Şimdi Ara

11.11 Kandırmacası ve Dolandırıcılık (N11, KırmızıElma, LG, Ceva içerir) (İade geldi :) ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
659 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de aynısını servis elemanına ilettim fakat ben buraya geldiysem açmam gerekiyor dedi. KırmızıElma'da çok fazla LG TV ile alakalı sorun yaşayan var fakat arada sizin gibi hatasız kullananlar da var.

  • Öne çıkartıyorum.

    Sorun Lg Servisinde bariz ve nett... ( fotoğrada kutu hasarı yok gibi görünüyor... )

  • Konunun muhatabı LG servisi gibi görünüyor. Kutuda görünür bir hasar yoksa LG'nin ürünü yanlış paketlemesinden dolayı hasar almıştır. Veren hakem heyetine beklemeyin. Sorununuz çözülürse dilekçenizi geri çekersiniz.

  • Kargo şirketi dikkatli taşımadığı için, satıcı ürününün arkasında olmadığı için, N11'de müşterisinin hakkını aramasında destekçi olmadığı için kötü. Peki LG'nin ne suçu var? Onlardan da satıcı ürünü alıp bizlere satıyor. LG'den direkt olarak alsaydınız LG'nin de suçu olurdu.

  • arayanbulur kullanıcısına yanıt

    165 cmlik TV'de 2 cmlik bir hasar söz konusu madem hasar var LG servisi neden kutuyu açıp kurmaya çalışıyor?

  • alışveriş tecrübelerime göre yüksek fiyatlı veya sorun çıkartabilecek ürünler n11den alınmaz aldığınız zaman tamamen satıcının tarafında oluyorlar veya aranızda gibisinden davranıp işin içinden çıkıyorlar gittigidiyorda öyle birşey görmedim amazon u falan zaten bilen biliyor söylemeye gerek yok

  • LG mi aman aman uzak durun bu ülkenin baş belası denetim olsa bu mağduriyetler ile ülkeyi terk etmeleri lazım ama nerede asla ama asla LG almayın aldırmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unforgattable U kullanıcısına yanıt

    Hocam buzdolabı aldık hiç sorun çıkmadı ama keşke Samsung, Xiaomi gibi tercihler yapsaydık.

  • Bu tarz olaylardan dolayı elektronik ürünleri 500-600 daha fazla verip amazondan alıyorum. Adamlar servisin vermediği garantiyi veriyor.

  • Buraya yazdığın gibi tüketici hakem heyetine git çözümün onlarda.

    Ayrıca kargo suçlu

    Satıcı cevap geciktiriyorsa zaten belli bir bok olduğu onlarda ayıplı yollamış olabilir belkide kargoda bir şey olmayacaktı.

    Ama kargocu kesin suçlu ayrıca lg servisi kutu açtıktan sonra hasrlı olduğunu vb rapor verdi mi verdiyse onla beraber tüketici hakem heyetine başvur direk.

    Ürünü istersen iade olarak geri yolla ben olsam tüketici hakem heyetine başvurup onların tavsiyesini izlerdim

  • Bu satıcıdan tablet alacaktım son gün zam yaptığı için vazgeçmiştim. İyi ki almamışım. Geçmiş olsun. Kabak kime patlar bilmiyorum ama kutuyu sizin teslim almadığınız düşünülürse kargo en muhtemel suçlu bence.

  • apali42 kullanıcısına yanıt

    Hayır bir öneri. Bir sürü çözüm var illa ki. THY, dava açmak vs. vs.

  • Hocam kendimi gordum mesajinda. N11 dan firin almistim ve Ceva ile gonderdiler. Cocuk birakti ve ayrildi. Kutunun yarisi neredeyse acilmisti. Ceva'nin arkasindan kosup yetistim urunu geri verdim ve surec basladi. Satici tum iade taleplerimi reddetti. N11 ve satici ile telefonda 20 civari konusma ve whatsapp yazismalari oldu ve hep urunun geri gelmedigi bilgisi iletildi. En sonunda Ceva'yi aradim ve urunun depoda yattigini buldum ve gonderttim. Bu seferde satici urun hasarli deyip iadeyi reddetti kapidan teslim almadigim urun icin. Mahkeme surecini baslatmadan son bir kez savciliga nitelikli dolandiricilik kapsaminda suc duyurusinda bulunacagimi soyleyip iade talebinde bulundum ve 1 gun sonra iade onaylandi kapidan almadigim urun icin tam 35-40 gun sonra. Gecmis olsun, gereksiz yere bas agrisi.
  • Hocam araştırdığım kadarıyla chargeback olayı çok etkili oluyor bir deneyin derim.

  • Direk değil direkt


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzeri başıma geldi. Vatandan tv aldım kutuda çok hafif bir hasar vardı hatta kuryeye sordum bak burda çok ufak bi şey var dedim "bişi olmaz abi yaa" dedi. Neyse 2-3 gün sonra kurulum için servis çağırdım, adam kutudan bir çıkardı, panelin üzerinde tepinmişler resmen. Tv bu arada istanbulda stokta olmasın rağmen ankaradan gönderilmişti orda da bir kıllanmıştım. Neyse servis rapor tuttu falan bu raporla vatana iade ettim. Aradan 1 hafta falan geldi ses yok dedim bir arıyayim. Müşteri hizmetleri hasarlı kutuyu teslim almışsınız demez mi. Aha dedim bunlar kullanıcı hasarlı kutuyu kabul etti diyerek bana kitleyecekler. Neyse ki öyle olmadı iadeden sonra toplamda 3-4 hafta gibi bir sürede ücret geldi. Ama artık kargoyla tv alır mıyım pek sanmıyorum. Sizinki daha üzücü olmuş en azından ben kutuyu görüp bir şey olmayacağını düşünerek kabul ettim -artık üzerinde toz olsa almam-. Umarım bir şekilde halledersiniz. Bir televizyon alınacaksa bence kargo ile alınmamalı, illa alınacaksa da amazondan alınmalı bence. Vatanda iade kısmında sıkıntı yaşamasam vatanı da tavsiye ederdim de midem bulandı bir kere.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: melek12345

    Geçmiş olsun. N11 zaten hocam böyle büyük ürünler için riskli. Ciddi amazon,hepsiburada'dan yapmalısınız eğer online alışveriş diyorsanız illa. Mesela küçük kalem,kağıt,obje falan alsanız iyi kaybınız olmaz deymez uğraşmaya.

    Mesela 7.5TL'ye koruyucu gözlük aldım. Üstünde küçücük çizik var, azcık. Ama sıkıntı yok7.5tl uğraşmam dedim duruyo kenarda :D

    He düzgün istiyorsanız VATAN'a , Teknosa'ya, MediaMarkt'a gidip 300 500 fazla verip gözünüzle görüp kullanıp kutusunu da seçip alın. Gerçekten sıkıntılı. Biz bikaç yıl önce LG 55sk8100 aldık. Gidip MediaMarkt'ta denedim baktım.

    Ben de hep böyle söylerdim. Satıcı HB olsun derdim ama o da aynı çıktı.

    https://forum.donanimhaber.com/bir-haftalik-h-b--145696957


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • önce lg türkiye ile bağlantıya geçmeye çalış. bu olayın gelişiminden onlarda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum muhtemelen sallıycaklar. olaki sallamazlar yardımcı olurlarsa buraya yardımcı olduklarını belirt. salladılar mı ? https://www.facebook.com/LGUSSupport/ adreside destek için mesaj atma kısmı var. burdan ingilizce olarak durumdan lg türkiyenin ilgisiz tavrından bahset. ne yapabilirim nereye yazabilirim diye sor. onlarda ilgisiz geçiştirici cevaplar verirlerse tüketici hakem heyetine başvuracaksın.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.