Şimdi Ara

1.5 Ayda kaybettiğim ve kazandığım vücut değerli ile ilgili yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    1.5 aydır düzenli olarak (haftada 3 maks 4) spora gitmekteyim. Onun dışında elimden geldiği kadar ağzımı tutmakta ve diyet yapmaya çalışmaktayım.

    İlk yaptığım ölçümlerde %32.5 yağ oranı ve %32.5 kas oranım vardı kilomda 108.5'tu.

    1.5 ay sonrasında ( ilk 10 gün ısınma olarak geçti ) %32.5 olan yağ oranım %30'a kas oranım da %34'e yükseldi kilom 106.5 oldu. Kilo az mı gitmiş?

    Sizce bu değerler normal mi? Doğru yolda mıyım? Bana ekstra olarak ne önerebilirsiniz?
    Universal Carnitine Liquid adlı ürünü aldım 2-3 antremandır kullanıyorum spordan 1 saat önce 2 kaşık (yemek) olarak içiyorum. Bu konu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

    İnsanın motive olması çok önemli bunu biliyorum ama işte o kadar koşup terleyip o göbeği orada görünce insan biraz üzülüyor :) fakat aylarca yiyip içip o göbeğin 1 ayda gitmesini beklemekte mucizeden başka bir şey değil bunun da bilincindeyim.

    Değerli fikirleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    İyi Forumlar.



  • Kac kalori aliyorsunuz gunde beslenmeniz ne sekilde? Sizin kilolarinizda kilo kaybinin daha hizli olmasi lazim ama 1 ayda 2 kg fena degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam, ilgin için teşekkür ederim.

    Günlük kaç kalori aldığımı açıkcası bilmiyorum şöyle açıklayayım.

    Çalışan biriyim bu yüzden kahvaltıyı öyle çok fazla detaylı yapamıyorum. Evde hazırlanan 2 dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynir kaşar vs bu tarz geçiştiriyorum.

    Öğlen yemeklerinde genelde protein ağırlıklı ızgara et, tavuk böyle seçimler yapmaya çalışıyorum. Onun dışında beyaz ekmek tüketmiyorum genelde kepek yiyorum ve dozunu aşmıyorum. Kola+fast food tarzı yiyecekleri tamamen sildim diyebiliriz. kaçırırsam maks haftada 1 gün oluyor oda aşırıya kaçmadan.

    spora gitmeden 1 saat önce beyaz peynirli kepekli sandviç yiyorum, sporda yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra 8 30 9 civarı salata ve tonbalık ya da salata et, tavuk yiyorum.

    Bu şekilde günü bitiriyorum. Ara öğünlerde de meyva ya da form bisküvileri atıştırıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.