Şimdi Ara

0 (212) 990 02 16 numarasından Türknet TV teklifi aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 0 (212) 990 02 16 numarasından aranarak Türk.net internete hoşgeldiniz. Nasılsınız? İnternetinizden memnun musunuz? Şeklinde telefon açıldı.

    devamında 139₺ Olan ödememin, 50 küsür lirasının vergi olduğunu söylediler. Sonrasında bu 50 küsür TL ödenen verginin kampanya ile kullanıcının tv hizmeti alabileceği tarafıma söylendi. (Saçma sapan bir açıklama)

    Vergi vermek yerine neden BeinConnect alalım ayrı bir mesele diyerek, teşekkür edip kapattım.

    türkneti açtıralı 2-3 gün olmamıştır. Veri sızıntısı mı var yoksa gerçek hizmet mi bilemem ama Türknete kvkk kapsamında bilgilerimin ne şekilde kullanıldığı dilekçesi yazacağım.

    Tecrübe edinen arkadaşlardan bilgi almak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ment -- 8 Haziran 2022; 19:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • %100 dolandırıcı, asla inanmayın

  • Çağıralım konuya. Muhtemelen üstteki üyenin dediği gibidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 8 Haziran 2022; 19:48:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolandırıcı, kesin bilgi. Engelleyin.

  • Merhaba, bize ait bir arama değil. Bu şekilde gelen aramalara hiçbir şekilde itibar etmemenizi rica ederim, bize ait numaralar 0850 288 ve 0212 703 ile başlayan numaralardır. Bu tarz aramalara karşı yasal sürecimiz devam ediyor, gerekli aksiyon alınacaktır.
  • Az önce de beni bu numara aradı internet indirim kampanyanız bitti 159₺ den devam edecek 110₺’lik kampanyamız ile yenilemek ister misiniz dedi bende hangi firmadan arıyorsunuz ben firma değiştirdim diyince TurkNet kullanmıyor musunuz diye sordu yok dediğim anda telefonu yüzüme kapattı

    Aylar öncesinde bende tv kampanyası için aranmıştım ve kabul ettikten sonra şüphelenip turknet e sormuştum, sonra randevu için aradıklarında istemiyorum dedim edevletten kontrol edince adıma d-smart aboneliğinin açıldığını da gördüm bu bilgileri nasıl alıp adımıza abonelik bile açabiliyorlar merak konusu

    0 (212) 990 02 16 numarasından Türknet TV teklifi aldım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz ve hukuk regülasyon ekibimiz takibini sağlıyor.
  • Sıkıntı yaşamamak için abone olduğunuz firmaların telefon numaralarını rehberinize ekleyiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla evime internet bağlatmak için firma arayışındaydım, Türknet te listemin başındaki firmaydi ama görünen o ki uzun süredir kullanici verileri siziyor/veya satiliyor, bu yüzden
    Türknet'in üzerini çizdim.
    Tamamen skandal, bir cok konusunu okudum adam basvurali 2 gün olmuş daha interneti bağlanmadan verisi dolandiricilarin eline geçmiş REZİLLİK!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paradox08 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz asla 3. şahıslarla hiçbir bilgi paylaşımı yapmıyoruz. Yaşadığınız bu durum için üzgünüm, size bir arama yapıldıysa numarayı iletmenizi rica ederim. İlgili birimlere arama yapılan numaraları işletiyoruz. Ayrıca bu konu yasal süreç ile takip edilmektedir.
  • ya anlamadığım bir konu var, tamam adamlar dolandırıcı olabilir ama beinconnect'in eli armut mu topluyor anlayamadım bunu? vereceksin bu firmaya cezayı bak bakalım bir daha dolandırıcı tutabiliyor mu.

  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

    Kapınıza evrak getirip imzalamadığınız sürece abonelik başlatamazlar.Sisteme tanımladıkları abonelik otomatik olarak düşer.

    Aslında bu sahtekarlardan kurtulmak için, kurye parasını sürekli ödettirmek lazım bunlara.0 (212) 990 02 16 numarasından Türknet TV teklifi aldım  Benzinin mazotun durumu belli.0 (212) 990 02 16 numarasından Türknet TV teklifi aldım 

    Benzer bir sahtekarlığa kurban giden bir tanıdığıma(Türk telekom sitesini klonlamış bir sahtekar grubu, telefon numarası kısmına kendi numarasını yazmış, google reklamları ile ilk sıraya geçerek) evrakları kurye ile getirdiklerinde imzalattırmadım, sonuç: abonelik başlatılamadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 14 Temmuz 2022; 19:4:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Ben de bi sahte terlik gönderenlere aynısını yapıyorum sürekli kargoya veriyorlar şubede bekleyip iade yaptırıyorum :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turknete geçiş yaptığımda 1 hafta gecmeden benide aramışlardı. bence içeriden birileri numaraları sızdırıyor bu dolandırıcılara. firmanin bunu yapacağını zannetmiyorum ama personelde sıkıntı var ya da çalıştıkları kurye şirketi de numaraları biliyor sonuçta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06turkmen -- 14 Temmuz 2022; 23:3:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bu aramalarla hukuk yoluyla mücadele ediyoruz. Hukuk birimimiz ile paylaşabilmem için sizi arayan numarayı, müşteri numaranızı ve arama tarihini PM üzerinden paylaşır mısınız? Bununla beraber TurkNet olarak müşterilerimizle sadece aşağıdaki numaralardan iletişime geçiyoruz. Bu numaralar dışında gelen aramaları, mesajları ve mesaj içindeki yönlendirmeleri dikkate almamanızı önemle rica ederiz. Bir sorununuz olursa her zaman buradan, diğer sosyal medya kanallarımızdan ya da online işlem merkezi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    TurkNet Resmi Numaraları:

    (0850) 288-80-80

    (0850) 288-10-10

    (0212) 703-45-45

    (0850) 288-80-81

    (0850) 288-80-16

    TurkNet KOBİ Resmi Numaraları:

    0(850) 288 30 30

    0(850) 288 30 40

    0(850) 288 30 20

    0(212) 703 13 06
  • paradox08 kullanıcısına yanıt
    Bunun turknet ile hiçbir alakası yok ki. Genel sistem bok gibi. Mesele Turkcell bayisinde bir sürü bilgi ve yetki var ve bu bayi yani. Rüstem abi ayşe abla ortak oluyor ve bayi açıyor. Tırnak içinde Turkcell çalışanı. D-smart olayı da böyle. Sabit internette de buna benzer şeyler var. Yani 2 günlük müşterinin nasıl verisini sızdırsın. Bunların düzelmesi için bütün e-devlet sistemi yenilenmesi ve bilgiye erişimin düzenlenmesi lazım. Şuan yapabileceğin Google mesajlar ve arama sitemini kullanıp (yada benzer şeyler) spam mesajlardan ve spam aramalarından kurtulmak lazım. Yani şuanlık çözüm bu. Artı olarak senin verilerini bulmak çok zor değil ki. Bütün sızan verileri birleştiriyorlar ve istediğini yapıyorlar zor değil yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ADSL lobisi TurkNet'i böyle böyle bitirmeye çalışıyor galiba. Hiç bir firmanın adına bu kadar sahte arama yapıldığını görmedim.

  • DenizGalaxy kullanıcısına yanıt

    Beni turknetten iptal onayı için aradılar. Telefonu kapatır kapatmaz başka biri aradı internet lazım mı. Hani turknet çalışanı geri arasa bu kadar hızlı arayamaz. Sağlam bir tezgah var anlaşılan. Verileri nerden alıyorlar, bu hız nasıl oluyor merak ediyorum uzun zamandırda çözülmedi.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.