Şimdi Ara

1299$ Macbook 4k render için uygun mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Amerika'dan kendime mac alacağım, almadan önce araştırma yapmaya çalışıyorum ancak çok emin değilim kimisi i5 işlemcilerde render işlemlerin biraz uzun sürüyor diye söylüyor. 1300$ elimde net bir rakam var. Makina After Effects'de 4k render amaçlı kullanılacak, bunun yerine şunu al diyeceğiniz bir ürün olur mu? Yoksa bu sene yeni seri olarak çıkartacakları macbooklar için biraz daha beklemeli miyim?

    1299$ Macbook 4k render için uygun mudur?

    TR'de baktığımda aralarında çok fazla fiyat farkı yok gibiydi sanki, emin olamadım, konu açarak yardım almak istedim. Bilgili arkadaşlar beni aydınlatabilirse memnun olurum.

    Şu anda late 2012 mac kullanıyorum, artık işlerimi eve taşıdığımdan dolayı mecburi olarak ya başka bir makinaya geçeceğim ya da mac'i değiştirmem gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 2 Ocak 2020; 9:53:15 >







  • Ben de aynı hususta bilgi almak istiyorum. Paylaşırsanız çok makbule geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • After Effects başlı başına yavaş bir program zaten. i5 işlemci ile 4k render almak biraz işkence olur gibime geliyor. :) Biz ofiste workstation'larda(2 adet fiziksel Xeon işlemci) bir kaç efekt ile Full HD'de zorlanıyoruz. :)
  • i5 i7 fark etmiyor u serileri ikisi de 8 çekirdekli frenkansları da pek fark yaratmıyor, performansları da 4k da biraz kanser edebilir.
  • Uygun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani 4k aede alirmisin alırsın ama ae projesinin boyutuna ve layer sayısına bağlı bu. Motion graph renderi ile 4k post production video editi süreleri bir değil. Senin icin zaman önemliyse hiç bulasma derim ama zaman sorunum yok sabah basar akşama renderi cikarsada benim için problem yok diyosan alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.