Şimdi Ara

10-11.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYE ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar başlıktada belirttim 10-11 e kadar araba arıyorum aradığım özellikler:

    1-) BOY 1.95 İÇİ MUTLAKA GENİŞ OLMALI :)
    2-) AZ YAKMALI GÜNLÜK 30KM GİDECEM :)
    3-) BAGAJ HACMİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL!
    4-) PARÇASI UCUZ OLSA İYİ OLUR AMA EN ÖNEMLİSİ KOLAY BULUNUR OLSUN 2 AY R.HORTUMU BEKLEMİYELİM :)
    5-) AYRICA VERGİSİDE UCUZ OLSUN ARKADAŞLAR!(BAZI VAN ARAÇLARA 200 KÜSÜR ÖDENİYOMUŞ ONLARIN VERGİSİ AZ OLSA ALIRIM AMA DOĞRU TAHMİN EDİYORUM DEMİ ARKADAŞLAR CORSA-206-PALİO VAN VERGİLERİ 200 KÜSÜR FELAN AYRICA KOLTUK RUHSATA İŞLİ (5 KİŞİLİK AMA 3 KAPI) CAMLI OLUNCA NE KADAR OLUYO VERGİ BUNUDA BİLEN EK BİLGİ OLARAK SÖYLERSE SEVİNİRİM!)
    6-) ÇOK FAZLA ÖZELLİK İSTİYORUM AMA ARKADAŞLAR BİDE ÇOK HANTAL OLMASA SEVİNİRİM :)

    VARSA BİLDİĞİNİZ BÖYLE BİR ARABA TAVSİYEDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM :) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
    NOT: ARKADAŞLAR UNUTMUŞUM SÖLEMEYİ SANIRIM HEMEN ALMIYCAM ARABAYI MALUM İŞLER YOĞUN ALLAH KISMET EDERSE YAZA ALACAM İNŞ. BİLGİNİZE...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar_44 -- 28 Mart 2011; 20:15:29 >







  • Fiesta 98-01 arasi 1.25 motor tuplu az yakar vergi az yedek parca uygun klimali ozellikle ilk viteslerde seri hantal degil, her zaman 4 kisi binmeyeceksen koltuk konumunu ayarlayip rahat edebilirsin, denemen lazim ben 85 kiloyum 1.80 boyum ama tavan rahat sende sigarsin kanimca. Saglam araclardir 98-99 almanya uretimidir ingilterede en cok satan arac olmustur 2 sene ustuste. Fiesta bolumunde basligimiz var fiesta mk4 mk5 diye oraya bakabilirsin :)
  • boy 1.95 se D segmenti arabalara bakmalısın. ben şuan vectra kullanıyorum benimde boy 1.90 ve çok rahatım. 97 model civarları vectralara bakmanı tavsiye ederim.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-vectra-2-0-cd-otomatik-vites-lpg-li-full-orjinal-45877880/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 29 Mart 2011; 23:07:11 >
  • sanırım fiesta olmaz çünkü genelde 4 kişi binecez ha diğer kişiler benden kısa ama ben o arabada koltuğu en geriye çekeceğime hatta arka koltuğa yapıştıracağıma eminim :) bu arada 11 max. fiyat :( en son 12 belki olur oda kesin değil 12 olsa bile 96 97 temiz vectra 12 değil :( 92 93 94 felan vectra olabilir onlarda o kadar geniş değil sanırım ? yorum yapan arkadaşlara teşekkürler başka yorumlarıda bekliyorum şimdiden sizlerede teşekkürler
  • 4 kisiyse olmaz arkadakiler icin buyuk arac lazim dediginiz gibi. Bakimli bir Carina olabilir 12 ye
  • bu 97 98 escortlar nasıl içi genişmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar_44 -- 29 Mart 2011; 21:03:11 >
  • 98 clxler guzel benim fiestadan biraz daha buyuk ama masallah sizin boy pos :) gidip bir binin bakin bence 98 clx guzel arac, bide sirali lpg tmmdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batistuta

    98 clxler guzel benim fiestadan biraz daha buyuk ama masallah sizin boy pos :) gidip bir binin bakin bence 98 clx guzel arac, bide sirali lpg tmmdir.

    tşkler :) ama kullanan arkadaşlardan okuduğum kadarı ile geniş bir araç değilmiş :( aslında ben bişey düşünüyorum ama saçma gibi :) şimdi diyorum uno tipo vs. bi hactback araba alsamda bu koltuklarını biraz geriye çektirsem mesela arka koltuğu komple söküp biraz daha bagajdan yer yiycek şekilde geriye monte ettirsem çünkü bana fazla bagaj lazım değil olurmu böyle bişey olursa maliyeti ne kadar olur bir bilgin varmı yada bu işi kimler yapar yada yapabilirlermi :) şimdiden saol ilginden dolayı :)
  • Toyota corona al bizdeki bunun mauve rengi yanlış değil ruhsaatta öle değiştirmeye kalktıımızda böle bi renk yok dediler koyu leylak yazdılar ama fabrika çıkış rengi bu çıkttında alını 1.el :)

     10-11.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYE ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Safak1039

    Toyota corona al bizdeki bunun mauve rengi yanlış değil ruhsaatta öle değiştirmeye kalktıımızda böle bi renk yok dediler koyu leylak yazdılar ama fabrika çıkış rengi bu çıkttında alını 1.el :)

     10-11.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYE ???

    corona zor bulunan bir araç değilmi ? 2. eli fazla iyi değil diyorlar doğrumu acaba bide onun içi ne geniştir yaw :) işimede tam uygun ama bulmam zor o arabadan bulsam bile temizini bulamam heralde eski kasa corollalarla aralarında çok genişlik farkı varmı iç genişlik?(bagaj hacmi önemsiz) yorumunuz için teşekkürler...




  • arkaya 6 tane 10 yaşında çocuk rahat oturur :) parça kolay toyotada orjina yan sanayi hepsi var.Sadece istanbulda 3000'i geçik var bana pm at sana en kral corona ların satılık ilanlarını atayım ister misin ?
  • hmm arkayı boşver öne 1.95 adam sığarmı onu söyle ama en geriye çekince koltuğu arkaya kimse oturamıyosa o zaman corona almaya gerek yok uno alır en dibe yaslarım koltuğu olur biter ama oda olmuyo işte bide corona bulmak kolay ama ben malatyada çalışıyorum işim gereği yazın ancak çıkarım il dışına oda senelik izinle başka illerde corona kolayda malatyada yok sanırım fazla ben bunu demek istedim yani başka ilden araba almam çok çok zor
  • araba çok güzel gözüküyor....
  • Yok abi ön taraf geniş ya öyle durduğuna bakma her türlü sığarsın papaz olmazsın yani bide iyi bi modifiye tadından yenmez....
  • R19 nasıl hem az yakıyo(lpg) hemde içi geniş...
  • Corna al iyidir pm zt buliim ucuzundan
  • 1999 modele kadar olan (1996-1999 sanırım) honda accordlar çok güzel ve özellikli araçlardır.tavsiye ederim
  • up
  • 2000 accent millenium.umuzu bi ara 1.95 boyunda bi arkadaş kullanmıstı...tabiki arkada diz mesafesi çok az kalıor ama baş mesafesi sıkıntı olmamıstı arkadas için kesinlikle..diz mesafesi kalması için en az bi c sınıfı olmalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.