Şimdi Ara

100 gün şov (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
7
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kimyasiz K kullanıcısına yanıt
    165 dk kimseye iyi gelmedi neredeyse net olarak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öyle gözüküyor hocam sonumuz hayrolsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 günde burdan marsa gidilir yaparsın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anoniminsann A kullanıcısına yanıt

    sağolun hocam  

  • Sınavın edebiyatını yapmamak aşırı iyi bir terimmiş ben de dram yapmanın lüzumu yok diye yorumluyordum. 100 güne başlarken bu konuyla birlikte kendime 100 günün var hadi 10 gün çalışma 90 günde eğer çok istiyorsan 900 saat çalışmış olursun ki 900 saatle bitmeyecek lise müfredatı yok sınav tamamiyle elinden geleni yapma üzerine kurulu bir sınav. biz elimizden geleni yapalım olmazsa da en azından içimiz rahat olsun.

  • KlerhFi K kullanıcısına yanıt

    kesinlikle!!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 93 gün

    sınav edebiyatı diyip diyip kendim yazmayı unuttum bugün full tekrar gidiyorum. ama tabii ki matematik kasmaya devam. tekrar konularım içinse gün bittikten sonra yazacağım.

    matematik: karekök integral 3 test, türev 3 test, trigonometri 3 test


    organik full tekrar
    arkadaşlarımın fizik sorularını onlara çözdüm, bence benim için gayet doyurucu oldu. bu yoldan çok şey kazandığımı düşünüyorum.
    mantığı da tekrar ettim nedense dikkat etmediğim kurallar varmış onlar da iyi oldu.

    analitikten çok kaçtığımı fark ettim. denemelerde yanlış çıkarttığımı görmedim ancak yarın bir matematik denemesi atıp gerçekleri görme vakti. aynı şekilde kimya için de denemelere başlayacağım. hadi bismillah (inançlı sayılmam ama böyle demek nedense daha rahatlatıcı, geri mi dönsem acaba? )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyasiz -- 17 Mart 2022; 0:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 gün

    -1 acil ayt matematik denemesi (37-1 ama çözdüğüm en öğretici olmayan deneme olabilir bu öneriniz varsa bekliyorum)
    -karekök fonksiyon 2 test, integral 2 test, türev 1 test
    -3D ayt kimya ilk 5 test
    -3D ayt fizik seçeceğin bir konuyu çöz
    -arı yayınları 1 deneme
    -destek ve hareket sistemi 2 test

    ya NEDEN olmuyor NEDEN basamıyorum lan olmuyor sınava 92 gün kalmış keşke dışarıya falan çıksaydım en azından kafamı dağıtmış olurdum allah kahretsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyasiz -- 18 Mart 2022; 0:43:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 5k için şuan netlerin nasıl olması lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hadifoxx H kullanıcısına yanıt

    bilmem ki hocam belli olmaz

  • 91 gün


    patladım galiba

    -345 ayt mat denemesi 5 (33-0) (dünkü acil denemesinden o boş iş yapıyomuş hissimi yok etti ama yine de koca 7 soru nereye gitti onu halletmem lazım)

    -1 dil bilgisi denemesi

    -1 tyt fen denemesi

    -3d ayt kimya eter ve karbonilli bileşikler (4 test)

    -eis manyetizma föylerinden işlenen yerlerin testleri




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyasiz -- 18 Mart 2022; 21:13:23 >
  • bir aile uyemizin saglik problemlerinden dolayi bir sure eve ugrayamayacagim, dondugumde yazmaya devam ederim. bu sure zarfinda telefondan konulari izleyerek tamamlamayi planliyorum. herkese iyi calismalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlık gerçekten her şeyden önemli ve yakınlarımızın sağlığı da moralimizi büyük derecede etkiliyor ancak sınava çok az bir zaman kaldı artık derse dönmem lazım. an itibariyle denemelere yoğunluk vermeye karar verdim. aydının ayt matematik denemelerini her gün bir tane çözeceğim, eğer sıkılırsam belki araya 345 sıkıştırırım. telefondan üriner sistemi bitirdim çok zor olmadığından aklımda kaldığını düşünüyorum ama tekrarlara devam. biyolojide geriye yalnızca bitki biyolojim kaldı umarım 3d ayt sınavında da aynı başarıyı gösterebilirim. ayt kimyamın da bitmiş olması lazım ancak deneme falan çözmedim ona ne zaman başlayacağım artık bir sakatlık varsa 3d'de göreceğim. analitiği bu hafta bitirmeyi planlıyorum, zaten sınavlarda yaptığım sorularla çok bir eksiğim olmadığını fark ettim. katı cisimler de geçen seneden az çok yapılıyor, araya onu da serpiştiririm kenan kara hocamdan. moraller yerde ama yola devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam umutlanmışken babaannemi kaybettik maalesef ama yapacak bir şey yok hayat bu. yazmadığım vakitlerde ayt matematik denemesi çözebiliyorsam çözüyordum sadece. msü sınavına girdim ama pek iyi bir sonuç geleceğini sanmıyorum. bu arada hedefimi ilk 10 bine çıkarttım


    80 gün


    -fundamentals bitki biyolojisi kök ve gövdeye kadar gel

    -tunç kurt analitik izle

    -tampon şeyler tekrarı adını bile unutmuşum mk

    -karekök içinden gelen bir testi çöz

    -3d ayt kimya 4 test




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyasiz -- 29 Mart 2022; 22:27:6 >
  • 79 gün


    -fundamentals bitkilerde su ve minerallerin taşınmasına kadar

    -analitik cilloplama

    -kimyada free takılcam çünkü çaresizim, belki aklıma gelen konulara elimden geldiğince göz atarsam netim artar... deneme mi atsam onu da bilmiyorum eğer atarsam netimi yazarım

    -karekök de free ancak seçtiğim 5 test tamamlanmalı

    -3d manyetizma 4 test


    LAN ŞİMDİ DE COVİD POZİTİF ÇIKTIM HERKES BANA MI OYNUYOR HER ŞEY ÜST ÜSTE GELİYOR BU 79 GÜNDE SINAVI BIRAK KENDİMİ ÖLDÜRÜCEM AQ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyasiz -- 31 Mart 2022; 0:15:35 >
  • son iki gündür 3d ayt matematik denemelerini çözüyorum ve çok hoşuma gitti, netlerim beklediğimden bir tık daha düşük geldi (1.'si 30(31-4) 2.'si 32,25(33-3) galiba) ama kendime kızmıyorum çünkü covidim ve denemeler cidden çok öğretici.


    bir de apoteminin analitik geometrisini, ayt matematik denemelerini, 3d'nin de ayt fen denemelerini sipariş etmiştim onlar geldi çok güzel gözüküyorlar. analitik geometri fasikülünü mümkün olduğunca hızlı bitirmeye çalışacağım çünkü denemelerde hep analitikten patlıyordum onları da tamamlarsam 35'leri geçeceğim diye düşünüyorum. apoteminin ayt matematik denemelerini de son 1 aya saklayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyasiz -- 1 Nisan 2022; 18:17:57 >
  • güncellemek için döndüm. bitki biyolojisi, analitik, michelson morley deneyinden başlayarak compton saçılmasına kadar işler bitti. atom teorisi ve radyoaktiviteyi dershanede anlattılar ama onların üstünden geçmedim daha. sadece test çözmem gerekiyor artık. geçen seneden yanıt ders bitirme kampı kalmış kimyayı hatırlamak için onu çözeyim dedim. 3d'nin ayt mat denemelerini çözmeye devam ediyorum ve çok çok beğendim. bir de analitik fasikülüm hala bitmedi ancak konuyu kenan kara komutanımdan dinleyip sonra apotemi çözünce akıp gidiyor valla. saat olarak çok az çalışıyorum hala onu nasıl artırırım bilmiyorum, konuların çok çok az kalmasıyla ve iyi öğrendiğimi fark etmemle büyük bir rehavete kapıldım, bu ruh halinden duvara toslamadan çıkmam lazım.

  • ünlüler karması kalmıştı geçen seneden ondan bir deneme çözeyim dedim. aydını seçtim kaliteli olacağını düşündüğümden. arada soruları da eleştirdim eğer çözecekseniz spoiler almamak için okumanızı önermiyorum.


    matematik 23d 1y (dünyanın en basit sorusunu yanlış yaptım ama diğer yapabileceğim soruları boş bıraktım )

    geometri 8d 1y

    fizik 12d 0y (fiziği aydının fizik branş denemelerinden daha kolaydı kesinlikle ama E=mc2 şeyi çok mu detaydı yoksa ben mi adam gibi çalışmamışım??)

    kimya 11d 2y (kimyanın en kek organik sorusuyla çözünme sorusunu yanlış yaptım)

    biyoloji 11d 2y (çok fazla tyt sorusu vardı??? bir de damarlı tohumlu bitkiler ayrımına hiç dikkat etmemiştim onun için güzel oldu bu hataları yapmam)


    matematiği genel olarak kaliteliydi geometrisi zor değildi. trigonometri sorularında biraz patladım ama sürem bittikten sonra yapmayı başardım. bu arada netlerimde trigonometri sorularımı geometriye mi matematiğe mi atmalıyım hala bilmiyorum  matematikte biraz daha yüksekleri görmeyi umuyordum ama aydında buna da şükür diyip mevzuyu kapatıyorum.

  • msü sonucum geldi. biraz sakat bir sıralama ama çok önemli değil. geçen sene tyt 2021 sonucumun msü 2021 gibi geleceğini düşünerek havalandığımda babayı almıştım ve bu sene tam tersini düşünürsem harbi depresyona girerim. bu da pahalı bir deneme işte ya 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.