Şimdi Ara

11.000-TL'ye kadar gündelik Laptop önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, aradığım özellikler :


    1- Kaliteli marka olması (premium) . Yani toplama iş yapan yada fiyat/performans ürünü üretenlerden ziyade bu işin ağır topu olan markalardan olsun.


    2- Oyun oynanmayacak ama özellikleri iyi olsun


    3- Teknik servisi iyi olan bir marka olsun.


    Hiç anlamadığım bir sektör ancak Lenovo, Casper, Acer gibi markaların ürünleri kötü diye belleğimde yer etmiş, ilanlara bakınca en çok satılanların bunlar olduğunu görüyorum. kardeşim kullanacak ve şekilci biraz. Telefondan örnek vermek gerekirse Oppo markanın en iyi cihazını almaktansa Samsung yada Iphone 'nun düşük modelini almayı tercih eder. Bu top class markalardan öneri verebilriseniz çok sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 24 Aralık 2020; 22:16:9 >



  • sanırım anlatmak istediğiniz şeyi anladım.

    asus'un zenbook, msi'nin prestige, dell'in xps, hp'nin elite, specture ve envy serisi laploplar firmaların premium serisi laptoplarıdır. görünüş olarak da tam istediğiniz özelliklerde.

    isterseniz bu laptopları gösterin aralarında kozmetik olarak hangisini beğenirse(ki hp beğenme olasılığı çok yüksek) ona göre bi model seçebilirsiniz. bunlara ek olarak macbook serisi laptoplarda kozmetik olarak çok iyi ama biraz tuzlular.

  • Ne amaçla kullanılacağını söylememişsin, o yüzden net tavsiye veremiyorum. Aşağıda linkini verdiğim cihaz işini görür diye tahmin ediyorum.



    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_yoga-slim-7-14-ryzen-7-4800u-1-8-16gb-ram-1tb-ssd-fhd-win-10-laptop-platin-gri-82a20053tx-1211044.html

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.