Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (4657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.701
Favori
13.891.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46554656465746584659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İngiltere Amazon'dan alışveriş yapan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruktr kullanıcısına yanıt
    0416GCARDS olacak ve herkese verilmiyor kampanya.

    Amazon tarafından rastgele dağıtılıyor , almak için bir seçeneğiniz yok.
  • Standart-Yavaş kargoyu baz alarak soruyorum. Edisondan yola çıkan kargolar genellikle 2-3 gün sonra TR ye giriş yapıyormuş. Benim kargo bugün öğlen saatlerinde edisondan çıktı ama araya haftasonu girecek. 2-3 güne TR ye giriş yapar mı yoksa haftasonuna denk gelmesi sebebiyle 3 günü aşar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 1 Nisan 2016; 17:49:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKINALP

    Standart-Yavaş kargoyu baz alarak soruyorum. Edisondan yola çıkan kargolar genellikle 2-3 gün sonra TR ye giriş yapıyormuş. Benim kargo bugün öğlen saatlerinde edisondan çıktı ama araya haftasonu girecek. 2-3 güne TR ye giriş yapar mı yoksa haftasonuna denk gelmesi sebebiyle 3 günü aşar mı?

    uçaklar haftasonu da uçuyor. o yüzden salı günü gibi türkiye'ye gelir.
  • iki kod da olmadı ama 75 e 15 kampanyası varmış orda yazan kodu girince bunu yazdı

    Important message

    Congratulations. Your purchase qualifies you for an Amazon.com credit. A $15 promotional code will be automatically applied to your account and emailed to you within three (3) days after shipping.
  • Öncelikle iyi günler arkadaşlar.
    Ben ilk defa Amazondan alışveriş yaptım.30 Martta sipariş geçtim.Bugün tekrar kontrol amaçlı girip baktığımda "Revision payment needed" diye bir hata aldım.Bilgileri düzenleyerek tekrar girdim.Fakat daha sonra yine hatayı verdi.
    Ben ödemeyi Paypal Nakit Kart ile yapmak istiyorum.Kartımda yeterli miktarda para bulunuyor(Türk Lirası olarak).Ödemeyi Dolar cinsinden yapmayı seçtim.Bildiğim kadarıyla Paypal Nakitten otomatik olarak güncel kura göre çevrilip ödeme yapılıyor.(Eğer yanlışım varsa düzeltin.)
    Paypal Nakit Kart hesabıma giriş yaptığımda paranın hala çekilmediğini gördüm.Kart ile bugüne kadar sadece 157 liralık alışveriş yaptım.Fakat kalan yıllık harcama limitimin 1448 Türk Lirası olduğu yazıyordu.Dün baktığımda bu limitin tekrar artırıldığını(5000 liradan fazlaydı) gördüm.Bugün giriş yaptığımda ise yine 1448 lira olarak gözüküyor.Ve alış veriş tutarım bu limiti aşıyor(1448 lirayı).Ve yıllık limitlerin 5000 liradan 750 liraya çekildiğini gördüm.
    https://www.paypal-nakit.com/tr/ucretlervelimitler

    Nedeni bu yazdıklarımdan mı kaynaklanıyor yoksa başka bir nedenden dolayı olabilir mi ?
    Paypal Nakit kartında yardım merkezine mail attım.
    Eğer bu sorunu düzeltmezler ise ne yapmalıyım ?
    Şimdiden teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: doruktr

    iki kod da olmadı ama 75 e 15 kampanyası varmış orda yazan kodu girince bunu yazdı

    Important message

    Congratulations. Your purchase qualifies you for an Amazon.com credit. A $15 promotional code will be automatically applied to your account and emailed to you within three (3) days after shipping.


    75 için hangi kodu girdiniz ki ?
  • 0416GCARDS yazınca 75 e 15 veriyor. Fakat hala karar veremediğim için ödeme ekranında kaldım 4 tane ürün alıcam 2 tanesi ship and sold amazon 2 tanesi sadece ship amazon 75 ve 15 i bu alışverişte kullanabilirmiyim sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doruktr

    0416GCARDS yazınca 75 e 15 veriyor. Fakat hala karar veremediğim için ödeme ekranında kaldım 4 tane ürün alıcam 2 tanesi ship and sold amazon 2 tanesi sadece ship amazon 75 ve 15 i bu alışverişte kullanabilirmiyim sizce ?

    amazonun sattığı her üründe kullanırsınız , gift card ı aldıktan sonraki gün hesabınıza 15 dolar tanımlanır sonra sepete ekleyip ödeme ekranına geldiğinizde tanımlanan 15 doları düşer toplam fiyattan , 3. kişi ve şirketlerin satış yaptığı ürünlere bu indirim uygulanmaz.
  • Bir monitor almak istiyorum boyle cok pahali olmayan 21-25 inch arasi 1080P hdmi girisli gunes isigi geldiginde ekranin parlamayacagi mat bir monitor onerirmisiniz oyun oynamak için kullanacağım hem pc hem konsol bağlıcam(ucuz ve performansli olsun lutfen)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 1 Nisan 2016; 18:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 mart aldigim urun bugun elime ulasti resimde kulaklik daha kucuk gozukuyordu ama suan iyi ve tam oturdu memnunum tesekkurler muhendis murat
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Sevgili forumdaşlar. Xbox 360 Gamepad'i satın aldım bugün. Bu gamepadden daha önce alan var mı? Alan memnun mu? Logitech alacaktım ucuzladığını görünce 360'ınkini aldım. Windows 10'da çalışıyordur dimi

    çalışıyor kablosuz var bende laptopda kullanıyom problem yok
  • rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ses kartını kaça aldınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslan_34

    Evde TV'den film izlemek için kablosuz olarak önerebileceğiniz bir kulaklık var mı acaba?

    Bluedio markasını gördüm fiyatları uygun ama kalitesi konusunda fikrim yok kullanan varsa yorum bekliyorum.

    http://www.amazon.com/Bluedio-Turbine-Wireless-Bluetooth-Headphones/dp/B00M1B55JM/ref=sr_1_38?s=aht&ie=UTF8&qid=1459455189&sr=1-38&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A12097501011


    bluedio ht aldım 4.1 bluetooth olan , gayet güzel sesi var beatsler ile yarışır zaten çoğu internet sitesinde ve yorumlarda ve videolardada aynı şeyi diyorlar . için rahat olsun




  • Arkadşalar Nisan ayı için 75+15 kampanyası gelmiş kodu ; 0416GCARDS iyiki dün gift card almadım bugün fazladan 15 tl gelecek :)
  • SteamKo kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma etme Zowie değiştirilir mi Allah carpar vallahi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyde kullanıcısına yanıt
    75 dolara 15 dolar mi kampanyayi tam olarak anlayamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antocio

    75 dolara 15 dolar mi kampanyayi tam olarak anlayamadim.

    sen yine ana sayfadaki 50+10 sayfasına gir eğer uygun görülürsen orada 50+10 yerine 75+15 yazar verdiğim kodu 75 dolarlık alışveriş yaparken son sekmedeki kod yerine yapıştır 15 dolar ekstra gelecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaoslordu100

    Bu arada camelcamel çöktü. Keepa yı da firefox da araç çubuğuna taşıyamadım bir türlü.

    Zaten taşınmıyor hocam amazondaki ürün sayfasının hemen altında
  • gift card'lar hakkında bilmediğiniz birşeyi yazayım , gift card elektronik ortamda olduğu için ve direkt mailinize makbuzu ile geldiği için gift card bakiyesi ile aldığınız ürün eğer elinize ulaşmaz ise veya sorunlu ulaşır amazon ile durum hakkında anlaşamazsanız itirazını bankaya yapamazsınız çünkü yapacağınız itiraz gift card için olur onu da amazon hali hazırda size teslim ettiği için banka harcama itirazınız kabul edilmez.Muhtemelen de amazon hesabınızı askıya alır.


    Bu yüzden gift card bakiyesi aldığınızda size sorun çıkarmayacak satıcıları seçip malzeme alın.İtiraz ettiğinizde veya bir sorun olduğunda karşınızda adam akıllı bir muhattap olsun ki derdinizi anlatın.Hesabınız kapatıldığında amazonun size göndereceği bakiye çeki Türk bankalarında belirli (yüksek) bir ücret karşılığında bozduruluyor.yani paranız boşuna yanmasın.
  • 
Sayfa: önceki 46554656465746584659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.