Şimdi Ara

Kliksa Logitech K360 Kablosuz Klavye 29,90TL + Kargo 33,89 TL Stok Bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
5
Favori
9.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swatsat


    quote:

    Orijinalden alıntı: SAMET/

    1 ay önce aldım elim halen alışmadı tuhaf bir klavye.
    1 tuşlar çok sesli
    2 tuşlara tam ortasından basmazsanız biraz güç uygulayarak basmak gerekiyor,o zaman da gacır gucur sesler çıkıyor
    3 windows tuşu win7 logolu

    internette hep ingilizce klavye olduğuna bakmayın türkçe geliyor. iyi yönü caps lock ışığı var, 6 tane multimedia tuşları iyi iş görüyor.


     Kliksa Logitech K360 Kablosuz Klavye 29,90TL + Kargo 33,89 TL Stok Bitti

    Tavsiye eder misiniz?

    ben 1 sene önce aldım. masaüstü pc me koydum. geçenlerde yine lazım oldu kablosuz klavye, en ideali yine bu geldi bana, boyutları mükemmel, garip dalgalı bir şekli yok tam dikdörtgen her yere uyuyor. arkadaşın dediği gibi tuşlar sesli değil*, parasına göre sessiz bile. 30 liraya bulacağınız klavyelerin çoğu bundan sesli olacaktır. 1 yıl önce aldığım klavyede küçük silinmeler mevcut ama göze batmıyor ve klavyenin pillerini de ya hiç değişmedim ya da 1 kere değişmişimdir onu söyleyeyim :) pilli olduğunu unutturuyor. ben tavsiye ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 11 Kasım 2014; 1:23:39 >
  • 3-4 gün önce Eskişehir Neo Outlet Avm de YKM'den aynı klavyeyi 14.99'a Logitech mini boombox'u 49.99'a satın aldım. Boombox bir tane idi sonuncuyu aldım. 14.99 klavye 3-4 adet vardı (kutu hasarlı sadece). Aynı klavye hasarsız 30 lira idi. Ayrıca Logitech m325 mouse 24 lira, webcam 14.99 ve kulaklık 14.99 lira idi. Ayrıca Notebook soğutucu vardı oda sanırım 19.99 falandı. Boombox 289 Tl den düşmüş yazıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_gezer -- 11 Kasım 2014; 1:52:13 >
  • Bir adet aldım. Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin tavsiyemdir. Sınıfındaki klavyelere göre daha sessiz. Elbette bir laptop sessizliği yok ama microsoftun klavyelerine göre güzel ve sessiz, sade tuş sesi var masaya da basınç uygulayıp masadan dan dun ses gelmiyor geceleri.

    Ben ilk önce 49 lira diye microsft 800 aldım kablosuz set. 2 gün kullandım carrefour'a iade ettim. Aşırı derecede sesli ver ergonomik değildi. Yazı yazamıyordum. K360 'ı da tuşları ayrık diye almamıştım fakat yanılmışım. Microsoft'u iade edip paramı aldıktan sonra bimeksten 50 liraya k360 piano black aldım. (Düz siyahlar piano black) Bunu aldıktan sonra çatır çatır yazı yazabiliyordum şaştım kaldım Yani o boşluğa ne parmağınız denk geliyor ne de takılıyor. Çok ilginçtir tuşlar üzerinde parmaklarınız akıyor resmen. Dümdüz gibi gözüksede bana ergonomik geldi. Yamuk yumuk ergonomik diye satılan kocaman klavyelere tonla para vermeyin bence.

    -Malzeme kalitesi çok çok iyi. Klavyenin ederi ne kadardır diye düşünmek istiyorum ama yabancı alışveriş sitelerinde de bizdeki kadar oynak fiyatlar var. Tasarım kaplamalılar daha pahalı düz modeller daha ucuz vs... Ama 70 80 liraya satılan marketlerde fiyatlar çok uçuk o kadar da etmez yani.

    -Dediğim gibi yazması çok rahat,

    -Diğerlerini bilmiyorum fakat benim piano black'de ekstradan koruma jelatini var mat renkte. Telefon ekrnaı kaplamış gibi temiz ve itinalı. İsteyen çıkartmadan uzun süre jelatinle kullanabilir. Şeytan dürttü ben çıkarttım 2 hafta sonra

    -Boyutları tam bir 15,6 " laptop kadar. Mobilitesi çok çok iyi atın çantaya götürün her yere,

    - Piller kutunun içinde değil , klavyenin içinde benim gibi ilk açışta oha lan adamlar pil koymamış deyip sonra içini açınca 2 adet duracell pil ile karşılaşıyorsunuz.

    -F tuşlarının hepsi programlanabiliyor,
    -Media tuşları oldukça kullanışlı,
    -Windows tuşu pasif hale getirilebiliyor (zırt pırt eli değenler için)
    -Yenilerde windows tuşunun simgesi yeni win 8 logolu olarak yapılmış.
    -Çok sevdiğim diğer bir özelliği windows tuşu tek ve diğeri de FN olarak ayarlanmış. Çift windows tuşuna hep kılım zaten boşuna yer kaplıyordu kaldırdıkları iyi olmuş.
    -Klavye ufak ama numped var ve oldukça kullanışlı.
    -F tuşlarında swap özelliği var F ile function yer değiştiriyor. İsterseniz F tuşlarının windows özelliklerini iptal edip sadece function tuşları olarak çalışacak şekilde ayarlanabiliyor. Böylece Fn ye basarak kullanmıyorsunuz. Ama refresh için F5 yapacaksınız Fn+F5 yapmak gerekiyor.
    - Büyük bir enter tuşu var
    - Kimilerinin bu konuda çok takıntısı var üzülmesinler Caps lock ışığımız var bu kablosuz klavyede Numpad için yok maalesef o da pil tasarufu için sanırım.
    -Son olarak çok fazla denemedim ama birden fazla tuş kombinasyonunu destekliyor. Photoshopta sık sık kullandığım ctrl+alt+shift+E tuş kombinasyonunda bir sorun çıkartmadı.

    Dez avantaj olarak paylaşacağım pek bişey yok. Fakat;

    1- Numpad üstündeki print screen tuşu home tuşu ile birleştirilmiş ve laptoplardaki gibi bu da Fn tuşu ile bağlantılı hale getirilmiş. Logitech yazılımda home tuşunu iptal edip sadece prn scrn olarak kullanıma olanak tanısaydı ekstra bir + puan olarak hanesine yazabilirdik.

    2- Bu klavyeden çok fazla inceledim. Kimilerinde sessizlik daha da iyi. Media marktda incelediğim 80 liralık benimkinin aynısı k360 ın tuşları bana daha sessiz geldi. Aradaki farka değecek kadar mı tabiki de hayır. :) Ama bunu bir standart'a oturtmalarını isterdim logiden.


    Sonuç olarak ufak , yazımı rahat ve şık bir kablosuz klavye arayanlara kesin tavsiyemdir. Fiyat ise bomba. Bazen 325 mouse ile set olarak satıyorlar. Onlardan bulursanız indirimli falan onu da seçebilirsiniz. Fakat o mouse un orta tekerleği çok hassas. Orta tuş kullananlar için işkence olur.



     Kliksa Logitech K360 Kablosuz Klavye 29,90TL + Kargo 33,89 TL Stok Bitti

     Kliksa Logitech K360 Kablosuz Klavye 29,90TL + Kargo 33,89 TL Stok Bitti

     Kliksa Logitech K360 Kablosuz Klavye 29,90TL + Kargo 33,89 TL Stok Bitti

     Kliksa Logitech K360 Kablosuz Klavye 29,90TL + Kargo 33,89 TL Stok Bitti




     Kliksa Logitech K360 Kablosuz Klavye 29,90TL + Kargo 33,89 TL Stok Bitti Kliksa Logitech K360 Kablosuz Klavye 29,90TL + Kargo 33,89 TL Stok Bitti Kliksa Logitech K360 Kablosuz Klavye 29,90TL + Kargo 33,89 TL Stok Bitti
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar klavye alacaklara tavsiyem logitech in k310 adındaki klavyesini almanız yönündedir, temizlik için yıkanabilir klavye, oldukça ses çıkarmayan tuşlar ve sağlam işlenmiş tuş karakterleri
  • stevan kullanıcısına yanıt
    Hiç görmemiştim iyimiş gerçekten. Daha doğrusu kablosuz aradığım için gözden kaçan bir klavye olmuş :)
  • sepete ekleyemiyorum şu an
  • klavye türkçe değilmi. resminde i yok :D
  • zaten alınmıyo :) hata yapmışlar birazdan 49.90 olur.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi pek kullanan görmüyorum bu klavyeyi, sanırım herkes kablosuz arayışında oluyor. klavyenin tuşlarına yapılan işlemeler lazerle yapılmış ve uv kaplı bulabileceğiniz yıpranmaya karşı en iyilerdendir heralde. buarada şu kablosuz alet edavat kullanmaktan vazgeçmeli insanlar, okadar abartılacak zorlukları yok kabloların
  • facebookta reklamlarını gördüm. Fiyat yanlış değil. 1 sene önce bu fiyatlara almıştım. Unifying olması çok büyük kolaylık sağlıyor. Tek bir alıcıyla hem logitech mouse hem klavyeyi kullanıyorum.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Kliksadan mı aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haxal H kullanıcısına yanıt
    tuşlar nasıl f klavyeye dönüştürülüyor dostum? windows ayarını mı kastediyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paul Klee

    tuşlar nasıl f klavyeye dönüştürülüyor dostum? windows ayarını mı kastediyorsun?

    Fonksiyon tuslarini kastetmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler inceleme için bende tereddütteydim ama rahatladım şimdi gelsin bakalım eng değildir inş. 1 kişide yorum yapmış büyük ihtimal değil.

    Fiyatta halen aynı arkadaşlar.

    Unifying olması bencede büyük bir avantaj kablosuz fare vardı tek alıcıyla ikiside çalışacak diğeride yedek durur

    K310 Kablolu klavye yalnız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 11 Kasım 2014; 11:28:58 >
  • konuyu açan arkadaşa bizleri haberdar ettiği için teşekkürler...

    siteye bir başka rengini daha eklemişler. (beyaz-mor) aynı fiyat. ben piano black çıkmasını umarak siyah aldım. beyaz klavye iyi hoş ancak çabuk kirleniyor.

    gelince sizinle paylaşırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swatsat

    Kliksadan mı aldınız?

    Yok hocam 1 ay falan oluyor ben alalı, Bimeks' den almıştım (Dükkan). Nette ucuz piyasada pahalı maalesef.
  • Haber veren ve yorumlarda bulunan arkadaşlara teşekkürler sayelerinde bu klavyeyi aldım, umarım bir sorun olmadan alışverişi tamamlarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 11 Kasım 2014; 13:37:26 >
  • 2 yıldır kullanıyorum vatandan 60 tl ye K360+M325 mouse set olarak aldım. Klavyenin pillerini şuana kadar 1 defa degiştirdim pil performansı cok iyi.
  • Hızlı Gönderide arkadaşlar bugün satın aldım faturalandırıldı akşama kargoya verilecekmiş, yarın elime ulaşır büyük ihtimal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 11 Kasım 2014; 14:29:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.