Şimdi Ara

10 Bin TL civarında alınabilecek en iyi makina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, fotoğraf makinalarından anlamam lakin yine bir heves ile yanıp tutuşuyorum. Başlıkta da belirtiğim gibi 10 Bin TL civarında alınabilecek en iyi fotoğraf makinası hangisidir? Aslında gönlüm Fujifilm XT4’ den yana... Bu arada video performansının da iyi olması önemli çünkü eşim YouTube’da yayın yapıyor o da kullanacak. Ben ise doğayı, insanları çekmek istiyorum.




  • Hocam selamlar. Nasılsınız ? Umarım anlamadığınız bir konu üzerine bu kadar para yatırmamışsınızdır. En iyi makine yanında taşıdığın makinedir. xt4 bir acemi için çok fazla. Başlangıç için daha makul bir makine ile başlamanızı öneririm. Sadece fotoğraf olsa Olympus Omd Em 10 mk2 derdim. Ama işin içine video girince Em10 Mk3 yada sony a6000 gibi bir makine tercih edilebilir. Ucuz bir ekipman ile başlayın. Daha sonrasında paranızı pahalı ekipmanlara yatırırsınız.

  • Hocam merhabalar. Fotoğraf makinesi işinde sizin de bildiğiniz üzere bir dolu makine türü ve marka var. Tavsiyem eğer henüz araştırma fırsatı bulmadıysanız; Dslr, aynasız, rangefinder, kompakt gibi makine türlerine bi göz gezdirip önce ne tür bi makine almak istediğinize karar vermenizdir. Üstteki hocamın da dediği gibi aynasız makine tercih edecek olursanız ikinci el Sony A serisi makineler ve kaliteli bir-iki lens(adaptörle analog makine lensleri kullanmayı da tercih edebilirsiniz) belirttiğiniz paradan çok daha ucuza işinizi görecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.