Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (9306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.701
Favori
13.891.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 93049305930693079308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helll_599

    Bu linkteki ayakkabıyı satıcı amazon.de iken kaça aldınız yüksek numara 46-47 Mühendismurat 56€ yazmış anasayfaya büyük numaralardada aynı fiyat mı acaba merak ettim.
    https://www.amazon.de/g...01851233W?th=1&psc=1


    Genelde 49 euro üzerinden sepette 42 euro gibi rakamlara düşmüş. Şuan 40 numarası o fiyatta mesela. 10 euro Merhaba indirimi ile beraber epey sıcak fiyat. Numaralar anlık olarak oynuyor genelde stok durumuna göre indirime girebiliyor sık sık yenileyip takip etmek lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: expulse


    quote:

    Orijinalden alıntı: Meliodas

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    Ya bu nasıl bir iğrençliktir.Tamam alıp satabilirsiniz.

    15 adet ?

    3 dolarlık ürün 100 tl ? ? ?

    Cidden iğrençlik ya.

    bu tipleri şikayet edebileceğimiz bir yer var mı? nasıl kanıtlanır amazondan aldığı? şikayet etsekte ürünler gönderilmediyse iptal etseler

    Vay arkadaş ben de 1 tane sepete ekleyip 25 $'ı nasıl tamamlayacağım diye düşünürken nasıl bitti diyordum. Böyle tipler yüzünden işte, 3 al hadi 5 tane al 15 tane nedir şaka gibi.




  • 50 Dolar Gift Kart Alımına 10 Dolar Hediye Resimli Anlatım

    18 aralığa kadar uzatılmış daha önce kullanmayanlar baksın.
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    200tl gumrukte ordino ucretidir onun haricinde zaten urununuzu kendiniz gidip almaya kalksaniz bekledigi her gun icinde ayrica 55$ depolama ucreti aliyorlar gumruk bakanligindan o yuzden upsin aldigi bu ucret aslinda upse degil gumruk bakanligina odenilen ucret onlar sizin yerinize yeddiemin gibi gidip urununuzu alip postayla kapiya kadar getiriyor ugrasmaya gerek kalmadan. o yuzden amazondaki en buyuk avantaj gumruge takilsa bile bu tur islemler ile ugrasmadan extradan para da vermeden urunu kapiya kadar teslim almamiz. hele bi ciksin 150€ ya da gumruk siniri o zaman turkiyedeki saticilarin halini. daah gecen gun modem fiyatlarini sormak icin gittim bilgisyarcilara hepsi dolari tlye gunluk kurdan cevirip hesapladi utanmadan sanki biz dolar ile kazaniyoruz turkiye de .zyxel tplink normal seviyedeki modemlerine bile bu gecen mesajlarda atilan linksys modem fiyatini verdiler ki linksy icin zaten 1000tl ve uzerine satiliyor turkiye de amazonda 70$a geliyor kargo dahil.
  • kimano kullanıcısına yanıt
    Şu an daha iyi anladım, siz yazmadan önce de biraz ayakta filan denemeler yapmıştım. Sarı rengin ufacık açıyla yeşile dönüşünü izledim :D Ancak problem değil çünkü oyunlarda hiç rahatsız etmiyor CS:GO oynadım gayet güzeldi. İlk girdiğim 3-4 saniye yırtılmalar takılmalar oldu gibi ama sonra düzeldi. Oyunda monitörü çok beğendim, renklerde de hiç problem olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :S

    Linksys kaçtı

    bu indirimi kaçırmanda ilk sayfaya konulmayan link i neden gösterebiliriz, nedeni ise çünkü o kadar çok ileti geliyor ki murat bey hangisini ilk sayfaya koyacağını şaşırıyor haklıda: bu forumdan ücret alan biri değil kanımca e amazonunda ona burada böyle bir konu hazırladığı için para ödedeğini zannetmiyorum; neyse işin özü, böyle güzel bir konu sayesinde aklını başına alan insanlar yurt dışından alışveriş yapmaya başladı artık! ben daha önceki iletilerimden birinde güzel bir indirim diye nitelendirip sadece link vermiştim ilk sayfaya koyabilirsiniz diye teklifte bulunmuştum ama murat bey dikkate almayıp koymayı gereksiz buldu herhalde şimdi ekran görüntüsü ile almak isteyenlere bir nebze gör ve al diye çağrıda bulundum ama kaçırmışsın sağlık olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrullah.

    Abim doktor. Kendisine en azından 120 GB SSD'si olan, iyi bir laptop tavsiyeniz var mıdır? Dota 2 oynar, COD-BF tarzı oyunları da low-medium seviyesinde açması yeterli. Öncelik SSD. Bütçe de maksimum 900-1000 Dolar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Uplayalım, tavsiyeye ihtiyacım var.
  • arkadaşlar babam için dışarıda giymelik spor olmayan klasik sağlam bi monta denk gelen var mı ? Columbianın bi aralar ciddi indirimli montları vardı 200 liralık baktım da bitmiş galiba fiyatlar çok uygun durmuyor. denk gelen oldu mu hiç ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Yok yok hocam. 37€ öneren çok yardımsever bir hanımdı elinden gelen en iyi teklifi yaptı üstüne çıkamıyorum dedi, bana yine de mail atın resimler elimde bulunsun demişti. İsmimi maile ekleyin beni bulur burada maili açan kişi dedi. Nitekim maili açan kişi sanırım daha yetkili birisiymiş ve en üste göndermemiz lazım bu ciddi bir durum demiş. Binlerce sipariş arasından bunu sıfır diye satmaya çalışan kişi bulunmaz ama belki en azından bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murounius

    Gaza getirme adamı. Senin yüzünden adata iptalinden sonra gittim bende 250 aldım. 10 euro gelince iptal edip tekrar aldım. Şimdi durduk yere bu dürtünün sebebi ne


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Aralıkta verdiğim Acer monitorum şu an elime ulaştı Murat abi ye teşekkürü borç bilirim



    Keyifli Alışverişler...

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Hocam resimlere bakarsanız sadece ufak bir şey değil ve üst taraf tozlu ve jelatinsiz. Kaç sene önce aldığım monitörün bile o kısmının jelatinli olduğunu net hatırlıyorum. Unbox videolarında monitörün kendisinde de çerçevelerde jelatin gözüküyor, Acer yazısı jelantinli gözüküyor. Zaten kutuyu ilk açarken farkettim, koruma bandı açılmış çok rastgele olacak şekilde geri kapatılmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JackWondo

    10 Aralıkta verdiğim Acer monitorum şu an elime ulaştı Murat abi ye teşekkürü borç bilirim



    Keyifli Alışverişler...

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    Ve işte buyrun sıfır tertemiz bir ürün. Bahsettiğim çerçevedeki jelatinler de mevcut. Hayırlı olsun hocam en azından sizin sıfır gelmiş ürün.




  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    TN lerde bakis açısı genel olarak böyledir. Sizi rahatsız etmiyorsa ortada bir sorun yok. Güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReNeCaN R kullanıcısına yanıt
    evet hava almıyor ve bence bu süper rüzgar geçirmiyor. Spor yapıyorum bu montu giyiyorum dışarı çıkıyorum iyiki almıyor çok hava almak isteyen açar önünü gezer. ve ayrıca atlet üstüne bir tshirt giydimmi hiçte terletmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sizinde umarım istediğiniz gibi olur herşey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: androit7

    Şu forumda ucuz ürün bulduğunda başkaları da faydalansın diye yazan, insanlara faydalı olmak için uğraşan sorularını cevaplayan insanlar var onları katmıyorum fakat en ufak olayda amazon'a şikayette bulunup adamların müşteriyi "mağdur" etmemek için gelişmiş müşteri memnuniyetini suistimal ederek bedavaya ürün getiren, bunları satan iğrenç insanlar yüzünden adamların güvenleri türklere gitgide azalıyor. amazon türkiyede açılsa ne yazar bunlar gibi çıkarcı insanlar yüzünden bize en iğrenç müşteri memnuniyetini verip kendi çıkarını koruyarak dolandırılmamak için uğraşacak.
    Adamlar hayır kurumu değilki bedavaya dağıtsın adamları suistimal etmekten vazgeçin eğer gerçekten mağdursanız adamlardan yeni ürün talep edin ayıptır günahtır.

    İşte Türkiye'de ofis açmaları için bir sebep daha, buradan buldukları çalışanlar ile bu tarz tiplere karşı çok daha etkili bir yol izlenebilir, adamın sosyal medya hesabından tut, türlü türlü yerdeki üyeliklerinden ve yazdıklarından bir buldun mu direkt geri dönüşsüz sınırsız ban, en ufak bilgi çakışmasında açılacak olan hesaba da otomatik sınırsız ban, böyle böyle biraz başta sancı çekilir çürükler ayıklanır sonra düzelir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SoulTo


    quote:

    Orijinalden alıntı: halix


    quote:

    Orijinalden alıntı: SoulTo


    quote:

    Orijinalden alıntı: reko

    amazon tr için iş başvuruları yavaştan başladı...yakında amazon.tr den siparişleri verebiliriz.. :))
    https://www.amazon.jobs/en/jobs/373510
    buda tr için olabilir luxemborg yazıyor ama..(bilgi içeriden )https://www.amazon.jobs/jobs/447154


    Tüm dünyada alım yapıyor. Bir ülkenin en iyi elemanlarını kendi bünyesinde kullanmak için alıyorlar. Bir çok ülkede bu şekilde eleman alımı yaparak en iyi elemanları kendi bünyesinde toplamaya çalışıyor. Bu şekilde hem ucuz eleman buluyor hemde en iyi elemanları kendi bünyesinde topluyor. Kabul edilen elemanlar İngiltere, Almanya, ABD gibi ülkelerde çalışıyor. Gelişmiş ülkelerde çalışmak ve rahat bir yaşam isteyenler vize gibi bir çok problemle uğraşmayacağı için bu tarz başvurulara alacağı ücreti çok incelemeden olumlu yanıt veriyor.

    Yani bir tür beyin göçü. Gelişmekte olan ülkelerden, gelişmiş ülkelere.

    ilan amazon web service icin destek elemani alimindan bahsediliyor. alis-veris sitesiyle alakasi yok. bu bahsedilen teknojiler hakkinda istedikleri kalifiyede isen zaten ne burda ne yurtdisinda issiz kalirsin. amazonun verdigi maasida kazanirsin zaten. birtek iste amazonda calisitdim diye CV ne eklersin anca o olur. amazon zaten elemanlarini kopek gibi calistiriyor. adamlar deponun yaninda cadirda kaliyorlarmis. haberin linkini bulamadim yoksa koyacaktim. birkac defa daha gundeme gelmisti calisma kosullarinin kotulugu. Foxcon olayina benziyor apple telefonlari onlar yapiyordu. aylik 5$ a cinlileri kopek gibi calistiriyorlardi. millet kendini fabrikanin catisindan atip intihar ediyordu sigortadan 1000$ almak icin. foxcon napti atanlari tutsun diye ipten yakalama halatlariyla donatti binayi. en son okudugumda robotlara gecip otomasyona baglayacaklardi. Herkeste iphone nun yeni modelini almak icin birbiriyle yarisiyor. o olaylardan beri apple dan hep nefret ettim. Yani ozetle calisma kosullari olarak bir google bir microsoft degil calisanlar pek iyi kosullarda calismiyor, cok memnun degiller yani.

    Arkadaşım başvuruda bulundu. Daha öncede Tr de eleman alımı yapmak istediler. Ama ülkemizde yanılmıyorsam darbe olduğu için yada başka bir şey tam hatırlamıyorum başvuruları bulgaristana yönlendirdiler. Ama o gitmedi. Oraya gitmekle uğraşamam dedi. Demek ki bir çok kişi gitmemiş ki şimdi ortalık sakinleşince tekrardan eleman almak için başvuru almaya başladılar.

    O çocuk çadırda falan yaşamaz. aylık 50 bin dolar verselerde gidip çadırda kalmaz. Avrupada belli çalışma standartları var. Çadırda yaşatacaklarını pek zannetmiyorum. Belki ev bulamayanlar için geçici süre kurulmuştur. Mesala işyerinde çalışan sayısı 10 kişi yanılmıyorsan, 10 kişiyi geçince duş bulundurmak zorundasın. Bilmem kaç kişiyi geçince mutfak bulundurmak zorundasın. 10 muyduyada 15 miydi unuttum rakamı. Evden yemeklerini götürüp orada ısıtıyorlar. 8 saatin üzerinde çalıştıramıyorsun. Çalışanın kabul edicek + mesai ödeyeceksin.

    en son haber yanilmiyorsan independent ta cikmisti. 50 bin dolar falanda verdiklerini sanmiyorum, haberde sirketten yanit gelmisti. saatlik 7 pound fazla mesai icinde 11 pound veriyorlarmis. calisanlarin bir kismida yol parasi veremeyecek, ev tutacak paralari olmadigi icin ormanlik alanda deponun yaninda cadirda kaliyorlarmis. kimse cadirda kalmak istemez tabi. demekki cok matah birsey degilki adamlar cadirda kaliyor. Bide ilgiltereden bahsediyoruz. Amerikada haberin ayrintilari ise tam hatirlamiyorum uzun zaman gecti uzerinden, calisanlar isyan bayragini cekmisti. sonra anlastilarki ortalik duruldu. Yani bu firmalar tipik somuru, varsan baksan amerikada da meksikalilari ucuza calistiriyorlardir. Arkadasininda gitmedigi isabet olmus. Gorursen soylersin boyleye boyleymis diye :)

    konuyla alakali birkac link

    https://news.slashdot.org/story/16/12/10/1915259/struggling-workers-found-sleeping-in-tents-behind-amazons-warehouse

    http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/amazon-workers-sleep-tents-dunfermline-fife-scotland-a7467657.html




  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Sinir bozucu durum geçmiş olsun. Amazon Müş. Hiz. çalışanlarının yetkileri kısıtlı. Bu gibi durumlarda Max %30 kadar refund yetkileri var. Eğer durum daha karmaşık ise ulaşabileceğin en yetkili kişi bu çalışanların takım liderleridir. Supervisor diye geçer takım liderinin ünvanı.

    Bu kişilerle görüşerek çözüm bulabilirsin. Vaktinde çok işim düştüğünden bu kişilere, çözümü hep bu şekilde buldum. Hatta aralarından bazılarıyla oyun arkadaşı olduk.

    Jeff Bezos a gitmez de Sekreteri Sarah Hanım var ona gider en fazla. O da bölge yetkililerine yönlendiriyor bu dosyaları. Sarah dan mail alırsan anla ki iş baya ciddi mevkilere taşınmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yazmicaktim ama amazon.de de 5 gündür kargomda hareketlilik yok ilk sayfada tc den dolayi olabilir yazıyor ama tc kimlik kayitliydi ve i parcel den mail vs de gelmedi. Bir kaç arkadaş siz mail atın demisti. Maili ingilizce yazıyoruz demi ?

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • 
Sayfa: önceki 93049305930693079308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.