Şimdi Ara

100 Migros +100 Po'ya 20 Yakıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
9
Favori
4.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bügün migros'ta gördüm.
     100 Migros +100 Po'ya 20 Yakıt



  • Bir kişi iki kez kaznım sağlayabiliyor. Axess 100/10 ile güzel birleşiyor. 2 market 2 akaryakıt toplam 60 lira yapıyor sanırım. Uzun yola gidecektim iyi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenersonmez kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam haber için
  • iyiymiş. farklı kombo varsa daha da iyi olur
    haber için çok teşekkür
  • Gecen sefer esimin ve benim money kartimla katilmistim ama esimin kartina puan yatmadi must hizmetleri Karta plaka tanimli degil o yuzden yatmamis dedi. Haberiniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, güzel kampanya.
  • Katilmak icin ne yapmak gerekecek onu bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan ne zaman yükleniyor? Hiçbir bilgi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukukadami

    Puan ne zaman yükleniyor? Hiçbir bilgi yok.

    Kampanya, 3-31 Mart 2016 tarihlerinde anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından, Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter mağazalarından veya Migros Sanal Market’ten kayıtlı Money Club Kart, Money Bonus veya Positive Card ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde 100 TL ve üzeri, Migros Grup mağazalarından da tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kart sahipleri, 10 TL değerinde Money ve 10 TL değerinde (1000) Positive puanı kampanya döneminde 2 kez, toplam 40 TL değerinde puan kazanabilecektir. Hediye puan kazanmak için Petrol Ofisi istasyonlarından ve Migros Grup mağazalarından yapacağınız harcamalarınızda aynı kartın kullanılması gerekmektedir. Money Club ya da Positive Card alışveriş öncesinde görevliye verilmelidir. Hak kazanan kart sahiplerinin ödül puanları, 7 Nisan 2016’da alım yapılan karta yüklenecek ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanılabilecektir. Migros Grup mağazalarından yapılan alışverişlerde harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme ürünleri, puan kullanımları, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak alışverişler tüm akaryakıt ve otogaz (yakıt) alımlarında geçerlidir ancak kampanya ve indirimler ile birleştirilmeyecektir. Petrol Ofisi’nde kazanılan Positive puanlar sadece Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında (yakıt) kullanılabilecektir. Kazanılan Money’ler hem Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında hem de Migros Grup mağazalarında kullanılabilecektir. Kampanyadan bir müşteri en fazla 2 kez yararlanabilir. Kampanyadan yararlanmak için kampanya dahilinde kullanılacak olan Money Club veya Positive Card’ın hem Money Club hem de Positive Card sistemlerine kayıtlı olması gerekmektedir. Petrol Ofisi sistemine kayıt için AKTIF boşluk Money Club Kart No boşluk AD SOYAD yazılmalı ve 7627’ye SMS gönderilmelidir. (Örnek: AKTIF 6002111111111111 MEHMET YILMAZ). Kampanya kapsamında Positive Card ve Money Club başvuru formu genel şartları geçerlidir. Petrol Ofisi ve Migros kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya ve kart kayıtlılık detayları içinwww.moneyclubkart.com veyawww.petrolofisi.com.tr web sitelerini ziyaret edebilir, 444 10 44 Migros Çağrı Merkezi veya 0555 675 55 55 Petrol Ofisi Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.

    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/campaign/11665-migros-ve-po-da-harcarken-kazandiran-kampanya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIMYACI08

    Gecen sefer esimin ve benim money kartimla katilmistim ama esimin kartina puan yatmadi must hizmetleri Karta plaka tanimli degil o yuzden yatmamis dedi. Haberiniz olsun.

    Money Card'a plaka nasıl tanımlatacağız?
  • po yu bulcaz da pozitive geçecek de money kabul edecek de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal e5 kenari po da kullanmaya calistim. tesisin money club dan da kampanyadan da haberi yok. tabelalarinda ayi gibi money club yaziyor diye durdum. gecmio dediler. karti kullanmadan 100 luk aldik. iceriye gidince karti once gostericektiniz filan dediler. bosa gitti. zaten po pahali... zor kullanilabilen kampanya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne cins bir kampanya
    posıtıve kart moneycluba nasıl kayıt yapılıyor., moneykart positive cart sistemine nasıl kayıt yapılıyor,kayıtlı mı değil mi nerden belli oluyor ,
    daha önceden puan kazanan arkadaşlar net bir açıklama yapabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kayıt meselesini kasiyer söylemişti ama ben umursamamıştım. petrol ofisinden aldım adam yüklenmezse arayın hallederler dedi. şimdide de yukarıdaki arkadaşın söylediği şekilde mesaj attım positivecard şifresi gönderdi. ne oldu şimdi anlamadım. money card positive özelliği mi kazandı? benzin aldığım yerde pompada moneycard için makine vardı almadan önce cihazdan geçirdi kartı ama acaba bu mesajı atmadığım için geçerli olmadı mı? bir de nereyi arayacağız eğer yatmazsa moneyler? migrosu mu po'yu mu? bonusun kampanyası ile birleşir diye aldıydım benzini. belki bi dahakine işe yarar.
  • plakayi nasil tanimlatcaz acaba? bende numaraya msj attım. pozitif kart sifrem geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha onceki po.money kamp. faydalandim. plakayi kaydetme diye bisey yok. sadece yukarda arkadas tarif etmis money card po sistemine tanitilcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben po kartımı moneyclubun sitesinden asıl kartıma ekledim. Benzin ve migros alışverişimde aynı po kartını kullandım bakalım ne olacak.po kartı migrostada kullanabiliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • migrosun en sıkıntılı kampanyası ve ortağı, katılmayacağım. Hele o PO MH yok mu, adamı deli eder. Zaten pompacı bile kartı geçirmemek, yanlış geçirmek için 40 takla atıyor, ciddiyetsiz adamlar
  • uğraşmaya değmeyecek kampanyalardan biri
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.