Şimdi Ara

10 yıl önce söylediğim şakaları şimdi söyleyemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 yıl önce rahatlıkla söylediğim şakaları şimdi söylesem ya hapse girerim ya millet linç eder.Öyle berbat bi zamana denk gelmişim ki herkes hassas/alıngan....Önceden saçma salak şeyler söyleyenlere he diyip geçilirdi.Şimdi sosyal medya sayesinde tüm bu vasıfsızlar sesini duyurabiliyor,toplumu etkileyebiliyor.Nobel ödülü alan da konuşuyor twitterdan, bu boş herifler de konuşabiliyor.Çok kötü bir şey bu.Türkiye'de fazla değil ama yabancılarla aynı ortamda yapılsa ya feministi,ya LGBTsi,ya veganı ya komunisti ya müslümanı hemen tetikleniyor.Bu durum uzun süredir beni sıktığından yazayım dedim.




  • Toplumun değer yargıları değişiyor zamanla daha 30 yıl önce sıcağı sıcağına adında program vardı düşün TV de yanmış ceset, kafası kesik ceset, kendini asmış adam hepsi gösteriliyordu.


    Şimdi sosyal medya yüzünden böyle oluyor ben en çok sokak köpekleri furyasından bıktım alayının imha edilmesi gerekiyor ama bu hayvanseverler yüzünden %1000 arttı ve katlanarak artıcak bu sorun bir yerde patlak vericek.

  • Maalesef sosyal medya.


    Artık özgün filmde yapılmıyor. Scary movie gibi bir seri bir daha gelmeyecek.


    Mesela satrançta önce beyazın başlaması ırkçılık olarak görülüyormuş 


    Systemic Racism in Chess: White moves first. - Chess Forums - Chess.com


    Diğer bir konu youtube'ın dislike butonunu kaldırması.


    Son olarakta "look at me im beautiful creature" diyen eurovision 2018'e katılan ablayı unutmadık. Ablam sen güzelsen neden podyumlara manken kriterleri koyuyorlar. Git modacılara söylesene bunu, neden estetik anlayışı vücudu fit kadınlar seçiliyor? Neden kadınlar fitness'da vücut yapmaya çalışıyor squat vs.? Neden insan beyni fit vücutlu kadını çekici buluyor kilolu kadından ziyade?


    Eurovision Song Contestyoutube
    Add or download the song to your own playlist: https://ESC2018.lnk.to/Eurovision2018EY Sing along with the karaoke versions: https://ESC2018.lnk.to/KaraokeID Or buy the official CD: https://ESC2018.lnk.to/Eurovision2018AlbumID Netta will represent Israel at the 2018 Eurovision Song Contest in Lisbon with the song TOY If you want to know more about the Eurovision Song Contest, visit https://eurovision.tv
    https://www.youtube.com/watch?v=CziHrYYSyPc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.