Şimdi Ara

10.Sınıf Staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben şu an 9.sınıf, sivil havacılık okuyorum. Seneye yazın Sabiha Gökçen'de staj yapacağım. Staj ne kadar sürecek ve o sürede ne kadar para alacağız merak ettim. İyi forumlar.



  • normali asgari ücretin 3'te 1'dir. özel şirkette çalışacaksan, 20 kişinin altında, onunda 3'te 2'sini devlet katkıda bulunacaktır.(20 kişiden fazlasında ise 3'te 1'dir.) yazı stajı olacağını düşürsek, 320 saat staj göreceksin. çalışma saatleri hafta için 8 saat olarak belirleneceği için, fazla mesai ile günler kısaltılamaz. okul sigortanı bu zamanlar için ödeyeceği için, bu saatlerde sigortasız çalışmış olursun. bir iş kazasında, tek başına olduğun anlamına gelebilir. yaz stajı, bir aylık periyotlarla değerlendirilir. bu 1 ay içinde stajda 1 gün devamsızlık yaparsan, tüm ay yanar. 320 saati doldurmadan, tüm derslerden geçsen bile diploma alamazsın. artık anadolu teknik programları(genel olarak, teknik lise bilinir.) sınıflarında da beceri sınavı var. şimdiye kadar girdiğin tüm meslek derslerini içereceği için, bunlara önem ver. çünkü bu sınavdan da geçer not almak, mezuniyet şartları arasındadır.

    burada anlattıklarım genel kurallardır. sivil havacılığın farklılıkları olabilir. zaten diğer ayrıntıları 10. sınıfta anlatırlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.