Şimdi Ara

1 uzun 2 kısa bip sesi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba yaşadığım ilginç bir sorun var bilgisayar açılırken 1 uzun 2 kısa bip sesi veriyor fakat herhangi bir ekrana görüntü gelmeme sorunu yaşamıyorum ve bunu süreklide yapmıyor sebebini anlayamadım.



  • Memtest86 ile ramlerinizi test edip sonuçları paylaşın, bir de ekran kartını söküp deneyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

    Memtest86 ile ramlerinizi test edip sonuçları paylaşın, bir de ekran kartını söküp deneyin
    hocam testler yapıldı bir sorun çıkmadı 1 uzun 2 kısa bip için ekran kartı arızası deniyor ama bende sorun yok kullanımda ayrıca hatayı aldıktan sonra wattman hatası aldım açılışta
  • Çalışıyor ama hata veriyor, wattman ve bip sesi alıyorsun ama her zaman değil. Wattman ekran kartından yanıt alamadığında yada arıza olursa hata verir. Bip seside ekran kartı diyor. Bi temassızlık var gibi anlattıklarına göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Authorized

    Çalışıyor ama hata veriyor, wattman ve bip sesi alıyorsun ama her zaman değil. Wattman ekran kartından yanıt alamadığında yada arıza olursa hata verir. Bip seside ekran kartı diyor. Bi temassızlık var gibi anlattıklarına göre.
    Hocam son bios update çıktı beta olduğu için yüklememiştim yükledim sanırım sorun çözüldü ya biostan yada amd radeon kaynaklı bi sıkıntı sanırım anlamadım bende daha önce buzzer kullanmadığım için büyük ihtimal farketmedim çünkü hiç açılmama vs sorunu yaşamadım takınca sadece uyarı sesi aldım beni rahatsız eden bu oldu. Redditte araştırdım msi anakartlarda bu gibi durumalar oluyormuş sorun olmamasına rağmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 21 Haziran 2020; 0:10:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.