Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (9310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.892.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 93089309931093119312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zalman z11 i çektim bakalım gelece kmi :)

    51 avro :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty28

    Master kart indirimini kaçıranlar için ilk sayfada link vardı bulamıyorum, yoksa yinemi kaçırdım?

    Maalesef kaçırdınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aemless

    mont arayan arkadaşlar nort face yanıyor mastercard indirimiyle 32 euro xl

    https://www.amazon.de/North-Face-Insulated-Thermojacke-Blau-Banff/dp/B01IHZ2GLU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481720663&sr=8-1&keywords=the%2Bnorth%2Bface%2Bherren%2Bm%2Bresolve%2Binsulated%2Bjacket%2Bthermojacke&th=1&psc=1

    Bunu kullanan oldu mu acaba, yağmurluk gibi duruyor, sıcak tutuyor mu acaba, ankara ayazına gider yapabilir mi ki.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ragenevil

    Asıl o firmalar bu distribütörlere daha ne kadar göz yumacak? Tekelleşmişler diledikleri gibi at koşturuyorlar. O firmalarda suç asıl! Ver distribütörlüğü 3-5 ayrı şirkete rekabet olsun.

    TR'deki ithalatçılar exclusive dist. olmayabilir. Genelde Exclusive yani o ülkede tek dist. olabilmek için firmaya senelik alım garantisi veriyorsun ve alıyorsun. Ya da ikinci, üçüncü dist. olarak başvurabilirsiniz.
    Atıyorum, mesela Cooler Master'a git ben senelik 10 milyon dolarlık alım yapacağım de, yarısını depozito olarak yatır, adam göz kırpmadan seni tek dist. yapar TR'de.

    Ama sadece distribütörleri suçlamayın, mağazaların kar marjlarıda az buz değil.
    Mesela Vatan bilgisayar; sanırım en çok bilgisayar mağazasına sahip firma TR'de. Burada satılan markalar piyasa fiyatlarını Vatan'ın kar marjlarına uygun olarak belirler.
    Örnek olarak bilgisayar donanımlarında Vatan bilgisayar %30-35, oyuncu ekipmanı olarak kulaklık, klavye gibi ürünlerde %50-55 kar marjlarıyla çalışır. Zamanında Vatan'ın %30 indirim yapabilmesine imkan veren durum budur. Ayrıca her %30 indirimde firmalara %6 geri iade faturası kesmesi gibi bir durum vardı sanırım.
    Ödemelerini de 3-4 ay gibi vadelerle yaptığını düşünürsek distribütörleri çok suçlu görmüyorum fiyat konusunda.

    Tabi her dist. in Vatan bilgisayar mağazalarında promotör çalıştırdığını ve bunların masraflarını üstlendiğini de hesaba katın.

    Verdiğim rakamların güncellenmesi gerekebilir, lakin birkaç sene öncesine ait bilgiler.
    Bilgisayar sektöründeki tedarikçilerin ürünlerini satabilecekleri kaç perakendeci kaldı ki? Tekelleşen gayet net.

    *(tahmin)Birde colombia markasını düşünün, kaç mağaza bu ürünleri alacak, parasını gömecek ve stoğunda tutacak bu ürünleri. İthalatçı muhtemelen iyi fiyatlara mağazalara satış yapıyordur ama mağaza açısından cazip olması için son kullanıcı fiyatını yüksek tutuyordur.




  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    2 gün önce aktif oldu ve yinemi bitti?
  • Guaximo kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Birazdan kısmetse hayâli olarak yazılmış ancak gerçeği oldukça fazla yansıtan bir makâle yayınlayacağım. Zevkle okuyun... ))
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Turkiye gorunmuyo alinmaz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zepal

    Turkiye gorunmuyo alinmaz :)

    Az önce oluyodu :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thermaltake Riing 140mm Kırmızı Fan 12€



    https://www.amazon.de/dp/B00V80BG9A/

    Edit :Sepette 10€



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrOnur -- 14 Aralık 2016; 16:59:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozlulum67


    quote:

    Orijinalden alıntı: zepal

    Turkiye gorunmuyo alinmaz :)

    Az önce oluyodu :(

    saatteki haritayı söylemiş galiba arkadaş
  • Puma Large Eşofman Takımı 25.64€



    https://www.amazon.de/dp/B01DYJ7SYE/

    Edit : Sepette 21.50€



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrOnur -- 14 Aralık 2016; 16:58:54 >
  • AŞAĞIDAKİ YAZI GERÇEK BİR HABER DEĞİLDİR. BAHSİ GEÇEN YAZIDA YAŞANAN OLAYLAR FİYAT TAKINTISI OLAN İNSANLARIN RUH HALLERİNE DİKKAT ÇEKMEYİ AMAÇLAYAN HAYAL ÜRÜNÜ BİR SENARYODUR.

    Biliminsanları uyardı; En Ucuz Fiyat ve Fiyat Karşılaştırma Takıntısı Hastalığına Dikkat!

    İnternet çağında ortaya yeni çıkan hastalıklara Kanada'lı Biliminsanları çâre arıyorlar. Navitas Kanada Üniversitesi Bilgi ve İletişim Teknolojileri Uzmani John L. Blackpool ile Foothills Medical Centre Hastanesi Psikiyatri Bölümü Başkanı Allen Marter'in ortak çalışması sonucu keşfedilen bazı hastalıkların tedâvisi ne yazık ki henüz bulunmuyor. Teknoloji geliştikçe ve internet kullanımı arttıkça ortaya çıkan psikolojik hastalıkların önemine dikkat çeken Allan Marter: "Bu hastalıkların birçoğu yeni yeni teşhis edebiliyoruz. Tedâvisi için bize zaman verilmeli." diyerek kendilerinin de bu hastalıkların çözümü için kesintisiz olarak araştırmalar yaptıklarını ifâde etti. Ortak yapılan basın toplantısında John L. Blackpool yakın zamanda yeni bir hastalık türü daha keşfettiklerini, hastalığın insan hayatında sebep olduğu olumsuz koşullardan ötürü tüm zamanlarını bu hastalığın tanı ve tedâvisine harcadıklarını belirtti. Mikrofonu tekrar eline alan Profesör Allen Marter sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Bu hastalığın adını ALPC(Amazon Low Price Comparison) Semptomu olarak belirledik. Bize ulaşan şikâyetleri başlarda fazla dikkate almasak da sonraları hastaların davranışlarına dair durumlara sessiz kalamadık. Öyle ki bu hastalar geceleri uyuyamamaktan, uyurken diş gıcırdatmaktan, alışveriş sitelerine girip sürekli fiyat kontrolü yapmaktan ve ilginç sekilde sosyal ilişkilerininin bozulmasından şikâyetçiydiler. Profesör Allen Marter örnek teşkil etmesi açısından hastalardan birinin muayene esnâsında anlattıklarını şu sözlerle aktardı:

    "Tom(hastanın yakın arkadaşı) benim teknolojiye ne kadar meraklı olduğumu biliyordu. Buna rağmen o ürünün indirimde olduğunu bana haber vermedi. 14 aydır indirime girmesini bekliyordum. Çocukluk arkadaşı olmamız benim hiç umurumda değildi. Kendisiyle artık görüşmüyorum. Çünkü onun yüzünden Amazon müşteri hizmetlerinden indirim talep ederken fırça yedim ve hesabım komple kapatıldı. İstediğim tek şey o lanet bahçe hortumunu 69$ yerine 59$'a almaktı. Bu kadarını haketmedim." dedi.

    Profesör Allan Marter bu şikâyetlerden sonra kendisine "Zaten bir bahçe hortumun yok muydu?" sorusunu yönelttiğini, hastanın da "1+1 apartman dairesinde oturuyorum. Paramı kazanınca elbet bir bahçeli evim olacak. Şimdiden bâzı eşyaları satınalmayı istemem suç mu!" şeklinde sinirlenerek cevap verdiğini, kendisinin de bu cevâp karşısında âdeta dilinin tutulduğunu, yutkunarak hastayı dinlemeye devam ettiğini söyledi.

    Profesör daha sonra şu sözlerle konuşmasına devam etti: "Açıkçası öyle hastalarla karşılaştık ki biraz önce bahsettiğim vakânın aslında ne kadar da basit olduğunu anladım. Çünkü bu hastalığın ileri boyuta taşınan türlerini de keşfettik. Bunlardan biri de ALPC No Customer Semptomu. Bu modelde ilkinden farklı olarak hasta ürünle veya alışverişle ilgilenmiyor. Birşey satınalmaya asla niyetli değil. Sadece satıcıların fiyatlarını kıyaslıyor ve en ucuzuna göre daha yüksekten satan satıcılara sataşıp "Neden pahalı satıyorsunuz, diğer satıcı su fiyata satıyor!" şeklinde serzenişlerde bulunduğunu söyledi. Satıcıların bu hasta insanları tanımaması ve iyi niyetlerinden ötürü de zaman zaman fiyat kırdıklarını ardından aynı kişilerin bu kez: "Siz tekelcilik yapıyorsunuz, hepiniz aynı fiyattan satıyorsunuz. Lânet olsun kapitalist düzene!" şeklinde tepkilerinin devam ettiğini söyledi.

    Bu sözlerden sonra bir gazetecinin "ALPC No Customer, yâni müsteri olmamasına rağmen satıcılar arasındaki fiyat farkını kafaya takma sendromu ile ilgili bir hastanızla anınız var mı?" diye yönelttiği soruya: "Evet, hiç unutmadığım bir anım var, vaktiniz var mı, gerçekten dinlemek ister misiniz?" dedi ve salon kahkahalara boğuldu. Uzun gülüşmelerden sonra Profesör Allen Marten gazetecinin bu sorusuna şöyle yanıt verdi:

    "Amerika'dan bir hastam gelmişti. Bu hastam internet üzerinden sık sık rasgele ürünlere dair fiyat karşılaştırmaları yaptığını, fiyatı diğerine oranla daha yüksek olan satıcılara karşı sürekli olarak bir öfke duyduğunu ve satıcılara ürünün en ucuz fiyata çekilmesi gerektiğini söyleyip durdugunu anlattı. Bunu internet üzerinden yapması kendisine zarar vermemişti ancak işi abartıp gerçek hayata dökünce dayak yemişti. Hatta bir defâsında yaşadığı şehrin kuzeyinde bir market olduğunu, oraya kızarmış yağlı domuz sosisi almak için gittiğini ve gözünün o esnada sardalye konservelerindeki fiyatlara takıldığını söyledi. Çünkü bir önceki gün aynı marka ve model sardalye konservelerini şehrin güneyindeki markette $11.70'e sattıklarını, bu marketin ise $12.90'a sattığını görünce sinirlenmiş. Hemen görevliye market müdürünü çağırtıp durumu anlatmış. Müdür kendisine cevap vermemiş ve market çıkışında başka bir görevli yanına gelip eline 10$ sıkıştırmış. Bu durumdan küçük bir an mutluluk duymuş ve ardından dilenci konumuna düştüğünü farkedip sinirlenmiş. Bu kez stres atmak için tekrar sehrin güneyindeki markete gitmiş ve oranın da müdürünü çağirtmış. Müdüre 'Kuzeydeki market bunu $12.90'a satıyor. Siz aynısını $11.70'e satıyorsunuz, ayıpli ürün mü satıyorsunuz, neresinden çalıyorsunuz?" diye bağırdığını, ardından iki iri adamın kendisinine yöneldiğini görünce korkup sustugunu, bu iki iri adamın kendisini marketin arka tarafına götürüp orada dövdüklerini ve bir alışveriş arabasına ayaklarından zincirlenip şehrin merkezindeki havuzluparkın içine bırakıldığını söyledi.

    Konuşmanın sonunda Profesör Allen Marter, hastalığın çözümü için hükümetten ek bütçe istediklerini ancak komisyon tarafından bu isteğin reddediğini, Black Friday(Kara Cuma) adi verilen Amazon indiriminden önce hastalığa çözüm bulunamazsa vakalarin artabileceği tehlikesine dikkat çekerek kendilerine destek çağrısında bulundu.

    Kaynak: Newyork Times Sabah Postası, Birinci Baskı 12-5-2016

    YUKARIDAKİ YAZI GERÇEK BİR HABER DEĞİLDİR. BAHSİ GEÇEN YAZIDA YAŞANAN OLAYLAR FİYAT TAKINTISI OLAN İNSANLARIN RUH HALLERİNE DİKKAT ÇEKMEYİ AMAÇLAYAN HAYAL ÜRÜNÜ BİR SENARYODUR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 14 Aralık 2016; 17:11:44 >




  • majestece kullanıcısına yanıt
    Yagmurluk bu ona gore alın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marshall Monitor trde 500 tl falan (sepete ekleyince vergi altı)



    https://www.amazon.de/Marshall-Headphones-M-ACCS-00152-Monitor-Black/dp/B00D3ITOHG
  • Şu botu MERHABA indirim kodu ile 135 TL'ye satın aldım.
    https://www.amazon.de/gp/product/B01H0H7PM6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1&psc=1

    Aynı bot amazoun.co.uk adresinde 90 pound. Yaklaşık 400 tl'ye tekabül ediyor.
    https://www.amazon.co.uk/Hi-Tec-Cascadia-Waterproof-Hiking-Chocolate/dp/B01H0H7T5O/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

    Şu da inceleme videosu, ayakta gayet hoş duruyor bence.
    https://www.youtube.com/watch?v=6GkdzPNtXVA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma23 -- 14 Aralık 2016; 17:1:43 >




  • majestece kullanıcısına yanıt
    videolara bak üstad yagmurluk değil kesinlikle orta derece soguga dayanımı var ankarada gideri olur muhtemelen
    zaten aynı ürünün xxl fiyatına bakarsan 160euro yagmurluk fiyatı mı olur?
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    Bende bu montu almayı düşünüyorum da koyu renkli olan farklı linkteki bir model var onunla aynısı mı emin olamadım.
    Eğer altta verdiğim linkteki ile aynı model ise hemen alırım.TR fiyatı 500 lira

    https://www.amazon.de/NORTH-Herren-Resolve-Insulated-T0A14YJK3/dp/B0091J4TQC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481723840&sr=8-1&keywords=Resolve+Insulated
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ring

    Merhaba

    Razer DealthStalker Chroma 99 USD den 60 USD düşmüş. Daha önce verildi mi bilmiyorum. (İlk sayfayı kontrol ettim göremedim, belki atladım)
    https://www.amazon.com/...d_r=FAS556RTT18E4ZRWG7FG


    Bilgilendirme için sağol cidden süper fiyata inmiş. Gaza gelirsem yeterince, değerlendiricem.




  • Ticaret yapan arkadaşlarım birde olaya şurdan bakın kendi cephenizden bakmak yerine.
    Paraya herkesin ihtiyacı var 10 bin lira kazansanda böyle asgari ücret kazansanda.

    Ticaret yapmak istiyorsan açarsın işyerini dükkanını ,açarsın vergi kaydını yaparsın ticaretini buna zaten kimsenin söyleyecek sözü yok.
    Yaparsın ithalatını ödersin vergini kazanırsın paranı.

    15 adet kulaklık 3 ayrı siparişte kolaylıkla geçmiştir gümrükten tek siparişte sanmıyorum gümrükten geçeceğini yada gümrük yoğundur memurun gözünden kaçmıştır vs.
    Burda evet insanlar indirim takip ediyor bu çok fazla vakitlerini alıyor .

    Böyleleri 15 tane birden alıp stok bitiriyor.15 kişi faydalanacağına 1 kişi faydalanıyor birde para kazanıyor.Buradaki insanların kızdığı noktada bu.
    Bazen görüyorum fırsatı paylaşan kişiler bile faydalanamadan bu ölü seviciler sömürüyor.A data ssdler neden iptal oldu sizce böyle ölüseviciler 15-20 tane sipariş geçti.Sipariş geçilen ssd miktarı on binleri buldu.Ne oldu sipariş iptal.

    Bazen bakıyoruz fırsatlar dakikasına bitmiş.Öyle tipler var ki n11 çeklerini 50 farklı hesapla bitirip sonra çek satışta 3-5 liradan satıyor.Bu yüzden de böyle kişiler ciddi anlamda canımızı sıkıyor.

    Forumun amacı paylaşım bu konuda diğer açılan sıcak fırsatlar konuları da bu sebeple açılıyor.Şurdaki satıcı güruh para kazansın diye değil.




  • 
Sayfa: önceki 93089309931093119312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.