Şimdi Ara

11.560 Peşin, 607,60 x 72 ay taksitle Mercedes Benz C 300 Sedan !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yanlış olumadınız, Mc Donalds'da çalışıyorsanız, bir benzin istasyonunda güvenlik görevlisiyseniz ya da bir markette kasiyerseniz 2021 model MB C 300 Sedan'ı zorlanmadan alabilirsiniz. 11.560 Papel peşinatınız varsa (Ki peşinatı düşürebilirsiniz de) ve 6 yıl boyunca aylık 607,60 papel öderim derseniz 2021 model MB C 300 Sedan sizin. Güle güle binin. Bakmayın siz ekonomiyi berbat edenleri savunmak adına herkesi birim terör örgütü üyesi ilan edenlere. Amerikan conileri bu kadar kolay araç alabiliyorlar. Hatta bu coni '' Yav ben gevur arabası almayayım, barda veya kilisede laf eden olur, benim arabam varsın yerli ve milli olsun '' der ve bir Ford bayisine gidipte 2021 model bir Ford Mustang Ecoboost Fastback alırsa, 8.750 papel de peşin verirse 72 ay boyunca aylık 303,80 papel öder. Yani çekirdek parası gibi. Siz bu ödemelerle anca mobilet ve benzeri bir taşıt alın, eloğlu gıcır gıcır süper spor otomobile binsin. Eyyy Amerika !








  • Konuyu görünce "aha dedim" yine 10-15 yıl önceki konuyu hortlattılar. İçeri girip okuyunca zaten bildiğim şeyleri okuyunca üzüldüm, gözyaşlarım çorbama aktı.

  • Yapma yaaaaaavvvvvvv


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomatisi sovanı napıcaz peki ? o eloğlu daneylen alıyo bunları, cipsle karın doyuruyorlar, mercedese binseler nolacak.

  • eee rezerv paranın sahibi olan ülke. cebinde taşıdığın amerikan doları amerikaya açılmış bedava kredidir.

    sen microsoftun google facebook'un sahibimisin ki o refahı yaşamak istiyorsun ?

  • çokmuş. alamanyada 4 bin peşin 8 sene taksit ayda 225 ten veriyorlar fosfosu. yakınım aldı bu şekilde. resmen sıfır faizle sıfır araç aldı. faiz yerine direkt liste fiyatı üzerinden taksit yapıyorlar, ama peşin verirsen pazarlık yapma şansın oluyor.


    ama dertli. çünkü 4 sene boyunca taksit ödeyecem, 2 bin de peşinat verdim üstüne eski arabamı da verdim onu da 2 bine saydılar ama 4 sene sonra arabayı satsam kalan taksitleri, 4 sene daha var, anca ödeyecek, satmayıp iade etsem ödediğim bütün para yanacak. yani her türlü ödediğim paralar boşa gidecek.


    arabayı kiralamış oluyor sadece. aslında bana da ayda 225 liradan araba verseler ben de kiralar kullanırdım dedim ama işin sonunda ödediğin paraların boşa gidiyor olması üzücü tarafı. aynı şekilde ev kirası da misal, öyle olmasa ev almazdım şahsen.


    arabanın bol olduğu yerde öyle bir dert var. 4 yaşında araba yarı değerine düşüyor! bizde o kadar düşmediği için sistem farklı işliyor. ki bizde de o şekilde cüzi taksitlerle araba satıldığı zaman 4 yaşında arabaya kimse yarı fiyatından fazla para vermezdi  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 11 Nisan 2021; 16:47:20 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.