Şimdi Ara

note4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ,

    17.10.2014 tarihinden yani ilk çıkış tarihinde capitöl turkcell'den Beyaz note 4 aldım , siyah alma niyeti ile gittim ama yoktu.Beklemek istemediğim için yani aceleci davrandığım için beyaz aldım.Beyaz rengi kötü değil kesinlikle şık ve güzel duruyor , daha önceki telefonum iphone 5s silver hatta ondan önceki telefonum iphone 5 silver oldukları için siyah telefon kullanmak istiyorum başka bir sebebi yok.Cihazım faturalı aksesuarları tam genpa garantilidir.Aynı koşullar olma şartı ile yani dist garantili kutulu faturalı siyah note 4 ile takas yapmak istiyorum.Takas sadece istanbul içi kadıköy veya üsküdarda yapabiliriz.

    Lütten faturası olmayan , paralel yolla satın alan arkadaşlar iletişime geçmesin.



  • Hocam içiniz ısınmadı galiba beyaz renge
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    Başkasının üzerine fatura kesilen telefonda herhangi bir sorun olduğunda servisten para iadesi alamazsınız, birebir değişim yaptıramazsınız, hakem heyetine başvurmanız gerekirse başvuramazsınız, fatura sahibi gelsin derler. O nedenle resmi garantili dahi olsa başkası adına fatura edilen telefonla takas yapmanızı tavsiye etmiyorum. Beyaz iyidir.
  • bu bilgileri bilmiyordum daha önce kullandığım bütün telefonlar beyaz olduğu için siyah renk kullanmak istiyorum , aceleci bir yanım var o yanımıda sevmiyorum aslında.Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.