Şimdi Ara

10. Sınıfta Yazın Ygs-Lys Hazırlanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba abiler ben 10. sınıfım daha öncede böyle bir konu açılmış ama 2012 de, çoğunluk vaktin varken çalış demiş. Ben bide size sorayım dedim. 9. sınıf ve 10. sınıf 1. dönem nerdeyse boş. 2. dönem matematiği sağlam tutup yazınki yükümü hafifletmeyi planlıyorum. Sizce daha erken mi yoksa erken kalkan yol alır mı ? Bir de ösym sınavın açık uçlu sorularla yapılacağını yazmış. Hukuk Dişçilik Eczacılık gibi hedeflerim var. Nelere ağırlık vererek çalışmalıyım ? Temelim neredeyse hiç yok yazın o temeli atmayı düşünüyorum ve 11. sınıfa sırtımda yük yokken başlamak istiyorum...



  • Güvender kolay geometri alıp bitir. Yazı bekleme hatta.
    Antrenmanlarla matematik var temel hiç yoksa. Çalışınca anlarım diyorsan simetri ygs set al bitir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvender soru bankası mı konu anlatımı ? Bide ygs-lys geo. var yoksa 10. sınıf geo. mu hocam. teşekkürler bu arada
  • Temelinin olmadığı derslerde en basit konu anlatımlı-anlatımsız kitapları al ve öğrenmeye başla. Etrafındakilere tamamen kulaklarını kapat ve çalış. İnternette ekolhoca vb kaynakları iyi değerlendir. Bu dediklerimi babam sürekli bana söyledi, dinlemedim. Şimdi pişmanım(çok klasik duruyor ama doğru), ne salakmışım diyorum, sen bu duruma düşme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter07

    Güvender soru bankası mı konu anlatımı ? Bide ygs-lys geo. var yoksa 10. sınıf geo. mu hocam. teşekkürler bu arada

    İsmi direk Güvender Ygs Kolay Geometri.
    Matematik çok kötüyüm diyorsan antrenmanlarla matematik. Yoksa da simetri ygs matematik. Güvender %100 ygs matematik de alabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. sınıfı tekrar et yeter
  • 10. Sınıf matematiğini fiziğini ve kimyasını çok iyi bil yeter. 9 u kapatman koaly fakat bütün zor konular 10. sınıfta
    eğer bu senenin konularını iyi anlarsan koalylık çekerisn
  • Bu vatandaşların müfredatı farklı onuda bilin mesela bu seneki 10. Sınıflar kimyada log lu kısmı biyolojide kalıtımı vs işliyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. sınıfsın. senelik derslerine adam gibi çalış yeter. anlamıyorum sizdeki bu sevdayı daha müfredatın yarısını görmeden sınava hazırlanamaya başlamak nedir?

    adam gibi 10. derslerini çalış yeter. böyle yaparsan erkenden başlamak için bir sebebin kalmaz. son sene stabil bir şekilde konuları rahat geçersin.
  • Temelim cidden zayif diyorsan calis ama oteki turlu abi tabiki calissan iyi olurda insaf yav 10. sinifsin sen, suyunu cikarmayin calisma isininde birazda yasadiginiz gunden maksimum tadi almaya bakin, bu mantigin sonu hayra cikmaz yani, her seyin fazlasi zarardir, caliskanligin bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 10. sınıfın 1. dönemi bitti bir şey anlayamadan 2. dönemi sıkı tutucam. Yazında 9. sınıf ve 10. sınıf 1.dönemin özetlerini çıkarıcam ve saklıycam. Yani yazın harıl harıl evden dışarı çıkmadan ders çalışmak tabiki şimdiden mantıksız olur. 11-12 de kolaylık olsun diye. Müfredatın yarısını görmeden ders çalışmak dersen ben burda YGS-LYS kitaplarını çözmeye çalışmıyacam ki sadece geçmiş konuları aklıma kazıycam yani bi nevi temel oluşturacağım.
  • Bence çok kasmana gerek yok.Ama illaki çaılşçam diyosan
    >>
    Teknofeme üye ol sonra femin web destekli soru bankalarına bak .Al bi kaç tane .Arkadaki ISBN kodunu gır ve orada kitaptaki soruların çözümleri olacak. Aç kitabı yapabildiğin konuları çöz.Eğer konu eksiğin varsa internetteki videolardan hallet (ekol hoca teknofem nejdet kirpi...) .Bu şekilde çözümlü kitaplardan çalış zaten sorunun çözümünü öğrenemessen soru çözmenin katkısı yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.