Şimdi Ara

120.000TL'ye Kadar Otomatik Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar.
    2014 model Astra J 1.6 Dizel Manuel aracımı satıp yeni bir araç almayı düşünüyorum. Evlendikten sonra eşimin manuel araca çok sıcak bakmamasından dolayı ve kendimde manuelden biraz yorulmamdan dolayı otomatik bir araç almayı planlıyorum.
    Mevcut aracımın artı yönleri cosmo+stil paket dolu bir araç, yol tutuşu, konfor konusunda da keyifli bir araç. Muadilleri ile kıyaslarsak 6, 6.3 arası bir yakıt tüketimiyle bir tık üstte ancak çok yormadı bunca yıl.
    100.000tl nakit , kalanı kredi ile ödeyeceğim. 2 yıllık bir kredi düşünüyorum. Kredi borcunu kapattığımda aracı satıp tekrar model yükseltme planım var. Anlayacağınız biraz da geçiş aracı gibi bir araç olacak. Bir süredir piyasa araştırması yaptığımda, 120-125bin tl bandında 2016,2017 model olarak yola çıkarsak sadece;

    - 1.2TSI Polo (Allstar veya Lounge)
    - 1.0 EcoTsi Ibiza (Boş- Sanırım Style)
    - Clio (Tüm donanınmlardan ve motor seçeneklerinden bulunabiliyor.)
    - 2011-2012 Model 320d (Gözüme çarpıyor ama fazla riskli :) )
    - Yine Astra J ( 1.6CDTI Otm Sedan veya 1.4T Otm Sedan ) - 1.4T versiyonunun yakıt tüketimi göz korkutuyor, birde aynı aracın dolu modelinden orta donanımlara inince biraz garipseyebilirim gibi geliyor.
    - 2016 Model Civic ( Bir önceki kasa ) - Atmosferik oluşu ve LPG olmasından çok sıcak bakamadım. Ama sorunsuz bir araç.
    - 1.2 TSI 2015-2016 model Midline Plus Golf (Sonradan far, stop, ekran vs eklentisi kolay olan bir araç. O nedenle aklımın bir köşesinde)
    - Focus 1.5TDCi TrendX (Sanırım araç çok boş, o nedenle biraz arka planlara atıyorum.)

    Bu araçlar arasından sizin tercihiniz ne olurdu? Varsa başka önerileriniz nelerdir. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.







  • En uygun fiat ibiza gibi 120ye diğerlerini otomatik bulaman gibi ha ben clio 4 öneririm temizinden bütçen otomatik temize pek uygun değel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır Clio 4 kullanıcısıyım, Icon donanım oldukça dolu ve güzel. 1.5 dci motor da şehir içi oldukça atik, diğer araçlar hakkında bilgim yok ne yazık ki. Ben tavsiye ederim, soracağınız soru varsa araç ve donanım paketi içeriği hakkında yanıtlarım.
  • Hocam merhaba
    Çıktıgından beri clio 4 kullanıcısıyım. Dizel otm veya 1.2 turbo benzinli seçenekleri değerlendirilebilir.
    Dizel 5-5.5 litre benzinliside şehir içi 7-7.5 litre yakar ortalama olarak. Rahat kompakttır.
    EDC de çok güzel çalışıyor. Araçlar kiralık geldiği için max 2 sene sürdüm bir clioyu. Benzinlileri genelde daha temiz kullanılmış oluyor. Clio seçiminizden eşinizde çok memnun kalacaktır.
  • polo , ibiza , clio bu aracı aldığınızda sattığınız aracı çok ararsınız. 1,2 tsi midline golf yada yine astra j bakmanız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Q6600

    polo , ibiza , clio bu aracı aldığınızda sattığınız aracı çok ararsınız. 1,2 tsi midline golf yada yine astra j bakmanız.
    Tek sıkıntım o şu an. Piyasa durumundan dolayı tüm oklar b sınıfını gösteriyor. Midline Golf için temiz araç arayışındayım bakalım.
  • Sonne911 kullanıcısına yanıt
    Yıllık vergisi vs. durumlardan dolayı 1.5 değilde belki 1.2 tercih edebilirim.Birde benzin fiyatlarındaki sert düşüşte dizelle farkı kapatacak gibi duruyor.
    Kullandığınız araç 1.5 miydi yoksa 1.2 miydi?
    Performans, atiklik vs 1.2 için nasıl acaba?
  • Hocam 1.2 turbo benzinli de sürdüm. 1.5 dizel de. Benzinli gerçekten çok atik ama dzielde alsanız pişman olmazsınız o da baya yeterli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yqtcn kullanıcısına yanıt
    bende astra j makyajlı kasadan polo ya geçtim herşeyim alt üst oldu konfor yok görsellik yok zevk yok bitti hepsi.
    forumda birisi satıyordu 28 bin km midline plus 128 bin tl otomatik
    bu araç olmalı 128 bin tl diye hatırlıyorum ilana ilk koyduğunda. ,https://forum.donanimhaber.com/su-arac-kacmaz-dedigimiz-arac-ilanlari-gercekten-uygun-ise-kendi-araclarimizi-da-paylasabiliriz--131177639-263
    burada paylaşmıştı.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-sadece-28.000-km-de-full-yetkili-servis-bakimli-795267775/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 17 Mart 2020; 21:56:24 >




  • Citroen c4 1.6 bluehdi 120hp tam otomatik oneririm. Beklenmedigi kadar konforlu, performansli ve rahat. Ben de yeni aldim. 2 haftadir kullaniyorum. C3ten gectim. Bir de exclusive yada confort+tekno paket bulabilirsiniz. Daha dolu bir araca binmis olursunuz. Ds4te olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pC_moNSteR

    Citroen c4 1.6 bluehdi 120hp tam otomatik oneririm. Beklenmedigi kadar konforlu, performansli ve rahat. Ben de yeni aldim. 2 haftadir kullaniyorum. C3ten gectim. Bir de exclusive yada confort+tekno paket bulabilirsiniz. Daha dolu bir araca binmis olursunuz. Ds4te olabilir.
    Teşekkür ederim öneriniz için. Aradığım fiyat bantlarında güzel araçlar varmış. Aklım şu an direk citroene kaydı.
  • cıtroen peugeot renault fiat bu gibi saçma sapan otomatik araç adı altında satılan araçlara itimat etme derim
  • honda alırım benim için sorunsuz başımı ağrıtmayacak araba daha önemlidir kaldıki eşinizde kullanacak hondaya param yetmediğinden egea 1.6 e-torg aldım biniyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corolla cvt 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.