Şimdi Ara

10 yıl sonra ekranlara dönen korku filmi serisi Scream'in yeni filminden ilk fragman geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 yıl sonra ekranlara dönen korku filmi serisi Scream'in yeni filminden ilk fragman geldi!



    İlk filmi 1996 yılında, dördüncü ve son filmi 2011 yılında yayınlanan gerilim korku türündeki Scream serisinin beşinci filminden ilk fragman geldi.



    Ayrıca Bkz.Xbox Series X'ten alınan Forza Horizon 5 görselleri paylaşıldı: Tek kelimeyle harikalar



    Fragmana baktığımızda aslında klasik Scream sahnelerinin birçoğunu görebiliyoruz. En azından şimdilik fragman bizlere ilk filmlerin tadını verecek gibi duruyor diyebiliriz. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.



    Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı Scream 5'in senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick üstleniyor. Filmin vizyon tarihi ise 14 Ocak 2022. Oyuncu kadrosunda Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Dylan Minnette, Melissa Barrera, Jack Quaid ve Jenna Ortega gibi isimler bulunuyor.



    Scream 5 İlk Fragman







  • Artık kayda değer yeni film zor çıkıyor. Hala eski yapımların yağını çıkartıyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Scary movie bitirdi bence bu filmi. Şimdi bunu izleyeyim desem paso aklıma Scary movie gelecek, moda giremeyeceğim :D

  • korkudan çok gerilim filmi bunlar. korku kategorisine exorcist, korku seansı gibi filmler giriyor bence.

  • Son zamanlar da bu resmi fazla paylaşmaya başladım yetişemiyorum artık 😂

    10 yıl sonra ekranlara dönen korku filmi serisi Scream'in yeni filminden ilk fragman geldi!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tencere tava hep aynı hava..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seri katil filmleri nasıl korku oluyor anlamıyorum.

  • johnmcclanes J kullanıcısına yanıt

    bunlar seri katil filmi degil bu ture teen slasher denir jason da bir teen slasher katil

    bunlardan korkulmaz aksine cok eglenceli ve komik jason muzigi mesela cih cih cih cih seklinde 10 yıl sonra ekranlara dönen korku filmi serisi Scream'in yeni filminden ilk fragman geldi!  mizragi tek vurusta ust uste iki kisiden gecirip yatagi da delip en son yere sapliyordu 😀


    korku filmlerinde mesela shutter ve the conjuring gibi hayaletli japon filmleri belki ani cikislarla korkutabilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 12 Ekim 2021; 21:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

    bunda da seriye bağlıyordu cinayetleri eski filmlerde.

    bunları da korku etiketiyle sürüyorlar müşterisi artsın hesabı şahsen doğaüstü öğe(supernatural) barındırmayan filmleri ben korku filmi diye izlemem.

  • johnmcclanes J kullanıcısına yanıt

    o zaman japon filmlerini seviyorsundur.. hayalet konusunu cok guzel i$liyorlar hayalet diye bir seye inanmasan bile karanlikta izleyince aniden cikan seyler seni korkutuyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnmcclanes J kullanıcısına yanıt

    agir derecede korku ve hatta tiksinti hissetmenin en guzel yolu gercek gore izlemektir.. ozellikle resimlere bakmak seni baslarda deli eder aklina girer ve o goruntuler cikmaz fakat izlemeye devam etmek seni hasta edebilir yani bir cesit manyakliga dogru gidebilirsin ve oyle duyarsizlasirsin ki zamanla korkutucu gelmez korkutucu gelmedigi noktada hasta oldun demektir cunku hem bagimlilk yapar hem de tiksinti acima ve korku duygusunu kaybedersin bu tarz resimler ve videolar sana eglenceli gelmeye baslar kendimden biliyorum 10 yıl sonra ekranlara dönen korku filmi serisi Scream'in yeni filminden ilk fragman geldi! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 12 Ekim 2021; 21:52:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman bile sadece ses efektleriyle korkutmaya çalışıyor. Filmi siz düşünün. İzle unut.

  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

    vala uzun süredir korku türünden devam ediyorum bende korku bağımlılık yaptı önceleri bir normal bir korku izlerken şimdi paso korkuya döndüm.kişiden kişiye değişebilir tabiii de ben şahsen seri katil filmlerinden korku hissiyatını hiç alamıyorum illa metafizik olacak.hollywood ağırlıklı gitsem de korku nerdeyse ben ordayım. 10 yıl sonra ekranlara dönen korku filmi serisi Scream'in yeni filminden ilk fragman geldi! 

  • Korku filmleri külliyatının artık çehresi değişti günümüzde.30-40 yıldır sömürülen vampir-zombi ve katil formatlı filmler günümüzde artık eğlencelik,çok umursanılmayan filmler olarak görülüyor.Scream filmide öyle bir yapım ve suyununda suyunu çıkardılar.Belli bir seyirci kitlesi dışında Z kuşağı yaşlarında olanlar için seyredilmesi dahi zaman kaybı görülecek filmler çekiyorlar sürekli.


    şu bir gerçekki Netflix hayatımıza girdikten sonra Hollywood'ın adeta kimyası bozuldu.Resmen netflix hollywood katili bir platform haline geldi.Filmlerden daha çok dizi serilerinin günümüzde çok rağbet görmesi ve içeriklerin daha güncel şekilde sunulması yeni kuşak izleyicilerin hollywood yapımlarınada uzak kalmasına sebeb oldu.Netflix belgeselleri bile film tadında artık ve bu ciddi bir kitleyi film izlemekten uzaklaştırıyor.Artık hollywood'da efsane matrix filminin devamı çekileceği ilan edildiğinde heyecan yaratmıyor ama bir netflix yapımı duyurulduğu zaman olay oluyor.


    Sonuçta dünya ciddi bir jenerasyon değişimi içinde.Yaşı 40 üstü olanlarla 40 altında olanlar arasındaki kültür farkı artıyor.Mesela Yaşı 40 üstü olanlar için bir stephan king romanları ve filmleri efsaneydi,ama yeni kuşak için bu eserler basit görülüyor.İşte scream gibi kült olmuş filmlerin etkiside bu yüzden kısıtlı kalacak.Üstüne bu yapımların kalitesizliği ve sığ hikayelerle gereksiz uzatılmaları bu tarz serilere zararda veriyor ve izlenilmiyor.

  • platformların bazı dizileri gerçekten sinema ayarındaydı o kaliteden uzaklaşıyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.