Şimdi Ara

1 HAFTALIK AMD FX-6300 SİSTEM DONUYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 10-15 gün önce bir arkadaşa sistem topladık herşey sıfır olarak alındı.Arkadaş dün bana sistemin arada donup yaklaşık 15 saniye sonra kendine geldiğini söyledi. Bugün bakmaya gidicem, ne yapmalıyım öneriniz ne iade mi edelim,böyle bir şansımız var mı ? Hdd alsak tamam ondan olabilir diyeceğim ama ssd aldık. Aklıma bir şey gelmiyor. Sistem biraz aceleye geldi, o gün güncel driverları yükleyemedim onu deneyeceğim ve Win7 yükledim.

    GIGABYTE GZ-F10 550W KASA

    GIGABYTE 970A-DS3P ANAKART

    AMD FX-6300 İŞLEMCİ

    Sapphire R7 265 DUAL-X EKRAN KARTI

    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz (Bu arada ramler için anakarta bir ayar yapmam gerekiyor mu ? Amd 1866 Mhz'ye kadar destekliyormuş)

    KİNGSTON SSD NOW V300 120GB

    ASUS DVD RW



  • ısıdan donma yapabilir ramlerdan yapabilir virüsden yapabilir
  • Her ne kadar bana ilgisiz gibi gelse de bios güncelleme yapmaktan zarar gelmez.Anakartın biosunu güncelleyin derim.Ayrıca takılma ve donma gibi hatalar genellikle ram kaynaklı oluyor.Ramleri tek tek takmayı ve biostan ayarlayıp birde öyle kullanmayı deneyin derim.Tabi en güncel driverleri de kurmalısınız.Eğer dediğiniz durum internet tarayıcısı kullanırken yaşanıyorsa bunun sebebi java , flash player , ekran kartı sürücüsü tarayıcı kaynaklı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Her ne kadar bana ilgisiz gibi gelse de bios güncelleme yapmaktan zarar gelmez.Anakartın biosunu güncelleyin derim.Ayrıca takılma ve donma gibi hatalar genellikle ram kaynaklı oluyor.Ramleri tek tek takmayı ve biostan ayarlayıp birde öyle kullanmayı deneyin derim.Tabi en güncel driverleri de kurmalısınız.Eğer dediğiniz durum internet tarayıcısı kullanırken yaşanıyorsa bunun sebebi java , flash player , ekran kartı sürücüsü tarayıcı kaynaklı olabilir.

    KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM DOSTUM..
  • Teşekkürler arkadaşlar.Isınma sorunu yok yük altında 60 dereceyi geçmedi tabi kısa sürede test etmiştim.10 dakika falan.Birazdan gidip biosu ve tüm driverları güncelleyeceğim.Umarım sorun çözülür.Sonucu buraya yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtYlmzz -- 7 Eylül 2014; 13:05:08 >
  • Bilgisayara gidip baktım birsürü virüs var. Adam knight online oynuyor. Pek anlamam ama bu tür oyunların dosyalarından hep virüs bulaşıyor. Bilgisayar mavi ekran da veriyormuş knight oynarken. Nasıl olsa virüs giriyor o nedenle yüklemedim virüs programı. Biosu günceldi fakat beta sürüm çıkmıştı onu indirip yükledim. Ekran kartının driverını güncelledim. Birde ramler 1866 olmasına rağmen 1600 görünüyordu bunu düzelttim. Bu işlemler esnasında hiç donma yapmadı.
  • Sorun hala devam ediyor çözülemedi pc bende olsa herşeyi deneyeceğim ancak bende değil adam sürekli knight oynuyor diyorum bir format atalım öyle bak yok anlamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.