Şimdi Ara

1 yıl önce hidroksiklorokini öven Sağlık Bakanı, dün ilacı Covid tedavi rehberinden çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 9 Mayıs 2021; 17:49:26 >



  • vaka sayılarınıda katabılırsınız hepsi yalan

  • 1 sene boyunca gereksiz yere dayatılıp, acaba kalbi zayıf kaç kişinin ölümüne sebep oldu bu ilaç?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tıp dünyasıyla iç içe misiniz bilmiyorum fakat 1 sene önce tüm klavuzlarda hidroksiklorokinin faydalarına dair çalışmalar belirtilmiş ve covid-19 tedavisinde belli dozlar belli endikasyonlarla belirtilmiştir . Randomize kontrollü çalışmalarla da faydası gösterilmiştir .

    Fakat ardından yapılan çalışmalar ve araştırmalar ile de bu durumun aslında tam tersi olduğu ortaya çıkmıştır . Tıp dünyasındaki tedaviyi sağlık bakanının verdiği direktifler oluşturmuyor . Hocalarımızın değerlendirmeleriyle birtakım tedaviler başlanıyor amacım bir kesmi yüceltmek ya da yermek değil ama doğrusu bu . İyi forumlar
  • Süreç iyi yönetiliyor 1 yıl önce hidroksiklorokini öven Sağlık Bakanı, dün ilacı Covid tedavi rehberinden çıkardı 


    O değilde hergün vakalar mucizevi şekilde düşüyor,turizmciler açılsın diye 5bin altına inecek hakkaten galiba,hemde hiç test yapmadan gelen turistlere rağmen.

  • 1 yıl önce hidroksiklorokini öven Sağlık Bakanı, dün ilacı Covid tedavi rehberinden çıkardı 1 yıl önce hidroksiklorokini öven Sağlık Bakanı, dün ilacı Covid tedavi rehberinden çıkardı 1 yıl önce hidroksiklorokini öven Sağlık Bakanı, dün ilacı Covid tedavi rehberinden çıkardı 1 yıl önce hidroksiklorokini öven Sağlık Bakanı, dün ilacı Covid tedavi rehberinden çıkardı 


    1 yıl önce hidroksiklorokini öven Sağlık Bakanı, dün ilacı Covid tedavi rehberinden çıkardı




  • kagıt üstünde vaka sayıları 5bin altına inecek, hülogggg

  • Bu Kaç Saat Oldu hesabının Fetullahcı olduğu söyleniyor dikkat edin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kitabdar kullanıcısına yanıt

    hükümeti eleştiren herkes fetöcü zaten.

  • abd de övüyordu hatta trump da çin abd zaten baş savunucusuydu zamanında. bilim zaman içinde değişir görüşlerde değişir son derece doğal.

    covid 19 a iyi geliyor olabilir ama şekeri ve kalbi olanlarda ölüm riskini tetikleme olasılığından dolayı dünyada tepki toplamaya başladı,parola döndüler kısaca doğal yollardan ya yendin yada o seni yendi olayı.

    İlaç halen yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Mayıs 2021; 20:1:15 >
  • arkadaşlar bilim sürekli şüpheye, teste, deneye vs dayanan bir okgu zaten. Geçen sene iyi diye sunulan ilaç sonrasında farklı sonuçlar doğurabilir, sonuçta üzerlerinde uzun yıllar deney yapılmıyor extreme bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Ben sağlık bakanlığı personeliyim tüm pandemi süresince hasta baktım ve en başta kalp rahatsızlığı olan olabilecek kişilerde taşikardi (kalp aşırı hızlı olması) ataklarına sebebiyet verdiği pıhtı atmaya yol açtığı kalp krizi geçirtebildiğini biliyorduk ve anlamıştık. Yakınım da ki kimseye kullandırtmadım zaten halkta kısa sürede duydu bir çoğu çöpe attı içmedi ama bilmeyenler içti. Ne işe yaradığı da ayrı bir konuydu zaten hali hazırda ne derecede tedavimiz var? Bu tedavi yararı ne? Zararı ne? Tartışmaya açık şahsi fikrim kan sulandırıcı tedavisi (covid kan pıhtılaşmasına sebebiyet veriyor) ve parol tedavisi hariç ben tedavisi olduğunu düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 10 Mayıs 2021; 4:35:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın ulcuran(ranitidin) diye mide ilacı var. 30/40 yıldır en az bakanlıkta acil de peynir ekmek gibi yapılıyordu karnı ağrıyana kusana yanana uçana kaçana sonuç ne (mide kanseri yapıyormuş yok şöyle kötümüş binmam neymiş yasaklandı şimdi kaldırıldı) 30 yıldır kullananlar noldu yapcak bir şey yok 😂

    Novalgin(ateş düşürücü) bi 30/40 yıldır da bu vardır bakanlıkta sonuc: cocuklarsa kemik iliği kanseri riskini artıyor muş sonuc cocuklarla pek vurmayın şimdiye kadar vurulanlar yapcak bir şey yok 😂

    Bundan 10-15 yıl önce tetenoz aşısı vuruldu 35/45 yaş arası bayanlara arada 5/10 yıl gecti menapoza girme yaşı eğey düştü ee bu tetenozlar erken menopoz yapmış e kaç senedir olanlar noldu yapcak bir şey yok 😂

    Sağlık bakanlığı bir ilacı araştırma mekanizması olmalı 🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 10 Mayıs 2021; 4:42:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt
    Ben coronanın başından beri olan durumu bilmiyorum bu sene stj oldum . Coronanın başında oluşan durum neyse diyelim . Daha geçen aylarda sağlık bakanlığının tedavisinde klavuzunda hala yer alırken bizim hocalarımız mesela kullanmıyordu . Aradaki 1-2 aylık süreçte avrupada vs kaldırılırken hocalar bunu söylerken hala kullanılması bence garip kaçtı .

    Şahsen ben ek olarak favinin işe yarayabileceğini düşünüyorum ama yapılan tedaviler tabiri caizse grip tedavisi gibi oluyor . Grip doktora gidersen 7 gün gitmezsen 1 haftada geçer olayı gibi oldu kanımca .
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle favicovir grip ilacı japonyada zaten. Ne kadar tesirli ayrı bir muamma zaten
    1. Etken genetik faktör
    2. Etken kronik rahatsızlığı

    Öldürceğe favicovir falan bi etksi yok 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben sağlık bakanının hiç bir açıklamasını takip edip okumuyorum. Gerek yok çünkü muhtemelen bir süre sonra kendi söylediğini yalanlayacak:)
  • Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

    Kalbi zayıf olanı covidden hızlı götürüyor sadece...

    İlacı alan 20lik genç bile "kalbim sıkıştı alınca" dedi.

  • enizam E kullanıcısına yanıt
    Evet bu doğru genç sağlık personeli Arkadaşların hepsi aynı şikayetleri oldu. Sıtma ilacı hemoglobin ömrünü kısaltmaya yönelik sıtma mikrobu üremesini engellenmesi için bu da kan da ölü kan hücrelerinin oluşumuna sebeb oluyor. Normalde çarpıntısı olan bir yaşlı yada kalp hastasında ise pıhtılaşma bozukluğu yapaan bir hastalık olduğu için pıhtı atıyor artık nereye mevlam isterse.😉 Covid sonrası svo/svh çok görüldü zaten orta yaşlı vatandaşlarda gençler bile

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.