Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (9309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.892.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 93079308930993109311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Şu çerçevesi jelatinli foto atanın monitoru XF240 değilmişki zaten milletide panik yaptırdı. Yani XF240'da Çerçevede jelatin filan yok.
  • Arkadaşlar merhaba Outdoor ayakkabı arıyorum özellikle adidasın gore tex istiyorum ama 50 60 dolarlık birşey bulabilirmiyim sizce linki olan var mı ?
  • ykb yada başka bankadan k. kartı döviz ekstresi olup dövizle ödeyen varmı aranızda? dövizle eft yokmuş. döviz hesabı açmadan ödeme yapmak mümkünmü ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Abim doktor." ayrıntısından ne çıkacağız yahu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ragenevil

    Skechers ın siyahını bfde kardeşime aldım. Genelde 39-40 giyerdi 39 tam oldu

    Edit: 1. Linkteki ayakkabıyı kastettim

    Skechers erkek ayakkabı için link var mı? uygun fiyata bende bir ayakkabı almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-M3N


    quote:

    Orijinalden alıntı: fuducuk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Meliodas

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    Ya bu nasıl bir iğrençliktir.Tamam alıp satabilirsiniz.

    15 adet ?

    3 dolarlık ürün 100 tl ? ? ?

    Cidden iğrençlik ya.

    Ticâret yapmak, mal alıp satmak ne zamandan beri iğrençlik oldu?

    Kişi bir malı alıp üstüne kâr ekleyip satabilir. Devlet 15 tane birden almasına izin vermiş. Bir sıkıntı görmemiş. Adam kurallara uygun davranmış.

    Mal artık adamın, malın fiyatını malın sahibi belirler. İsterse bedavaya verir, isterse bin katı fiyat çeker. Bu kimseyi ilgilendirmez. Müşteri malın fiyatını belirleme hakkına sahip değildir. Müşteri kendi cebindeki paraya göre mal ve satıcı seçme konusunda özgürdür. Bu mal sadece bu satıcının elinde olsa, tekelcilik olsa o zaman eleştirin ürünün fiyatını.

    Bu mantığa göre 24 saat kazıklanıyoruz biliyor musunuz? Aldığınız 200 liralık parfümün mâliyeti 4 lira. Satışı 200 lira. Giydiğiniz Adidas ayakkabının maliyeti 15 lira, siz 300 liraya alıyorsunuz. Zihninizi açmak için daha uç bir örnek vereyim, kullandığınız telefonun ham maddeleri doğada bulunuyor. Adamlar alıp birleştirip telefon yapıp size satıyorlar. Şu kazıklanıyorum ya da birileri para kazanıyor hissinden vazgeçin. Her ne iş ile uğraşıyorsanız aynı şeyi siz de yapıyorsunuz. En basidinden 5 yıl önce 80 bine mal ettiğiniz evi %10 kâr ile satın da görelim. Niye 400bin fiyat çekiyorsunuz? Çünkü o evin gerçek fiyatı 400 bindir. O evi %10 kâr ile satmak kendinize, ailenize, çocuklarınıza zulümdür, hak çalmaktır.

    İnsanlar istiyorlar ki mal ucuza alınmışsa ucuza satılsın, ucuza mal edilmişse üstüne az kâr koyularak satılsın. Peki ölçü nedir? Yüzde kaç koyunca tatmin olacaksınız, yüzde kaç koyunca kazıklanmamış hissedeceksiniz? Her ürünün kâr politikası farklıdır. Bazı durumlarda %1000 koymadan kâr elde edemezsiniz, bâzı durumlarda %1 kâr için yeterlidir.

    Bazı insanlar da İslam'da böyle şey olur mu, şöyle olur mu deyip şairlerin sözlerini getiriyorlar. İslâm'da da satıcı malına istediğin fiyatı biçebilir. Alıcı bu fiyattı vermeyi kabul ediyorsa yapılan alışveriş caizdir. Kimsenin zoruna gitmesin. Namaz kılmayan, Allah'a hiçbir ibâdet sunmayan insanların fiyat konusunda canları yanınca hemen işi kul hakkına ve ahlâka sarmaları ne acizlik. Komünist misin Müslüman mısın?

    Biri facebookta takılıp çizgifilm seyrederken diğeri ekmeğinin peşinden koşmuş. Ürünü takip etmiş. Fiyatını gözetlemiş. Kâr elde edebileceğini anlayınca kendi cebinden alıp şimdi satışa sunmuş. İlân açmış, müşterilerle iletişim kurmuş, paranın hesabına yatmasını beklemiş, ürünü kargolamış ve parasını kazanmış. Helal hoş olsun.

    Sen indirimi yakalayamadın mı? Adamla iletişime geçip bütçeni sunarsın. Adam kabul ederse Allah razı olsun dersin alırsın. Kabul etmezse de hayırlı işler diler başka ürüne/satıcıya yönelirsin...





    helal kardeşim güzel özetlemişsin, maalesef konu içersin'de birçok arkadaşımız sap ile samanı karıştırıyor ticaret yapan adam taşlanıyor, ihtiyacı olmayan hiç kimse burada fırsat kovalayıp al sat yapmaya çalışmaz demek ki maddi durumuna katkı sağlamak zorunda yoksa ayda 10 bin kazanıp burada 100 tl nin peşine düşmez kimse, fırsat araştırmak emin olun insanın zamanını fazlasıyla alıyor malum konu içersin'de herkes kendinden pay biçsin fırsat yakalamak için sürekli konuyu takip etmek geriye dönük sayfaları okumak gerekiyor onlarca fırsat kaçıyor, fırsat yakalayan adam yakaladığı fırsatı maddiyat olarak değerlendirmek isterse burada taşlanıyor, ticaretin ne demek olduğunu bilmeyen ticareti adam dolandırıcılık olarak gören sözde işi vergi kaçakçılığına bile götüren ayrıca birde marifetmiş gibi insanları ifşa etmeye çalışan haysiyeti kişiliği bozuk çok insan var, bu yazını okurda anlar'mı bilmiyorum ama güzel özetlemişsin

    ayrıca madem fırsatlardan yararlanılmayacak neden bu konu var ?

    İhtiyâcı olmasa bile kişi al-sat yapabilir, para kazanabilir. Bunda hiçbir sakınca yok. Zengin para kazanamaz diye bir kural mı var...

    TR'de 300 liraya satılan kulaklığı adam 3 dolara alıp 100 liraya satışa koymuş. Ne oldu, site 3 dolardan sattı diye o kulaklığın artık değeri 3 dolar mı oldu? O kulaklık o fiyata inmese kargosuyla zaten 80 lirayı buluyordu. 20 lira daha verirsin, ertesi gün kapında olur. Olay nereden bakıldığıyla alakalı.

    Devlet zaten vergi koparmak için her yolu deniyor. Kimse merak etmesin, bu iş kaçakçılık vs. kapsamına girse adama 15 tane kulaklığı ne yapacaksın diye sormak gâyet kolay bir iş. Şikâyetlerden bu yüzden sonuç alamıyorlar zaten. Devletin izin verdiği şeyleri kendi kafalarında yasakladıkları için. Kendi anayasaları var, bir tane alırsan helal, iki tane alırsan kardeşin kullanacaksa helal, 5 tane alırsan 2'sini satıp para kazanırsan haram, kul hakkı, kalp niyet. ))

    Ha bir de şu vergi olayına kafayı takanlar cahiller için şunu ekleyeyim, vergi aslen kimden alınır bir araştırsınlar. hayatları youtube'da illimunati ve öpücük oyunlu kızları tavlama videolarıyla geçiyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 14 Aralık 2016; 16:34:39 >




  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtın için, siyahı çok daha güzel görünüyor. Ben de siyah almak istiyordum ama çok fiyat farkı vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horoz28 kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyatlı bakıyorsan Columbia redmond yada the north face vojo modeline bakabilirsin. Adidas gore tex pek beğenilmiyor. Bilgin olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skeleton S kullanıcısına yanıt
    Şu yüzden yazdım. Mühendis, mimar gibi birisi olsa işine uygun laptop tavsiye edilebilir. Devamlı başka yerlere gitme durumu olan bir meslek olduğu için göz önünde bulundurulsun istedim.
  • a
  • Promodoro Softshell Jacke (S) Unisex: Sadece 6 euroya mont, tam sepetlik. 40 eurodan düşmüş.
    [link=https://www.amazon.de/Promodoro-Softshell-Jacke-S/dp/B00OY56S0I/ref=as_li_ss_tl?s=apparel&rps=1&ie=UTF8&qid=1481718994&sr=1-1&keywords=Promodoro+Softshell+Jacke+(S)+Unisex&linkCode=ll1&tag=1322b-45545v-96656-32d21b232-92d078879-d798a-4537d-a53b5-aec4-21&linkId=99d393d751e2fd11e2a0852f1b7d2d7b][/link]
  • Ps4 için vekaletnameyi yollamışlar arkadaşlar bana yardımcı olabilecek var mı ? Birkaç şeyde kararsız kaldım çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCooL_

    Şu anda Acer XF240 geldi. Kutu önceden açılmış, zaten kutuyu açarken farkettim, belki gümrükte açıp bakmışlardır dedim. Monitör çerçevede koruma bantları da yok, alt ayak kısmı çizik dolu. Sadece açılıp bakılmış değil uzun süre kullanılmışa benziyor. Kurulumu bitirip denemeden yazmak istedim, inanılmaz moralim bozuk. Çok kişi sipariş vermişti ürünü sizde durumlar nedir arkadaşlar?

    https://www.amazon.de/gp/product/B01684HUJU/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

    Aynısından bende aldım, bugün kargodan geldi evde duruyor. İşten çıkınca eve gidip bakacağım.. Umarım sizinki gibi bir manzarayla karşılaşmam, üzüldüm açıkcası geçmiş olsun




  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Olması gereken buysa benimki de ikinci el gelmiş demek. Kutu dışındaki bandroller açılmamıştı ancak çerçeve vs jelatinsiz geldi benim de. Sadece arka kısımdaki acer yazısı jelatinlenmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CukAdam

    Olması gereken buysa benimki de ikinci el gelmiş demek. Kutu dışındaki bandroller açılmamıştı ancak çerçeve vs jelatinsiz geldi benim de. Sadece arka kısımdaki acer yazısı jelatinlenmişti.

    Hocam adamın attığı monitor XF240 değil. Bir foto attı ortalık karıştı.

    XF240 ekranı çerçevesi jelatinli gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Aralık 2016; 16:38:33 >
  • güzel gerçekten kasadaki fanları böyle kontrol edebilmek. manyetik levitasyon olayı da iyiymiş.

    bende h87 chipsetli asus bir anakart var o kadar ayrıntılı kontrol etme seçeneği yok biosta. sadece standart, silent, turbo gibi seçenekler var. 3pin fanlar bide şu anki sistemimde, normalde 4. pin olunca kontrol edebiliyorsun yazılımla sanırım.

    neyse ya tam hızda dönsünler sesi fazla gelirse birini çıkartırım.




  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Ben de sonradan gördüm mesajınızı bir an şüpheye düştüm :) Ne durumda monitör memnun kaldınız mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuducuk


    quote:

    Orijinalden alıntı: X-M3N


    quote:

    Orijinalden alıntı: fuducuk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Meliodas

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    Ya bu nasıl bir iğrençliktir.Tamam alıp satabilirsiniz.

    15 adet ?

    3 dolarlık ürün 100 tl ? ? ?

    Cidden iğrençlik ya.

    Ticâret yapmak, mal alıp satmak ne zamandan beri iğrençlik oldu?

    Kişi bir malı alıp üstüne kâr ekleyip satabilir. Devlet 15 tane birden almasına izin vermiş. Bir sıkıntı görmemiş. Adam kurallara uygun davranmış.

    Mal artık adamın, malın fiyatını malın sahibi belirler. İsterse bedavaya verir, isterse bin katı fiyat çeker. Bu kimseyi ilgilendirmez. Müşteri malın fiyatını belirleme hakkına sahip değildir. Müşteri kendi cebindeki paraya göre mal ve satıcı seçme konusunda özgürdür. Bu mal sadece bu satıcının elinde olsa, tekelcilik olsa o zaman eleştirin ürünün fiyatını.

    Bu mantığa göre 24 saat kazıklanıyoruz biliyor musunuz? Aldığınız 200 liralık parfümün mâliyeti 4 lira. Satışı 200 lira. Giydiğiniz Adidas ayakkabının maliyeti 15 lira, siz 300 liraya alıyorsunuz. Zihninizi açmak için daha uç bir örnek vereyim, kullandığınız telefonun ham maddeleri doğada bulunuyor. Adamlar alıp birleştirip telefon yapıp size satıyorlar. Şu kazıklanıyorum ya da birileri para kazanıyor hissinden vazgeçin. Her ne iş ile uğraşıyorsanız aynı şeyi siz de yapıyorsunuz. En basidinden 5 yıl önce 80 bine mal ettiğiniz evi %10 kâr ile satın da görelim. Niye 400bin fiyat çekiyorsunuz? Çünkü o evin gerçek fiyatı 400 bindir. O evi %10 kâr ile satmak kendinize, ailenize, çocuklarınıza zulümdür, hak çalmaktır.

    İnsanlar istiyorlar ki mal ucuza alınmışsa ucuza satılsın, ucuza mal edilmişse üstüne az kâr koyularak satılsın. Peki ölçü nedir? Yüzde kaç koyunca tatmin olacaksınız, yüzde kaç koyunca kazıklanmamış hissedeceksiniz? Her ürünün kâr politikası farklıdır. Bazı durumlarda %1000 koymadan kâr elde edemezsiniz, bâzı durumlarda %1 kâr için yeterlidir.

    Bazı insanlar da İslam'da böyle şey olur mu, şöyle olur mu deyip şairlerin sözlerini getiriyorlar. İslâm'da da satıcı malına istediğin fiyatı biçebilir. Alıcı bu fiyattı vermeyi kabul ediyorsa yapılan alışveriş caizdir. Kimsenin zoruna gitmesin. Namaz kılmayan, Allah'a hiçbir ibâdet sunmayan insanların fiyat konusunda canları yanınca hemen işi kul hakkına ve ahlâka sarmaları ne acizlik. Komünist misin Müslüman mısın?

    Biri facebookta takılıp çizgifilm seyrederken diğeri ekmeğinin peşinden koşmuş. Ürünü takip etmiş. Fiyatını gözetlemiş. Kâr elde edebileceğini anlayınca kendi cebinden alıp şimdi satışa sunmuş. İlân açmış, müşterilerle iletişim kurmuş, paranın hesabına yatmasını beklemiş, ürünü kargolamış ve parasını kazanmış. Helal hoş olsun.

    Sen indirimi yakalayamadın mı? Adamla iletişime geçip bütçeni sunarsın. Adam kabul ederse Allah razı olsun dersin alırsın. Kabul etmezse de hayırlı işler diler başka ürüne/satıcıya yönelirsin...





    helal kardeşim güzel özetlemişsin, maalesef konu içersin'de birçok arkadaşımız sap ile samanı karıştırıyor ticaret yapan adam taşlanıyor, ihtiyacı olmayan hiç kimse burada fırsat kovalayıp al sat yapmaya çalışmaz demek ki maddi durumuna katkı sağlamak zorunda yoksa ayda 10 bin kazanıp burada 100 tl nin peşine düşmez kimse, fırsat araştırmak emin olun insanın zamanını fazlasıyla alıyor malum konu içersin'de herkes kendinden pay biçsin fırsat yakalamak için sürekli konuyu takip etmek geriye dönük sayfaları okumak gerekiyor onlarca fırsat kaçıyor, fırsat yakalayan adam yakaladığı fırsatı maddiyat olarak değerlendirmek isterse burada taşlanıyor, ticaretin ne demek olduğunu bilmeyen ticareti adam dolandırıcılık olarak gören sözde işi vergi kaçakçılığına bile götüren ayrıca birde marifetmiş gibi insanları ifşa etmeye çalışan haysiyeti kişiliği bozuk çok insan var, bu yazını okurda anlar'mı bilmiyorum ama güzel özetlemişsin

    ayrıca madem fırsatlardan yararlanılmayacak neden bu konu var ?

    İhtiyâcı olmasa bile kişi al-sat yapabilir, para kazanabilir. Bunda hiçbir sakınca yok. Zengin para kazanamaz diye bir kural mı var...

    TR'de 300 liraya satılan kulaklığı adam 3 dolara alıp 100 liraya satışa koymuş. Ne oldu, site 3 dolardan sattı diye o kulaklığın artık değeri 3 dolar mı oldu? O kulaklık o fiyata inmese kargosuyla zaten 80 lirayı buluyordu. 20 lira daha verirsin, ertesi gün kapında olur. Olay nereden bakıldığıyla alakalı.

    Devlet zaten vergi koparmak için her yolu deniyor. Kimse merak etmesin, bu iş kaçakçılık vs. kapsamına girse adama 15 tane kulaklığı ne yapacaksın diye sormak gâyet kolay bir iş. Şikâyetlerden bu yüzden sonuç alamıyorlar zaten. Devletin izin verdiği şeyleri kendi kafalarında yasakladıkları için. Kendi anayasaları var, bir tane alırsan helal, iki tane alırsan kardeşin kullanacaksa helal, 5 tane alırsan 2'sini satıp para kazanırsan haram, kul hakkı, kalp niyet. ))

    Ha bir de şu vergi olayına kafayı takanlar cahiller için şunu ekleyeyim, vergi aslen kimden alınır bir araştırsınlar. hayatları youtube'da illimunati ve öpücük oyunlu kızları tavlama videolarıyla geçiyor...

    Çok güzel özetlemişsiniz. Hepinizin ağzına sağlık. İnsanlarda bu çekememezlik, haset nereden geliyor bilmiyorum ama gerçekten çok üzücü. Bende denk gelirsem cebimde de o an para varsa bazen 2 tane alabiliyorum bir ürünü satmak için ama forumda gördüğüm muhamele organ kaçakçısı gbi. Yanlış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Master kart indirimini kaçıranlar için ilk sayfada link vardı bulamıyorum, yoksa yinemi kaçırdım?
  • 
Sayfa: önceki 93079308930993109311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.