok iyi olduğundan sıcak bakıyorum. Ancak dediğim gibi xoami gibi vestel gibi hele hele casper gibi illet firmalardan ve markalardan uzak dururum.

    Aradığım özellikler;
    Kesinlikle yurtiçi garantili olmalı,
    Şarjı 1 günü çıkarabilmeli,
    Android destekli olmalı,
    kamerası iyi olmalı,
    5'' üstü olması kafi,
    Gerektiğinde oyun oynayabileceğim,
    Gerektiğinde film izleyebileceğim bir telefon arıyorum. Nakit olarak ya da kredi kartıyla sıfır olarak alacağım. Ne önerirsiniz? Bir de bloetooth kulaklıkla kullanmayı planlıyorum. Öyle bilmemne oranı yüksekmiş şuymuş buymuş farketmez, zaten her ortamda rf dalgaları mevcut, Her yerde gsm sinyali var,öyle fazla takılmaya gerek yok.







  • K5 Note kullanıyorum çok memnunum her şeyi ile K6 Note un dahada iyi olduğunu düşünüyorum normal bir kullanıcının her işini fazlasıyla görecek şekilde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BendeBilmiyorum B kullanıcısına yanıt
    K6 note'ta aklımı karıştıran tek şey işlemci. Geri kalan bütün özelliklerine kabulüm, telefon hem hoş, hem fiyatona göre çok iyi özelliklere sahip.
    XA ultra da da kullanıcı yorumları, olumsuz yönde çok fazla yorum var ama telefon özellikleri fena. Çift mikrofon mevzusundan dolayı ses gitmeme, batarya kapasitesinin küçüklüğü ve ısınma gibi bir sürü yorum okudum. Şahsi görüşüm sonynin orta segmenti alınmamalı ama bu telefon da fena ya
  • Açıklamanızı okudum sizin değerlendirmeniz neticesinde telefon önermek durumundayım şahsi fikrim sizin açıklamanıza malesef uymamaktadır. Öncelikle eğer ekran boyutu sizi rahatsız etmez ise Xperia x compact 1400 civarı bulabilmek mümkün işlemci kamera ve bir çok özelliği sizi tatmin edebilir güncelleme konusunda da eli güçlü bir cihaz diğer seçenek plastikten kurtulmuş bir model J7 prime fiyatına göre oldukça başarılıdır 1200-1300 civarı bulmak mümkün diğer seçeneklere de siz değinmişsiniz zaten lenovo k6 note tercih listeniz de olabilir ama xa ultra model hakkında yazılan çizilen çok aldırış etmeyin teknoloji şans işidir. Kısacası bu fiyat bandında alınabilirlik seviyesi yüksek telefonlar elin beş parmağını geçmez seçim yapmak çokda zor olmasa gerek orta segment oldukları içinde üç aşağı beş yukarı performansları benzer olacaktır farklılık ise tasarım ve kamera konusunda boy gösterecektir. Asus zenfone 3 Xperia x veya p2 bu fiyata bulabilirseniz değerlendirmenizi öneririm orta segmentin üzerinde cihazlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • P2 derim. 4 gb ram, sd625 işlemci, 5.5 inç fhd amoled ekran. Sadece kamerası orta karar, foto-video birinci önceliğiniz değilse bence en iyi alternatif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler. Sonydeki sinyalizasyon problemi kafamı iyice allak bullak ettiği için Sony Xperi Ax ultradan soğudum. Her ne kadar yeni serilerde sıkıntı kalmadı, güncellemeyle düzeldi gibisinden yorum okusam da en son aşama sony olacak. Çok çok fazla problemle karşılaşan olmuş, Samsung Galaxy C7 gözüme kestirdim. Biraz araştırarak, biraz da yorum alarak karar vereceğim sanırım.
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-z5-fiyati,5594981.html

    Al bir z5 rahatla abi :) Kamera desen var, pil desen benim kıçı kırık M4 aqua bile bana 1 gün rahat gidiyor
  • Oquzhn26 kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG A5 ile C9 pro arasındayım. Sonydeki kronik sorunlar yüzünden sony almayacağı. Yorum için teşekkürler. 5.1 ön kamera mı kaldı bu devirde :) insan en azından 8 yapar yahu
  • Ee sen alacakmısın oğuzhan en son rehber gitti falan diyodun galiba
  • hocam xa ultrayi boşverin çok fazla kronik sorunu var.



    1479 tlye xperia x var. Sıfır kronik sorunlu. Kamera xz ile 2 sensor hariç aynı. İ6sden daha hızlı çalışan stabil arayuz, 2600maha göre çok iyi pil, kasa kalitesi, bu fiyat bandında kullanılan sd 625 değil sd810dan daha güçlü sd 650. Ne ararsan var. Ha x compact daha iyi de boyut sorun olmazsa x compact da düşünebilirsiniz. Bu iki telefon piyasadaki en sorunsuz telefon. Ve fp kralı bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen abi telefon bom patlama riski var şuan 3-4 gün idare etsin o süre zarfında yenisi elimde olur. Ben Sony Z5 dual almayı planlıyorum kasa vs. çok hoşuma gidiyor. İP67-68 Sertifikasıda var. Ben gibi sakar biri için çok önemli Birde kamerası 23 MP. yani işimi görecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oquzhn26 kullanıcısına yanıt
    Ön kamerası berbat onunda. İnsan 8 13 falan koyar. Yorumları okuduktan sonra aman aman sony uzak dursun benden :) C9 pro geliyor 4 güne. Case 4u Q18 saat bide bluetooth kulaklık alıyorum yanında.
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    Valla abi kağıt üzerinde dediğin doğru 5.1 Mp. pek bir işe yaramaz tabi kağıt üzerinde ama iş veriye dönünce HD foto ve video çekimi yapıyor (Ön kamera/Arka kamera 4k ya kadar çıkıyor.). Bana asıl lazım olan suya ve toza dayanıklı olması. Bir çok telefonumu su ve toz yüzünden mezara gömdüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IItwentysixII

    Ön kamerası berbat onunda. İnsan 8 13 falan koyar. Yorumları okuduktan sonra aman aman sony uzak dursun benden :) C9 pro geliyor 4 güne. Case 4u Q18 saat bide bluetooth kulaklık alıyorum yanında.

    hocam xperia x ön kamerası piyasada htc 10 ve xz ile beraber lider. Ve piyasanin en sorunsuz telefonu. Bir bak istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğrudur, 13mp ön kamerası gayet iyi, ancak şikayetvarda yüzlerce xperia x serisi şikayeti okuduktan sonra sony almaktan vazgeçyim. şuan kafama yatan yukarıda bahsettiğim gibi samsung c9 pro ile samsung a5 2017 arasında git gel yapıyordum. C9 proda karar kıldım. yarın siparişini veriyorum.
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    xperia xin hiçbir sorunu yok ki. Bakın bu telefon xperia x. Xperia xa veya xa ultra değil. Ha xperia x hakkında şikayet bulduysanız tamam.

    C9 pronuz şimdiden hayırlı olsun o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 15 Mart 2017; 16:24:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile z5 elimde. Çok şık ve güzel bir telefon. Kamera ve işletim sistemi olarak Amiral Gemisi sayılır. Bu arada dual değil normal versiyonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.