Şimdi Ara

1.0 polo alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

    Ne yapalım derken alternatifleri söyledim zaten. 7 yaşında b segment boş araba yerine 10 yaşında c segment, yan hava yastıkları olan, nispeten güçlü auris bir seçenek, daha kalitesiz ama 0-2 yaşında araçlar başka seçenek. Forumda sormuşsunuz, fikir verilmiş, bu fikirleri okuduktan sonra ne istiyorsanız onu yapın, para benim cebimden çıkmıyor.

  • O kadar mı kötü ya
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

    Ben aksesuarlı aracı kabul ettiğimden sıra beklemedim. Temmuz sonunda 35bin aksesuara ödedim, o günden bugüne araç 30bin zamlandı, pazartesiye yine zamlanır tahminim.


    Bayileri tek tek ararsanız araç denk geliyor illa ki, araç yok diyenlere bakmayın. Özellikle ayın son günleri sakladıkları araç ellerinde kaldıysa veriyorlar. Ben bu araç haricinde egea da buldum aynı gün, ekstra olarak çelik jant ile liste fiyatının 8-10 üstüne. Eko premio (lpgli full) olduğundan ve bütçeyi zorladığımdan fiorinoyu aldım.

  • Hocam sen buradakilere bakma senin sorun başka arkadasların cevapları başka. Kafanı karıştırmaktan baska bir işe yaramaz zaten her gün fiyatlar artıyor eğer motoru yürürü düzgün seni de tatmin ederse alınır.

    Tamam fiyatlar yüksek amenna ama hayat kısa paran varsa al gez tadını çıkar.

    Burada bir çok kişi yarışçı sanırım, kimse düşük hacim diye tatmin olmuyor ama 1.0 motor bir çok insanın ihtiyacını karşılar , mtv si de düşüktür.

    Biraz daha uygun bir seçenek de Opel Corsa 1.2 active ya da enjoy (2012 - 2014 ) pakete de dilersen bakabilirsin.
  • inceleme videosu attım izle. google a "1.0 trendline polo" yazsan 2-3 inceleme videosuna baksan uyar mı anlarsın. burdakilerin çoğuna bakma, iyi niyetliler hariç. onlar baş tacı. burdakilere kalsa 2021 nisanda polo alamayacaktım. geçen ay 195e sattılar kimse almadı bekle diyorlardı. 211e almıştım. 2021 eylülde life paket çıktığında satıp geçeyim mi dedim yok alınmaz 251e kimse almaz polo, satamaz dediler. vavacarsa verip+20 bin koyup 251e aldım life polo. fiyatlar malum. burdakilerin çoğu sallar bakma sen. kendin karar ver. videolarda gidiyor mu çekiyor mu sorusuna cevap var. burdakiler aldırmadıkları arabaların ve al dedikleri psaların boya atma günahlarını vebalini nasıl ödeyecekler. onların hesabını veremeyecekler. fiyatını piyasaya göre bakıp karar vereceksin artık. burda, facede ve wpde polo grupları var onlara katıl sor.


    burda millet hayalindeki, alamadığı, almak istediği arabaları tavsiye verir genelde. mitsubishi, mazda vs der kendi almaz. alsa bi arızada bekleyecek tamiri için çünkü bilir. hayalcilere kanma. rio, hyundai vs yakıt tüketimlerine de bak.





  • Ben de tercih etmezdim. Hız ile işi olmayan ve çok da tecrubeli olmayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki bence araba seri olmalı. Beni daha guvende hissettiriyor yolda. Seri dediğim en azindan mevzu bahis bu Polo dan seri olmali. Yuksek hiz degil olay seri olmasi.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    1.0 motor bu güçte ( kendim 1.2 atmosferik i20 kullanan aynı zamanda dizel şirket aracım var) tek sürücü-boş ağırlıkla idare eder ama iki yolcu ve yükle gücü yetmez gaza yüklenirsiniz fazla yakar, burası Türkiye engebe iniş çıkış şok fazla, Avrupa olsa ben alınır serim düz yolda gider bir şekilde ama bu tip küçük motorlar yük altında pek verimli değiller.
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    1.0 motorla hocam tüketim değerleriniz nedir, merak ediyorum. 1.2 cdvvt motor gayet verimli bir ünite, gayet ideal yakıyor
  • İki kişi bile olsanız poloyu falan geçtim iç hacmi en geniş olan B segmenti araca bakardım motor falan sonra bakardım. O kadar iyi yarı bi adamda değilim ama b segmentinde şehir içi gezinti bir yere kadar kabul edilebiliyor cidden. B segmentiyle şehirlerarası yolculukta çok zor oluyordur eminim.

    Ben olsam yılı biraz düşürür veya gözü birazcık karartır c segmenti hatchback bakardım kafam rahat ederdi
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt

    bende ki 1.0 tsi turbo. az km yapıyorum. 1 senede anca 2700km oldu. bursa mudanya arası genelde gidip geliyorum. en uzun yolum o oluyor yani, 4,8ltye kadar düşüyor 30km ilçeden ilçeye. trafikte 5,5lt max gibi. dönüşte 5,8-6lt buluyor. ev bayırda benim yanıltabilir. şehir içi 5,5-6-7 nasıl gidersen öyle yakıyor, trafiğe de bağlı tabi. ortalama 7,9du en son uzun dönem ama dediğim gibi ev bayırda ve genelde şehir içi. şehir içi 10km yol yapsam eve dönüşte 3kmsi bayır yukarı genelde ve dur kalk oluyor. anlık tüketim ilk kalkışta 40 lt bile buluyor, sonra bayırda 9-10lt oluyor. ufacık bi elektrikli motor koysalar ilk kalkış için ve 30 km menzil bile olsa baya fark ettirir. ilk bakımı yaptırdım geçen hafta yağ değişti değişecek mi bakalım değerler.

  • Komşum satıyor auris. 2012 model, 105bin km'de. İlk sahibi. Birkaç kaporta kazası var ama araç temiz. 265bin dedi, 1-2 güne alacağım. Dediğiniz gibi poloya tercih edilir her türlü.


    Biraz fark var ama bütçe varsa egea hb daha da güzel olur.



  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Beğenmediğiniz PSA yakıt tüketimi hocam. 3 şahıs 3 full dolu valiz 50 lt depo full. Bagajda sırt çantası koyacak yer yok ve araba adanadan Ankaraya gitti yani hemen hemen full yokuş tırmandı gülek boğazı var bilmem bilirmisiniz.6 saatlik yolu 4.30 da girdik 140 160 gittiğimiz çok oldu yani. Passat jetta övseniz anlarım hatta parasına göre bora da iyi araba deseniz onu bile anlarım ama 1.0 polo da övmezsiniz.

    Yolda çok gördüm yokuşta 2 tırın arasına girmiş arabayı boğan iteleyemeyen clio polo.

    Burada yazılan auriste rio da c3 te fersah fersah daha iyi araçtır.

    1.0 polo alınır mı?




  • Alınır neden alınmasın satmak istediğiniz zaman da hemen satarsınız alıcısını hemen bulursunuz, tek eksisi motor biraz güçsüz uzun yolda yokuşlu yollarda vites düşürürsün o kadar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.