Şimdi Ara

104 general için gece yarısı açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • AYM mahkemesini bile darbe yanlısı diyen ve kapatılmasını isteyen ( ki nerdeyse tüm üyelerini Erdoğan ve Gül atadı) Allah'tan bile korkmayan AKPlilerin tek korkusunun TSK olduğu ortaya çıktı

    İslam'ın yasaklamamasına rağmen ve demokrasiye aykırı olarak gece sokma yasağı getiren , içkiyi-sigarayı- eğlence klüplerini yasaklayan, ramazanda lokantaları kapattıran fakat Allah'ın yasakladığı faizciliği,rüşveti,hırsızlığı yaygınlaştırıp ülkeyi ve halkını borç batağına sürükleyip köleliği ve intiharları çoğaltan iktidarın anayasayı uymasını kim sağlayacak?

    Bahçeli Erdoğan anayasaya uymuyor o zaman Erdoğan için anayasa değişikliği yapalım dedi ve 2017de yeni anayasa kabul edildiği açıklandı. Şimdi Erdoğan bunu da uymadığında kim ne yapacak? AYM darbeci eski amirallerin fikir söylemesi darbecilik. Yarın seçimleri erteledim veya iptal ettim denildiğinde bunu kim engelleyecek?

    ek: Şimdi altyazı geçti bildiri meyvesini verdi gece yasaklı saatte olan teravih evlerde kılınacakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Nisan 2021; 11:26:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • fikrini gece yarısı söylemesin daha önemlisi madem beğenmiyon sahaya inin birilerinin arksından kukla oynatmayın yapılan cezası kalmayacak kimse masum bildiri diye geçirtirmesin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.