Şimdi Ara

10 Şubat Müjdelerinden 1 tanesi belli oldu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biliyorsunuz ki Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Şubat Çarşamba günü müjde açıklayacağı bildirildi.


    İlk gelen kulis bilgilerine göre Mahir Ünal'ın Çiftçi ile yaptığı iphone 6 hesabı akp kulislerini fazlasıyla rahatsız etmiş. Böylece Cari açığa sebep olmadan vatandaşların daha iyi telefonlar kullanmasının çözüm yolları araştırılmış ve sonunda güzel bir yol bulunmuş.


    Her vatandaşın öyle ya da böyle gurbetçi bir akrabası olduğu göz önüne alınmış. Tabi gurbetçi vatandaşlar 10 günlük maaşlarına en son iphone modelini alabildikleri için her sene iphone alıyorlarmış. Böylece çekmeceleri kullanamadıkları iphone 7-8-9-10-11 telefonlar ile doluymuş. Bu telefonları türkiye'deki akrabalarına hediye etmeleri neticesinde döviz kaybı olmadan Çiftçi, pazarci ve hammallarin en iyi telefonları kullanabilmesi hedeflenmiş. Tabi ilk aşamada imei kaydının mevzuatının güncellenmesi gerekiyormuş. Bu konuda BTK'ya gerekli bildirim yapılmış.


    Yakında pazarcılar, simitçiler ve hatta hammal abilerimizin elinde iphone 11 görürseniz lütfen AKP'li Mahir Ünal gibi "aldığın maaşa bak, kullandığın telefona bak" hesabına girmeyin.


    Not: Arkadaşlar kulis bilgisidir. Lütfen gerçek mi, kaynak nerde filan diye sormayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de ciddi ciddi okuyodum bu ne ya ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.