Şimdi Ara

10-11.9k arası Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar,

    Kardeşime bir adet laptop alacağım, bilgisayar başında oldukça zaman geçiriyor ve çok temiz kullandığı söylenemez bu nedenle monster'dan malzeme kalitesi açısından uzak durmak istiyorum. 2 3 yıl değiştiremeyeceği için de 1650ti'dan daha iyi bir performanslı pc istiyorum keza yüzde 75 oyun yüzde 25 dizi film amaçlı kullanacak. İşlemci açısından 4600h veya 4800h olsun istiyorum amd sempatizanı olarak.

    ASUS FA506IV

    Bu modelin soğutmasının kötü olduğunu okuyorum bir süredir ancak biraz araştırınca çift kanal ram ve boost yerine manuel ayarlarla bunu aşan kişileri duydum. Biraz sıcak bakıyorum o nedenle. Lenovo legion 5 2060lı versiyonu 12 k bandına düşse kaçırmayacağım ancak bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Ayrıca asus konusunda fikirleriniz nelerdir?

    Edit:

    Ayrıca şu modele rastladım. Çok detay bir araştırma yapmadım ancak rx 5500m için tam bir fikir sahibi olamadığım için soruyorum. Bazı oyun karşılaştırmalarında 1650ti ile yüzde 20ye yakın fark varken bazılarında geride, synthetic benchmarklarda hep önde olmasına rağmen soru işareti bıraktı kafamda. Kardeşim oyun olarak AAA oyunlardan ziyade warzone gibi rekabetçi oyunları oynuyor o nedenle bu ayarlarda bi ekran kartı arıyorum.



    .MSI Bravo 15

    Başlığı 11.9k olarak açma sebebim 12 üzerine çıkamayacağım için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsades -- 8 Ocak 2021; 10:21:38 >







  • MSI Alpha 17 11.636 liraya satıldı geçenlerde. Takip et tekrar düşerse al.

  • MSI Alpha 17 o fiyata tekrar düşerse kaçırmam ama ocak sonuna kadar beklerim en fazla herhalde. Yeni okul dönemi için ihtiyacı olacak çünkü kardeşimin.

  • xsades X kullanıcısına yanıt




  • diday D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Legion benim de hedefimde aslında oldukça beğendim yorumlarını 11 k civarına düşerse kaçırmam. Aslında 1660tilı bir versiyonu olsa 10.5 11 ayarlarında çok güzel olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xsades

    MSI Alpha 17 o fiyata tekrar düşerse kaçırmam ama ocak sonuna kadar beklerim en fazla herhalde. Yeni okul dönemi için ihtiyacı olacak çünkü kardeşimin.





  • xsades X kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.