Şimdi Ara

120 TL Hepsiburada İki Adet Ramazan Dayanışma Paketi (Valilikçe Belirlenen İhtiyaç Sahiplerine) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ray2 R kullanıcısına yanıt

    millet nasıl ulaşacak urumları vatandaşa en yakın ve ulaşılabilir yer belediyedir. millet 128 soruyor artık nere gittiğinide biraz sorsun artık yani algı algı neyin algısı anlayamadım güvenmek zorundamıyık valiliğe farzmı yani devlet yardım kolilerinin kömürlerin kime gittiğini en cok hangi siyasi görüşe gittiğini bilmeyecek kadar da saftirik değiliz yani

  • Madem böyle bir konu açılıyor alternatiflerin de başlıkta olması yararlı olur. Sebeplerini yazmaya gerek yok herşey ortada aslında.


    Bu da İzmir Belediyesinin bağış platformu. Ramazan kolisi ya da İftar şeklinde yardımda bulunabiliyorsunuz.


    https://www.halkinbakkali.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 7 Mayıs 2021; 2:15:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ray2

    Belediye olsaydı valilik olmasaydı filan feşman. Algı yönetimini bırakalım arkadaşlar. Bir yere yardım yapın da, ister belediye üzerinden yapın, ister valilik üzerinden yapın, ister sivil toplum kuruluşu üzerinden. Mesela LÖSEV, TEMA gibi kuruluşlar da var yardım yapmak isterseniz. O yüzden edebiyat parçalamayı ve siyaset yapmayı bırakın. İhtiyacı olana bir kanal bulup yardım edin, boşa slogan atmayın.

    Zaten vatandaşın yapacağı yardım siyasete alet edilmesin diye uğraşıyoruz, farkında değil misin?  

  • Tekrar ediyoruım. Bir yer bulup yardım edin arkadaşlar. Laf ebeliğine gerek yok. Siyasete de gerek yok. Bakın bir arkadaş alternatif link de paylaşmış. Ben de 1-2 tane siyaset dışında kurum önerdim. İmkanınız varsa elinizi cebinize atıp bir miktar yardım edin. Dilediğiniz yere, dilediğiniz miktarda. Onun dışındaki herşey sadece polemik olur.

  • mansur başkanın icraatine istanbuldan aldım gitti. valilik vs değil , liyakat sahibi ve sözünü tutan insanların bulunduğu yerler tercihimdir.

  • Sabah valiliğe teslim edildi diye bildirim geldi, arkasından da kargo benim evime geldi. İhtiyaç sahiplerine teslim edilecek şekilde sipariş vermiştim. Hepsiburada gerçekten hiç şaşırtmıyorsun.  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.