Şimdi Ara

1.4 Fiesta Geç Çalışma ve Tuhaf Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. 1.4 TDCİ 2011 Fiesta aracım kışın bekleyince tek marşta çalışmamaya başladı. Zorla aldırıyorum ve sonrasında gürültüyle çalışıyor. 1000 ve 800 devir arasında ilk 30 saniye rölantide gösterde dalgalanmalar oluyor. Motor ısınınca sorun kalmıyor tek marşta alıyor. Ustaya gösterdim bujiler arızalıdır dedi ve değiştirdi. Yine aynı şekilde sorun devam ediyor.


    İkinci olarak aracı sabahları ikinci ve ücüncü marşta çalıştırıyorum. Motor tarafından ilk 3-4 dakika hırrr hırrr hırrr diye bir ses geliyor sanki motor düzensiz çalışıyormuş gibi senkronizasyon sorunu varmış gibi. Yine bu da ısınınca kalmıyor. Aracın bakımlarını zamanında yapıyorum. Yakıtımı düzenli olarak sürekli aynı yerden alırım. Enjektör temizliyici koydu usta yine düzelmedi.


    Sizce sorun nedir ? Videosunuda yüklüyorum.

    [DHVIDEO=62312


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Spartans17 S kullanıcısına yanıt
    Abicim senin enjektörler gitmiş sağlam bi enjektörcüye git baktır araban canavar gibi olur ama maliyetli biraz haberin olsun
  • Arkadaşlar Ford Fiesta 2011 1.4 TDCİ aracım 1 aydır , bir çalışma problemi ile karşı karşıya , Aracım sabahları soğukta çalışıyor, ama işten eve giderken hava güneşli ve sıcak havaysa çalışmıyor marş basıyor ama çalışmıyor , marş basmadığı zaman aküyle aktarma yapıp denedim ama yine olamdı , beyaz dumanla birlikte marş basıyor ama araba çalışmıyor. 3 farklı ustaya gittim , aracın arızasını bulamadılar, pompa üzerindeki müşürler , ısıtma müşürü , reil (Yakıt yolu basınç müşürü ),mazot filtresi değişti, egr ve hava akış metresi temizlendi ama resmen dün aldım arabayı tamirciden yine bugün güneş açtı istanbulda yine aynı arıza yapıyor yine çalışmıyor. Bu konuyla karşılaşan ve problem için fikir verecek arkadaş varmıdır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.