Şimdi Ara

0 araçtan neler çıkar neler çıkmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk kez 0 araç alacağız da nasipse. Bilenlere sorularım; araçtan trafik seti ve lastik patladığında değişim için kriko vs gibi gerekli ekipmanlar çıkar mı normalde? Birde nelere dikkat etmek gerekir 0 alımlarda? Passat comfortline Dsg için kapora verdik de



  • Hayırlı olsun. Trafik seti verecekler. Bagajı kontrol edin. Kriko, yedek lastik, bijon şifresi ve anahtar takımı bagaj halısının altında. Araç, halı paspaslar ile gelecek. Ben bunları hiç açtırmadan bagaja koydurup yerine kauçuk paspas taktırdım. O zaman 150 TL.ydi.

    İyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autotech1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autotech1

    Hayırlı olsun. Trafik seti verecekler. Bagajı kontrol edin. Kriko, yedek lastik, bijon şifresi ve anahtar takımı bagaj halısının altında. Araç, halı paspaslar ile gelecek. Ben bunları hiç açtırmadan bagaja koydurup yerine kauçuk paspas taktırdım. O zaman 150 TL.ydi.

    İyi günler dilerim...

    Ben de aynı şekilde yaptım, aracı teslim alırken halı paspasları hiç serdirtmeden orijinal kauçuk paspas seti aldım, çok da memnunum. Halı paspaslar evde duruyor, gerçi bir yandan ben basamadım, benden sonraki sahibi basacak üzerine diye içimden de geçmiyor değil hani :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.