Şimdi Ara

1 Laptop 2 Monitör = 3 ekran yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
14.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar benim sorum basit internet üzerinde biraz araştırma yaptım önce sorunumdan bahsedeyim.Sonra araştırdığım şeyden..

    Benim bir laptopum var 1 hdmı vga çıkışı var. Elimde 2 tane vga girişli monitör var. Zaten bir monitörü bağlayıp ekranı nasıl çoğaltacağımı biliyorum ve kullanıyorum. Fakat ben yeni elime geçen 2. Ekranı da laptopuma bağlama istiyorum.Bağlamam sonucunda 3 ekrandan (2 monitör + 1 laptop ekranı) farklı farklı görüntüler alabilecek şekilde ayarlanmasını istiyorum.
    Sorum: Acaba 1 tane hdmı vga çevirici alıp bu şekilde mi bağlamalıyım yoksa vga çoğaltıcı alıp 1 vga kablosunu 2 vga kabloya çeviren kablodan mı almalıyım. Yada farklı bir yöntemi mi var?

    Araştırmalarım da usb 3.0'ı hdmı'a çevirerek 3.0 usb den görüntü alıyor tabi benim monitörlerim vga olduğu için usb yi vga ya çevirerek görüntü alabilirim. Ama benim hazırda vga ve hdmı çıkışım var bunları kullanarak ekran çoğaltma işlemi yapamazmıyım ?







  • Bu linkdeki gibi bir tane çoğaltıcı alsam Her ekrandan farklı farklı görüntü alabilirmiyim ?
  • HDMI dan vgaya dönüştürücü almanız lazım.Vga çoklayıcı alırsanız 3 farklı görüntü elde edemezsiniz.Yani vga çıkışına giden sinyali çoğaltmış olursunuz(Yani vga çoğaltıcıya bağlanığınızda iki monitörde de aynı görüntü oluşur).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emphire

    HDMI dan vgaya dönüştürücü almanız lazım.Vga çoklayıcı alırsanız 3 farklı görüntü elde edemezsiniz.Yani vga çıkışına giden sinyali çoğaltmış olursunuz(Yani vga çoğaltıcıya bağlanığınızda iki monitörde de aynı görüntü oluşur).



    O zaman ben birta hdmı vga dönüştürücü alayım :) Çok teşekkürler
  • 1 Laptop 2 Monitör  = 3 ekran yapmak1 Laptop 2 Monitör  = 3 ekran yapmak1 Laptop 2 Monitör  = 3 ekran yapmak

    Sanırım oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupdurmus -- 19 Eylül 2017; 12:56:38 >




  • merhaba. aynı işlemleri yaptığım halde; 2. fotoğraftaki 3-1-2 ekanları bende 1.ekran aktif 2.eka aktif 3. ekran ise pasif ise anlamı nedir?

  • pc dizüstü, işletim sistemim win7, ekran artı ati radeon 4500/5100 , bir adet hdmi bir adet vga çıkışım var. her iki çıkışa da harici monitörleri bağlıyorum. ama hep 3. harici ekran pasif kalıyor.

    sıkıntı nerden olabilir?

  • hydrogenman H kullanıcısına yanıt

    aynı sorunu yasıyorum cozebildiniz mi bu durumu

  • Valla üstünden çok zaman geçti hocam ben karşılaşmadım. Belki karşılaşan biri yardımcı olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.