Şimdi Ara

10.000 TL'ye Kadar PS5 için 120 Hz Tv Öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Yakında zamanda ps5 alacağım e haliyle bunu almışken güzelde de bir tv almak istiyorum.Benim için önemli olan 4K 120 hz desteklemesi. 10.000 TL civarlarında bütçem var.3 4 tane öneri yapabileceğiniz ürün olursa sevinirim.Birde ps5 ile uyumlarında problem olmayacak rahatlıkla oynanabilecek tv ler olması önemli.Sony ve samsung tercihimdir. 55'' biraz odama büyük geliyor biraz altı olursa daha iyi olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 24 Mart 2021; 16:22:10 >



  • 55 inç altında maalesef ülkemizde görebildiğim kadarıyla tek televizyon var hdmi 2.1 olan. O da Lg bir modeli. Ben de bakıyorum hatta 43 inç bakıyorum ama maalesef yok gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre00 E kullanıcısına yanıt

    bu arada televizoynumu aldım.Sony XH9096 yani amerika avrupa versionu x900H x90h olarak ta geçiyor.Şuan alınabilecek en iyi tv 120 hz ps5 için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Z3A

    bu arada televizoynumu aldım.Sony XH9096 yani amerika avrupa versionu x900H x90h olarak ta geçiyor.Şuan alınabilecek en iyi tv 120 hz ps5 için

    Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Sanırım aldığınız televizyonun boyutu 55 inç. Benim konsolu kullandığım odaya 49 inç bile büyük gelecek gibi. O yüzden ben en fazla 49 inçlik bir televizyon bakıyorum. Aslında 43 inç olanlarda hdmi 2.1 olsa hiç düşünmeden 43 inç alırım. Çünkü şu anda 40 inçlik bir tv kullanıyorum odada.

  • Aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55xh9096 var şuan 8099 TL hocam f/p bence, yeniler 2 katı fiyattan girdi. Bu fiyatları bi daha zor görürüz uzun süredir takip ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG oled tv al geç. Ben 1 yıldır. Monitör olarak kullanıyorum. Daha iyisi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam. Hiçbir marka 55"ten aşağı modellerini Türkiye'ye getirmiyor. Türk Milleti, büyük ekran TV tercih ediyor, doğrudur. Ancak premium kalite ürünlerin fiyatları çok yüksek olduğu için millet zaten ucuz ama büyük ekran markalara yöneliyor. Hangi akıl ve mantıkta olanlar yönetici olarak çalışıyor bu markaların mevkilerinde bilmiyorum ama anlamaları gereken bazı noktalar var;


    Teknolojiden anlamayan, salonuna 7/24 izlemek için TV alan insanlar en az 65" alıyor. Bunun için de özelliği çok olmayan markaları tercih ediyorlar. X markası 65" = 7 bin TL, Y markası 65" = 20 bin TL olunca X markası yok satıyor, sen Y markanı indirimle, onunla bununla, sezon sonu elde kalan stock'la bitirmeye çalışıyorsun. Ama senin Y markanı takip eden, teknolojine hakim, ufak ekran almak isteyen potansiyel müşteriyi hiç hesaba katmıyor "insanlar küçük ekran TV'ye bu kadar para vermez" mantığıyla ülkeye bile sokmuyorsun. Bak, yurt dışında LG'nin ufacık 48" OLED'i nasıl yok satıyor. İnsanlar masalarında kullanıyor bu TV'yi. Ağzına kadar özellik dolu TV, 55" ile aynı paraya satıyor. Bunu görmüyor musunuz?


    "Aman, ufak ekran getirmeyelim, elde kalmasın" kafasıyla devam edin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.