Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: baymore , kocaman29 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
88.203
Cevap
1.336
Favori
4.697.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 35363537353835393540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • R.Rheme kullanıcısına yanıt

    en azından q70'i elemeni tavsiye ediyorum. Panel şikayetleri arşa çıktı.

  • oly1786 kullanıcısına yanıt

    Gercekten mi ? 65”e baya dusunuyodum uzdu su an.. Q80 de mi oyle ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Rheme -- 16 Eylül 2021; 19:1:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Rheme kullanıcısına yanıt

    q70 ışık sızması ile ilgili bu forumda ve Samsung qled forumlarında bolca şikayet vardı, şu anki üretimler düzelmiş midir bir araştır hocam.


    sorunsuz bir 65 inç q70 için kötü TV demek haksızlık ve şımarıklık olur, ciddi paralar veriyoruz, sadece q80 ile karşılaştırdım.


    q60 q70 ile q80 q95 ayrı yapıda tvler .

    q80 - q95 full array (arkadan aydınlatmalı) TV lerdir.


    bütçe nedeniyle büyük ekran q70 - küçük ekran q80 arasındaysan sorunsuz bir 65 q70 derim yine de.

  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim, cok sag olun. 55 LG C1 alcagima o zaman tamamen 65Q80 e kaydim 65” daha keyifli olur diye. Dediginiz gibi fiyat farki birbiri arasinda hepsi cok fazla ya 65Q70 ya da almisken tam olsun diye Q80 bakicam o zaman. Tekrar cok sag olun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de ailem için uzun süreli TV arayışımı MediaMarkt’tan Sony 65XH9077 alarak sonlandırdım.


    %8 Club indirimi ve şans eseri ucuza denk getirdiğim hediye kartlarla 10 bin lira civarına geldi.


    Hediye kartlardan dolayı MM’la seçeneklerim sınırlandığı için daha da uzatmadan alıp geçtim. Normalde bizim forum haricinde çoğu kaynak TV’de Android işletim sistemini bir eksi olarak gösteriyor ama iki yaşlı insanın her türlü işini görür.


    Aslında kendimdeki 86 inç TV’yi aileme gönderip kendime bir tık küçük daha üst düzey bir TV alma niyetim vardı ama kargo vs. ciddi sıkıntı bu ürünlerde. En optimal çözüm bu oldu gibi. Sanırım önümüzdeki senelerde işler iyi giderse tekrar uğrayıp piyasa ne durumda bir bakarım ama şimdilik benim işim bitti, kalan kader ortaklarına sabır diliyorum  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 16 Eylül 2021; 21:27:26 >




  • Merhabalar kısa süre içinde TV almam lazım. Bütçem dahilinde dört TV arasında kalmış durumdayım.Philips 43 Pus 7805,toshiba 50ul2163dt , lg 43un71006lb ve tcl p615 hagisini önerirsiniz? Arkadaşlar fikirlerinizi alabilirsem ve yardımcı olursanız çok sevinirim.Simdiden çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Ek garanti olayı tamamen dolandırıcılık o para direk personelin cebine giren karşılığı olmayan para,siz siz olun o satış yapanların yalanına inanıp ek garanti vs yaptırmayın hiç bi üründe.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar;


    LG 50NANO796 mı Samsung 50Q60 mı?

    İkisi de VA panel.


    Acil bir fikre ihtiyacım var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 17 Eylül 2021; 11:2:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

    Arkadaşlar;


    LG 50NANO796 mı Samsung 50Q60 mı?

    İkisi de VA panel.


    Acil bir fikre ihtiyacım var.

    Siyahlar sizin için önemliyse Q60. LG çok üst seviye olmayan modellerinde siyahlar sorunlu. Ben gecen sene TV alırken Samsung ve LG arasında gidip geldim siyahlar benim için önemli olduğundan Q60 aldım.


    LG giriş seviyelerinde siyahlar sorunlu ve ışık sızması var deniyor.

  • Volksdeutsche kullanıcısına yanıt
    Andy Tecnología tvyoutube
    Comparativa entre los Smart TVs LG NanoCell NANO79 de 50" con panel VA vs Samsung QLED Q60T de 55 con panel VA. Colores naturales, precisos acordes a la realidad en el NanoCell, y colores más intensos y saturados en el QLED Versus entre el LG NANO79 de 50" con panel VA y el Samsung QLED Q60T de 55" con panel VA. Uniformidad de colores negros, brillo en HDR (nits), contraste, ángulos de visión, manejo de los reflejos, modo juego, input lag y sistemas de sonido Comparison between the Smart TVs LG NanoCell NANO79 of 50" with VA panel vs the Samsung QLED Q60T of 55" with VA panel. Natural colors, accurate according to reality with the NanoCell, and more intense and saturated colors with the QLED technology Versus between the LG NANO79 with VA panel and the Samsung QLED Q60T with VA panel. Black color uniformity, HDR brightness (nits), contrast, viewing angles, reflections handlig, game mode, input lag and sound systems LG NANO79 vs Samsung Q60T english comparison LG NANO79 VS Q60T QLED NANOCELL PANEL VA vs QLED PANEL VA LG NANO79 vs Samsung Q60T Input Lag LG NANO79 vs Samsung Q60T Contraste LG NANO79 vs Samsung Q60T Brillo nits Donar (Donate): https://www.paypal.com/biz/fund?id=RLZXJHFCBUKRJ PATREON: https://www.patreon.com/AndyTecnologiaTv ------------------------------------------------------------------------------------------- Smart TVs con HDMI 2.1: https://youtu.be/dUeyPJFEp9Q Samsung Q60T Settings: https://youtu.be/GzI-SKVhQK8 Samsung TU8500 vs Qled Q70T: https://youtu.be/ElIAoRfEpRY LG UN7300 vs UM7400: https://youtu.be/ccVy7TLP9WY Samsung Q70T vs LG SM9000 vs NANO86: https://youtu.be/R7fh1Er78oQ LG NANO81 vs Samsung Q60T: https://youtu.be/kAhl0bmqppU LG UN7310 vs PANASONIC FX600: https://youtu.be/bAfBbLBsI04 LG UN7310 vs LG UN8000: https://youtu.be/DRuqYJ12Ek8 LG NANO1 VS NANO86: https://youtu.be/ir8n7ii-4XI
    https://www.youtube.com/watch?v=c_nvJFbQ-Yw&feature=youtu.be

    Bu kıyaslama videosuna göz atabilirsiniz mağazada yanyana göremediyseniz. Donanım olarak en temel farkları Nano79 Direct led, q60t edge led


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Aslında bir video izledim bununla ilgili. Q60 daha parlak idi ama NANO796 daha derindi görüntü. Bilemedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helvetica34 H kullanıcısına yanıt

    Bu videoyu izledim. Burada gördüğüm NANO79 daha tatmin edici. Daha derin görüntüler var. Q60 daha parlak gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda linki verilen videoda NANO796 siyah olarak daha güzel görünüyor hocam. Çok da video bulamadım gerçi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, MediaMarkt club kart indirimiyle sony 9077 aldım pazartesi. lojistik firması sorunları vs diye diye bir türlü hazırlayamadılar şimdi geldi tv. kurulum için sony daha gelemedi. kargo çok geç getirdiği için pazartesiye kalacak gibi. Üstte kutunun birleştiği yerde bant var boydan boya. Birileri forumda üstte bant varsa açılmış üründür kabul etmeyin diyordu. Sony için de aynısı geçerli mi? şimdiden başlatayım mı iade işlemlerini? Çünkü mediamarkt mağazasında 9077'nin çok az kaldığını yakında teşhir ürünleri satacakalrını söylemişlerdi. Haber etmeden yapmış olabilirler mi?

  • Helvetica34 H kullanıcısına yanıt

    Hocam Philips pus8505 mi LG Nano 796 mı? Ne dersiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

    Aslında bir video izledim bununla ilgili. Q60 daha parlak idi ama NANO796 daha derindi görüntü. Bilemedim.

    Videolar yanıltıcı olabiliyor. Mesela bu videoda da bazı detaylı ayarlar yapılmamış. Bu video bakarsak LG modelin kontrasları daha iyiyken QE60TA kötü gibi duruyor hatta kontras hiç yok gibi duruyor ama aksine kontrastı iyi bir tv yeter ki doğru ayarları yap.


    LG modelde siyahların iyi gözükmesi sizi yanıltmasın çünkü videoda tüm inceleme aydınlık ortamda yapılmış. Siyah renklerin kalitesi az ışıkta ve genel olarak gece karanlıkta film izlerken ortaya çıkar. Bu TV'ler de uzman ayarları var. Bu izlediğiniz videoda o ayarları yapmıyor mesela inceleyen.


    LG bu modeli için VA panel denmiş ama ama ülkemiz de satılanı VA panel mi IPS panel mi bilen biri cevap verse iyi olacak. Çünkü bir çok markanın yurt dışında VA panelli olan modelleri ülkemiz de IPS panel olabiliyor.





  • Volksdeutsche kullanıcısına yanıt

    Philips pus8505 ölü piksek ve panel açıklığı gibi sorunları var bilginiz olsun. Böyle sorunları varsa neden insanlar tercih edip alıyor derseniz genelde 3 sebebi var.


    Birincisi: Duvara ışık yansıtması sebebiyle değişik bir atmosfer oluşturuyor diye

    İkincisi: Android olması

    Üçünçü: Oled veya Qled benzeri bir teknoloji olmamasına rağmen siyah kalitesinin iyi olması


    Genel olarak ölü piksek çıkmayanı yokmuş. Panel açıklığı sebebiyle ekran içine toz girebildiği söyleniyor. Benim de düşündüğüm bir modeldi gecen sene kasım ayında ama bizim ev cadde üstünde olduğundan çok kolay tozlanıyor ortam o sebeple o riske girip almadım. Ama bu iki soruna rağmen dediğim üç sebep yüzünden tercih ediliyor.

  • Şunu bilirim şunu söylerim Philips ve Grundig,Beko gibi markalardan uzak durun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam. Benim bütçem çok yok. Kullanım alanım da Netflix ve 9 yaşında oğlum için XBox S. Daha düşük bütçeli, izleme zevki olarak beni tatmin edecek bir ürün önerir misiniz? Örneğin, arkadaşımda Vestel 55U9510 var. Görüntüsü gayet iyi. Aklımdaki diğer TV Vestel 49ua9800. Öyle uzman bir gözüm yok yani. Bahsettiğim Arçelik televizyonlar da dahil bana ne önerirsiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 17 Eylül 2021; 17:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcagla87

    Selamlar, MediaMarkt club kart indirimiyle sony 9077 aldım pazartesi. lojistik firması sorunları vs diye diye bir türlü hazırlayamadılar şimdi geldi tv. kurulum için sony daha gelemedi. kargo çok geç getirdiği için pazartesiye kalacak gibi. Üstte kutunun birleştiği yerde bant var boydan boya. Birileri forumda üstte bant varsa açılmış üründür kabul etmeyin diyordu. Sony için de aynısı geçerli mi? şimdiden başlatayım mı iade işlemlerini? Çünkü mediamarkt mağazasında 9077'nin çok az kaldığını yakında teşhir ürünleri satacakalrını söylemişlerdi. Haber etmeden yapmış olabilirler mi?

    Ben de Mediamarkt'ta işlemleri bir türlü beceremedikleri için yarım saati aşkın bekledim. O sırada ortadaki kutulara bakma şansım oldu ve dediğiniz gibi kutuların hep üstten bantlı olduğunu gördüm. Benim düşüncem Sony servisi geldiğinde market çalışma saatine baktırıp sonra karar vermek.





  • 
Sayfa: önceki 35363537353835393540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.