Şimdi Ara

0 Doblo Aldım 2 Ay Oldu Mtv Daha Ödenmemiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 18 Ocakta Yeni Doblo araç aldım. Anahtar teslimi aldığım aracın Mtv sini bayinin ödmesi lazım, fakat bu zamana kadar yaptığım kontrollerde halen ödenmemiş olduğunu görüyorum. Bayiye sorduğumda her seferinde bu gün ödeyeceğiz, yok yarın ödeyeceğiz diyorlar, fakat hiç birisinde de yatırmıyorlar. Şimdi bu konuda yasal olarak ne yapılabilir, nereye müracat edilir. Adliyeye mi, tüketici hakem heyetine mi? Bir de bayi neden ödemek istemez bunu?



  • öderler merak etme bende aralıkta almıştım şubatta ödediler. ama aralıklarla kontrol et.arkadaşım 2005de aldı arabasını 2 yıl sonra gazı işletirken çıkmış aldığı yıl odenmemiş aradı aldığı yeri adamlar ödedi.
  • sen üstünde dur yinede ödemeyebiliyorlar kontrollerini aksatma yazık günah 300 küsür lira
  • Ya zaten anlamıyorum niye ödemiyorlar. Bizim biradere aynı yerden fiorino aldık, benimkinden 15 gün önce onu hemen ödemişlerdi. Fakat benimkini ödemiyorlar, niye diye soruyorum. Yok şöyle bir aksama oldu, yok bu oldu. Diğerlerini ödememesek bile ben seninkini bu gün öedettiriyorum falan, sonra bir kontrol ediyorum ödenmemiş.Tam lale adamlar. Hem aracıda öyle ucuz indirimlide almadık. İmzamda görmüş olduğunuz aracı belki türkiyede en yüksek fiyatla alanlardan biriyim, pazarlık falan yapmayı da beceremem. Yani adamlara son kuruşuna kadar ödedik parayı. Burda nasıl bir amaç güdüyorlar onu bir türlü anlayamadım.
  • biz volvo aldık, mtvyi onlar değil biz ödeyeceğiz. markadan markaya değişiyor sanırım.
  • 0 araçta mtv nin bayi tarafından ödenmesi lazım, trafik sigortası ise bazı markalarda sen yapıyorsun bazı markalarda onlar yapıyor. Ama bizim laleler trafik sigortasını yaptı, mtv yi daha yatırmadı. Uğraşıp duruyorum, ama bakalım ne zaman bir sonuç alacaz. Bide bir ton para verdik, Türkiye'de o modeli benim kadar pahalı alan yok, bir de ordan kazık yedik.
  • Ara fiat müşteri hizmetlerini sana yapılanları da anlat bak 2 güne nasıl yatıyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı:last_legant

    Ara fiat müşteri hizmetlerini sana yapılanları da anlat bak 2 güne nasıl yatıyo


    Evet galiba doğru söylüyorsunuz, bu hiç aklıma gelmemişti. Yarın görüşeceğim yatırmazsanız Fiat müşteri hizmetlerini arayacağım diye, bu kez de yatırmazlarsa direk Fiat'a şikayet edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.