Şimdi Ara

04.09.2020 Tuketici Kredisi vadesinin 60 dan 36 ya dusmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet. Su an itibariyle tuketici kredisindeki vade azami suresi 60 aydan 36 aya dusurulmustur. Onumuzdeki surecte kredi cekme planlarinizda bir degisiklik oldu mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Faizler arttığı için zaten krediden soğumuştuk vadenin düşmesi de tuzu biberi oldu 3 senelik krediyle ne alabileceğiz ki
  • Kredi kullanımı tabi ki sıkıntılı bir dönemi başlatıyor. Fakat malum günümüz Türkiye şartlarında kaçınılmaz bir alternatif oluyordu. 36 ay vade ile ne kadar kredi kullanısın da rahatlama saglarsın ki??
    İstemeyerek de olsa inşallah 60 ay vadeli dönemlere şleride tekrar geçeilir mi dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi’nin açıkladığı rakama göre, Bireysel kredi kullanan birey adedi son bir senede 900 bin birey artarak kredi borcu olan birey adedi 33,2 milyon oldu.

    İnsanlar borca battı ödeyemiyor, bankalar da son dönemde acayip kredi dağıttı. Bankalar da batmasın diye 36 aya düşürdüler benim fikrim bu yönde. Bankalar toparlanınca ekonomi biraz daha düzelince belki tekrar 60 aya çıkar.

    Bakalım daha ne gibi değişiklikler göreceğiz
  • atakant11 A kullanıcısına yanıt
    Hatirladigim kadariyla eskiden 36 olan azami vade suresi 48 e cikartilmisti. Gecen yil da 60 olarak guncellendi. Bu sene de tekrar 36 ya donmus olduk. Acil ve yuklu ihtiyaclari olanlar icin 36 ay zorlayici olacaktir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet. Bugun itibariyle kamu bankalari tuketici kredilerinde faiz artirimina gittiler. 1.28 olan tuketici kredileri kamu bankalarinda su an 1.38 olarak gozukuyor. Faiz artisi seyrinde nasil bir ongorunuz var ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.