Şimdi Ara

13 Gündür Bekleyen Çözümsüz Provizyon Iadesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, çok fazla bankalarla iş yapmama rağmen, iade, ödeme vs, henüz böyle bir süreçle daha önce karşılaşmadım ve karşılaşan arkadaş varsa nasıl bi yol izledi ve çözdü bilmek isterim. Aşağıda yapılan işlemleri yazacağım.


    7 Aralık amazon.co.uk, iptal ve iadesi

    8 Aralık newegg.com, iptal ve iade

    8 Aralık newegg.com, 2. iptal ve iade


    Garanti bankası kartı kullanıyorum. İşlemleri yaptığım kart, hesap (para card)'a bağlı sanal kart. Yukarıda yazdığım 3 işlemde açık provizyonda, iade tarihlerinden itibaren bekliyor. Garanti MH, kendilerine iade gelmediğini ve satıcılarala iletişime geçmem gerektiğini söylüyor, amazon ve newegg MH de tam tersini, iadelerin aynı gün yapıldığını, kendilerinin yapacakları hiç birşey olmadığın ve bankanın provizyonları iade etmesi gerektiğini söylüyor. Bu 2 kanal arasında günlerdir gidip geliyorum fakat hiç birşey elde edemiyorum. Toplamda 35 bin lira gibi bir param açık provizyonda tıkanmış durumda.


    Konuyla ilgili bilgisi olan, başına gelmiş ve çözmüş olan varsa, bildiklerini paylaşabilirse çok sevinirim.


    Saygılar








  • Hocam ilgili web sitelerinden iadelerin swift kopyalarını isteyin ve bankaya sunun bu belgeden sonra hemen iadeniz yansıyacaktır.Kullandıkları ödeme cihazlarına göre satıcı bildirse dahi iadelerin sisteme işlenmesi gecikmeli olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.