Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bulutali , giovanni Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
87.708
Cevap
1.323
Favori
4.669.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
220 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 31973198319932003201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Valla şu mesajın üstüne tam alacaktım stokta kalmamış. Şans işte bekleyelim biraz daha belki q80t indirime girer. q70t hiç içime sinmiyor

  • icingdeath kullanıcısına yanıt

    nasıl bir mesaj hocam şu samsung konularından kovulan şahısmı paylaştı ? eğer oysa kaale almayın sony konusundaki mesajlardan bahsediyor..o konudaki mesajları alıp sanki burda yazılmışlar gibi insanları manipüle etmeye çalışıyor..işi olmayan bilgisi olmayan adam napsın başka mahalledeki boş adam gibi bi berbere uğruyor bi bakkala buda o hesap :))

  • owolfo O kullanıcısına yanıt

    Bu yazının altına ben de imzamı atıyorum. Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık. Aynen sizin dediğiniz gibi bu kişiler sürekli samsung markasını dayatıyorlar. Sanki dünyada başka marka yok. Sony. Philips, Lg, gibi isimler yılların markalarıdır. Bunlardan başka iyi markalarda var.


    Her markanın vasat veya iyi, daha iyi, çok daha iyi modelleri vardır. Özelliklerine göre değişir. Herkes kendine göre TV de aradığı özellikleri inceler ve bütçesine göre satın alır. Hiç bir TV çöp değildir. Çöp demek terbiyesizliktir. Emeğe saygısızlıktır.


    Hem TV yi üreten fabrikadaki çalışanlara ve daha sonra o TV leri satın alan insanlara saygısızlıktır.


    Bu kişiler insanlara yanlı ve yanlış bilgi vererek kötülük yapıyorlar.

    Tutturmuşlar VA panel. Tamam VA panel İPS den daha iyi siyahları gösterebilir ama İPS paneli tercih edenler olabilir.


    Hatta tüm markalar VA panelli TV üretmeye başladılar. Ama bu samsung satıcıları bu TV lerde de bir kusur bularak yine kurnazca samsung a yönlendiriyorlar. Ben samsung kötü demiyorum. O da iyi bir marka.


    TV almak isteyenler Mağazalarda gidip inceleme yapsınlar. Almayı düşündükleri TV yi varsa çevresinde kullanan tanıdıklarından bilgi alsınlar. Forum dan faydalanırken çok dikkatli olsunlar. Yalan yazanlar, özellikle bir tarafa yönlendirenler yüzünden bilgi kirliliği var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARTEGENA -- 20 Ekim 2020; 17:20:48 >
  • CARTEGENA kullanıcısına yanıt

    philips hangi yılların markası tpvisiona satılan berbat kalitede tv ler üreten beş para etmez bi marka siz mazide kaldığınız için hala lg yi philipsi sony ve samsungla bir tutmanız normal..envai çeşit skıntısı olan sağından solundan toz giren tv lerin alayı bandingli 9 serisi bile 50hz olan markayı kalkmış burda bize niye önermiyorsunuz diye paragraf paragraf yazı yazıyorsunuz komediden başka bişey değil..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    philips hangi yılların markası tpvisiona satılan berbat kalitede tv ler üreten beş para etmez bi marka siz mazide kaldığınız için hala lg yi philipsi sony ve samsungla bir tutmanız normal..envai çeşit skıntısı olan sağından solundan toz giren tv lerin alayı bandingli 9 serisi bile 50hz olan markayı kalkmış burda bize niye önermiyorsunuz diye paragraf paragraf yazı yazıyorsunuz komediden başka bişey değil..

    Philips konusunda anakart olaylarını okuyun isterseniz. Arkadaşla bu konuda benzer fikirdeyim. Lakin artışı da var amblight. Bir de görüntü kaliteli bence. Ancak anakart olayları çok oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 20 Ekim 2020; 17:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu üstteki şahısta samsung konularından insanları üslubuyla fuzuli mesajlarıyla bıktırıp kovulan sonra samsung düşmanı olan tv konusunda zerre bilgisi olmayan 3-5 gün burda takılıp bilirkişi yorumları yapıp konuyu hiçbir faydası olmayan birisi kendisi bende bloklu sizede öneririm boşa zaman kaybı olmaz :))

  • insan arada sırada insanlara yardımcı olmak,Allah rızasını kazanmak,cemeati müslümün hayır duaları ile uğurlanmak için samsung q60 panel açıklığı,bu seneki qled fiyaskosunu,tu serisindeki rezilliği,samsung modellerinde görülen,dünyada daha önce bu şekilde bir sorunun ne duyulduğu ne görüldüğü panel silmelerinde yaşanan mavi leke konusuna da dokunur değil mi madem iyilik meleği,sevgi yumağı,gönül pıtırcığı olma yönünde yola çıkıldı değil mi,insanlar herşeyi bilsinlerki insanlara hangi konuda yardımcı olduğunuz anlaşılsın..

  • allah büyük herkesin içini niyetini biliyor benim içim o kadar rahat ki..ama sizin gibi içinde kötülükten başka bişey olmayan insanların herkesi kendi gibi bilip artniyet arayarak böyle mesajlar yazması normal..

  • complete_ kullanıcısına yanıt

    Hocam birde şu var birisi benim Samsung satıcısı olduğumu ispatlasın buradan çeker giderim demek yerine, 20 kişinin beni istemediği yerde durmam çeker giderim diyebilmek te lazım.

    İşte ispatlıyorum 20 kişi sizi bu forumlarda istemiyor, acaba neden ?


    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owolfo -- 20 Ekim 2020; 17:48:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt

    hoşgeldin boş kahraman sende kendine pay çıkarmaya fırsat arıyorsun aynen devam..

  • complete_ kullanıcısına yanıt

    bu şahısıda iyi tanıyın geçmiş mesajlarına bakın buda kimseye faydası olmayan en küçük fırsatta fitne fesat çıkarmaya can atan mahallenin boşlarından :))

  • complete_ kullanıcısına yanıt

    üşenmeyin boş bi vaktinizde bu şahıs profilini kapatmadan açın mesajlarını okuyun ne demek istediğimi çok net göreceksiniz..

  • şu konuya mesaj yazan beğenen kitlenin %90 ı önceden benimle husumeti olan şahıslar bu şahıslar çocuk gibi hala bişeylerin peşindeler kimi fanboyluğundan kimi bilgisizliğinden kimi işsizliğinden can sıkıntısından hala böyle boş işler peşindeler..samsung satıcısı diyorsunuz kanıt yok iftira..neden samsung öneriyorsun diyorsunuz kanıtlarıyla teknik kısmıyla paylaşıyoruz cevap yok..siz öneride bulunun biz yazmıyoruz diyoruz konuyu bırakıyoruz konuya ne uğruyorlar ne tek bir mesajları var..sizin ciğerinizi biliyorum ben ciğerinizi istediğiniz kadar burda sizi tanımayan insanlara boş kahramanlık yapın doğrular tektir değişmez TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

  • complete_ kullanıcısına yanıt

    Hocam siz mavi leke falan mı dediniz, yapmayın hocam güldürmeyin bukadarcık küçük bir mesele bu kadar abartılır mı hocam !!!!!!!!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owolfo -- 20 Ekim 2020; 18:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ha birde bu şahısların bazıları profilini saklarlarki geçmiş mesajlarından kimin fake üyeliği olduğu belli olmasın diye... :))

  • Benim TV alma işi şimdilik ertelendi. Servise verdiğim 11 senelik tv den haber geldi. Arıza tespit edilmiş. Parça yokmuş artık ama piyasadan sipariş edip parça katılacak dediler. 2-3 gün içinde teslim ederiz dediler.


    Artık tekrar arızalanırsa veya tam ihtiyacım olan miktarı biriktirince yeni tv alacağım

  • bak 1 mesaj attım 4 tane cevap yazmış,belliki bir taraftanda rütbe yükseltme peşinde kötü birşey yazmadım yazdıklarıma direk cevap yaz modellerin hepsini saydım,yok bunlar mahallede köşede dikilirler,yok bunlar akşam çekirdek çitlerler,yok bunlar kasabın manavon önüne oturup kız süzerler belliki ne yaptıysan saymışsın, sana birşey anlattım varsa cevabını yaz bit pazarı simsarı gibi birşey alacak adama onu alma bu daha iyi güzellemesi yapma burda..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 20 Ekim 2020; 18:25:26 >
  • Ben yazarken hani benim msjlarımla kirlenen konu hiç bir gerekçesi olmayan boşboş kavgalarla hiç bir şey olmuyor ne acayip. Neden durup dururken birbirinizle kavga ediyorsunuz siz yorumunuzu yazın isteyen istediğini yapar istediğini alır ne diye birbirinizin kalbini kırıyorsunuz bunu anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCL 4k C715 55' modeli almayı düşünüyorum ps5 ile beraber tavsiye eder misiniz 6789tl fiyatıyla çıkıcakmış kasımda galiba

  • Ya arkadaşlar hiç mi aranızda trt4k izleyen yok 2 gündür dikkat ediyorum sesde ve kanalda azda olsa donma kasma oluyor bu yayından mı yoksa benim kabloda mı sıkıntı var veya tvde mi.
    Bana yardımcı olacak biri yok mu sadece trt4k yı açıp baksın öyle 15 20 dakika ya gerek yok 1 2 dakika da anlaşılıyor kasıp kasmadığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31973198319932003201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.