Şimdi Ara

1100 liraya kadar tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tavsiye için ayrı bir bölüm göremediğim için buraya açıyorum konuyu. Eşime 1000 lira civarına bir windows tablet alacağım ama seçenekler çok kısıtlı ya da çok pahalı. Beklediğim özellikler 10" ekran, 1920*1080 ya da üstü çözünürlük ve tabi bu çözünürlüğü akıcı bir deneyime dönüştürecek donanım desteği. Piyasada 1280*800 çözünürlük sunan ve özellikle 8" olan bir çok alternatif var ama benim istediğim özelliklerde ve bu fiyat aralığında ürün neredeyse hiç yok. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün varsa çok sevinirim.

    Not: 3g istemiyorum cihazda. Wi-fi model olmalı. Ayrıca üst sınırım 1100 lira.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 8 Ocak 2015; 12:27:40 >



  • Teclast x16HD. Dualboot sayesinde hem Android 4.4 KitKat,hemde Win 8.1 kullanabilirsiniz. Ancak bir problem var. 3G istemediğinizi yazmışsınız. Bu tablette 3G + yanı sıra telefon özelliği de mevcut.
  • Tavsiye için teşekkür ederim. Maşallah tablette yok yok. Güzel cihazmış. Yalnız yerli satıcı göremedim. Var mı garantisi ile satan. Hani bilinen ve Türkiye'de teknik destek bulabileceğimiz bir marka olsa spot olarak alırım ama gerektiğinde yedek parça bile bulamayacağım bir ürüne bu miktarda para vermek beni zorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 8 Ocak 2015; 14:44:48 >
  • 1000 TL'lik bir ürünün en az 200 tlsi garanti kapsamında olduğu için alınan bedel. Yanlışdeğil mi bu? Sen malının arkasında değilmisin kardeşim dediğimizde arkasındayız tabiki garantisi var daha ne yapalım cevabını alıyoruz. Ama garanti ücreti keserek garanti yapıyorlar. birçok insan da bunun farkında değil. Madem malınıza güveniyorsunuz ey büyük markalar, bu ücretin anlamı nedir ? Neyse uzatmadan özetliyim. Arkadaşımda Galaxy note tablet var. Şarjda oyun oynamaktan içinden bir parça yandı. Garantye gitti. Aldığı cevap kullanıcı hatası. Tamam şarj anında elektronik cihazları kullanmamak gerekiyor eyvallah da, içerisinden durup durduk yerde başka birşey yanmış olsaydı alacağı cevap yine aynı olacaktı. Sözün özü siz o cihazı yurtdışından getirin. Sirkecide hertürlü 50-60 liraya tamir ettirirsiniz.
  • Sağolun. Kendime alacak olsam yine düşünürüm ama eşime alırken bu tür bir maceraya girmeyeyim. Şu an hala Ipad 2 kullanıyor ve en ufak bir sorun yaşamadı. Şimdi ben risk alıp bundan getirtirim başıma gelmeyen kalmaz. Bu sefer Windows olsun da ofis programlarını daha verimli kullansın dedim ama zor görünüyor. Yine Apple yolları görünecek sanırım bana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.