Şimdi Ara

1 instagram gönderisi 1.6 milyon dolar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gerçekten lanet bir düzende ve dünyada yaşıyoruz. Kimisi akşama kadar çalışır evine bir lokma götürmek için. Kimisi instagramda sadece 1 gönderi paylaşır, attığı golü, bugattisiyle resmini, lüx villada havuz keyfinin fotorafğını vs. artık ne paylaşıyorsa ve paylaştığı gönderi başına 1.6 milyon dolar para kazanır? İnanılır gibi değil demi ?


    Ee bu insanlar zaten yeterince maaş alıyor, reklamlardan paralar kazanıyorlar ama doymuyorlar arkadaş. Suç bunlarda değil tabi, bunlara para pompalayan diğer çevresindeki etkenlerde. Öyle bir dünyadayızki öyle lanet bir düzendeyiz ki gerçekten zengin daha çok zengin oluyor. Sadece iyi futbol oynuyor diye milyon dolarlar kazanıyor, dünyaya ne katkısı var? ( hee o kadar para kazanıyor yardım falan yapıyor tabi ).. Yada sadece doğuştan sesi güzel doğmuş diye bir şarkı söylüyor milyonları götürüyor. Dünyaya ne faydası var?? Düşündükçe lanet ediyor insan bu düzene.


    https://www.ntvspor.net/foto-galeri/bir-paylasim-1-6-milyon-dolar-instagram-in-en-cok-kazanan-10-ismi-60de2e21e7d8b1f5545577cc








  • "Akademik başarı = Para" olarak düşünüyorsunuz, ama Dünya böyle işlemiyor. Türkler en çok çalışan millet ama katma değersiz üretim yapıyor yani 1 Iphone karşılığında 10 tır domates veriyor. Önemli olan verimli çalışmak. Bunu başarmanın yolu ise sanat ve bilimi birleştirmek. Bizim daha çok yolumuz var. 1 instagram gönderisi 1.6 milyon dolar :) 


    Edit: Bilim derken yeni bir buluş ve mucit gibi şeyler önemlidir, yani öbür adı ile ARGE. Bizde ARGE yapıyoruz ayağına aslında ÜRGE yapılıyor.


    Yoksa 2+2=4 olduğunu bilmek pek bir etkisi yok.


    diğer önemli husus ise sanat. Sanatsal içerikler çok hafife alınıyor. Ama sanatsal içeriklerin her biri özgündür, burada Aleyna Tilki gibi günümüz toplum fenomenlerinden bahsetmiyorum.


    Örnek olarak aklıma ilk gelen oyun müzikleri; (Unutmadan BMW kapısının tok sesi falanda buna dahil ;) )


    (Bu aşağıda ki Soundtrack'i sadece tek kişi yapıyor düşün artık.)

    Film Müzikleri;


    (şu üstteki şeyin Türkiye'de olacağını inanmıyorum. ":))" )

    Resim olarak;



    BMW görünüşü, bir motor gibi katma değerli üretimdir.

    1 instagram gönderisi 1.6 milyon dolar :)

    Oyun çizimleri de birer katma değerli üretimdir.


    1 instagram gönderisi 1.6 milyon dolar :)

    Bu da katma değerli üretimdir;


    Belki başkalarının ürünleri üzerinden sanat üretme şansımız var. Ama ABD, Almanya gibi ülkelerle bilim konusunda yarışmaya çalışmak bence komiklik. Sanatsal ürünler özel ve tek ürün olduğu için belli bir kitleyi çekebilirsiniz. Ama bilimde bu öyle değil. Adam en hızlı ve iyi telefonu tercih edecektir. Yada parası yoksa fiyat performans tercih edecektir. Bu konuda dediğim gibi ABD, Almanya gibi ülkeler en hızlı telefonu üretiyor. Çin gibi ülkelerde fiyat performans ürününü üretiyor. Yani cidden bu ülkelerle rekabet etmek bence saçma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 3 Temmuz 2021; 3:11:5 >




  • Titriyorum

  • Hadi bazıları farklı alanlarda yetenekli olduğu için ön plana çıkmış ve meşhur olmuş insanlarda, bur kardashian ailesini anlamış değilim.

  • Boşa dememişler


    Dünya kadar malın olcağına 10 harfli ünlü adın soyadın olsa yeter diye.. İsimleri para basıyor resmen ya

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.