Şimdi Ara

10 günde 10 polis intihar etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Intihar eden polislerin buyuk cogunlugu fazla calisma saatleri ve kendilerine surekli mobing uygulanmasindan dolayi psikolojileri kaldiramiyor. Ankara cevik kuvvetdeki polis arkadasim diyor gunde 16 - 17 saat calsitigimiz oluyor. En erken 12 - 13 saatte birakiyorlar bizi ki o da cok nardir oluyor. Bazen yeri geliyor 24 saatten fazla maesai yaptigimiz oluyor. Ama ne fazla mesai parasi ne de ekstra dinlenme oluyor. Fazla mesaiden sonra da yine hicbir sey olmamis gibi sabah kalkip ise gidiyoruz diye.

    Ayrica meslekten de kafana gore istifa edemiyorsun. En az 6 sene calismis olman gerekiyor ki yoksa tazminat oduyorsun. Yine 10 sene altinda calisip da istifa edersen bu sefer askere gitmemissen askere gitmen gerekiyor falan. Daha polilikteki kacakcilik, rusvet, ustune iftira atilma mevzularindan bahsetmiyorum. Askerde 9 sene polislik yaptiktan sonra iftira ile meslekten atilan bir abimiz vardi. Gerci o en son ben sucsuzlugumu ispatladim meslege geri donucem diyordu da neyse anlat anlat bitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    sağda solda çaresizlikten çok polis olmaya çalışan var.Bir yakınıızı yoksa bulaşmayın.Şuanki durumda siz bir polis değil hükümetin yancısı oluyorsunuz.Bu döngü ilede başınıza her türlü şey gelir.Nede olsa bunu göze alan kendi başınada gelecekleri göze alır diyorlar.Fıtratında var diyerek.


    Yapılan hatalarla çok büyük asayiş boşluğu oluştu.Çok büyük problemler çıkacak daha.

  • İzmir’in Gaziemir ilçesinde iddiaya göre cinnet getiren polis memuru, iki çocuğunu tabancasıyla öldürdükten sonra aynı tabancayla yaşamına son verdi.



    https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bir-polis-daha-cocugunu-oldurup-intihar-etti-7200042/?utm_source=anasayfa&utm_medium=free&utm_campaign=sag_textmanset

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • askerlikteki gibi devrecilik olduğu söyleniyor hatta askerlikten daha beter saçma salak devrecilik oynuyorlar aralarında.

  • Ekonomi zaten berbat durumda, maas faturalara zor yetiyo, bugun 10 tl ye aldigin bardak yarin 20 tl !

    Adamlarin zaten meslekleri sikintili bir meslek, anasinin babasinin avutamadigi nerde it kopuk varsa polis onunla ugrasiyo birde ustune evdeki cocuguna laf geciremiyen emniyet muduru hincini alt rutbeden cikarmaya calisinca intiharlar basliyo !

    Yaziktir gunahtir vatan evlatlarini bu kadar kolay harcamamak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz006 kullanıcısına yanıt

    Bombok yanlis degil.bombok bi yorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsk ve emniyette durum on yillardir ayni.
    Sadece son yillarda sansure ragmen duyabiliyoruz.
    Liyakatsizlik mobing santaj kumpas akp donemiyle baslamadi.
    Onlada bitmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "memur olmuş hâlâ intihar ediyor" diyen kişiyi o şartlara koy kendi psikolojisi de bozulur. klavyesi olan yazıyı boş boş.

    "kimi mücadele etmeyi seçer kimi ise hassastır hemen intihar eder" yazmış, olay mücadele değil. sen bilgisiz birisi olduğun için böyle boş boş yazıyorsun. olay şu: polislik ve ordu gibi camialarda çok çok ciddi haksızlıklar yaşanıyor. mesela orduda doğunun en pis terör bölgesinde görevini yapıp tamamlamış adamı batıya geri getirdikten hemen sonra tekrar en pis doğu bölgesine tayin çıkartabiliyolar ki normalde olmaması gereken birşey bu. hadi gitti diyelim, ikinci görevini yapıp geri dönünce tekrar hemen tayin çıkartıp yolluyolar ve sen delirene kadar buna son vermiyorlar. bunun gibi bir haksızlıkla mücadele etme şansın sıfır. bu arkadaş da gelmiş burda "kırılgan olmayın mücadele edin" diye boş boş yazıyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TBMM'de İYİ Parti'nin polis intiharlarıyla ilgili araştırma önergesi reddedildi


    TBMM Genel Kurulu’nda, İYİ Parti’nin polis intiharlarının araştırılması için verdiği araştırma önergesinin bugün görüşülmesine ilişkin grup önerisi, AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Emniyet Teşkilatı binlerce tweet atıyor, Süleyman Soylu polis intiharlarıyla ilgili tek kelime etmiyor. Bir İçişleri Bakanı teşkilatında 2 gün içerisinde 5 polis intihar edecek sesini çıkartmayacak, ‘Alişanla Gülümse’ diye sabah programına gidecek. Polis gülümsemiyor. Polis çile çekiyor, polis zor durumda” dedi.



    https://www.dailymotion.com/video/x8e946p





    www.cumhuriyet.com.tr
    TBMM'de İYİ Parti'nin polis intiharlarıyla ilgili araştırma önergesi reddedildi
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/tbmmde-iyi-partinin-polis-intiharlariyla-ilgili-arastirma-onergesi-reddedildi-1989396



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 7 Ekim 2022; 5:46:40 >




  • odatv5.com
    Başkentte cinnet... Polis memuru önce ailesini sonra kendini öldürdü
    http://odatv5.com/guncel/baskentte-cinnet-polis-memuru-once-ailesini-sonra-kendini-oldurdu-255046
  • Maddiyattan ziyade baskıdan ötürü olduğunu düşünüyorum ben. Mesela mobbing konusunun ciddi anlamda gündeme alınması lazım. Bugün sabredip içine attığınız birçok sorun gün geliyor sizden hastalık olarak çıkıyor. Bu yüzden bir konuya odaklanmak lazım ama sorun varsa başka alanlara da yönelmek lazım. Çözemeyeceğin şeylerin üzerine fazla kafa yormak, insanı hasta etmekten öteye gitmiyor.

  • AKP gidince yapılacak ilk işlerden biri de polise sendika kurma hakkı vermek olmalı. Sendikanın grev ve ücret konusunda yetkisi olmasın ama diğer konularda polisin hakkını arasın. Polis mutlu olacak ki işini yapsın, işini yapsın ki vatandaş da mutlu olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 27 Ekim 2022; 22:49:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.