Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
88.009
Cevap
1.327
Favori
4.687.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30553056305730583059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 serisi bir Sony ile bunlar kıyaslanamaz tabii ki lakin onların da fiyatı malum..
    Geçen sene çok daha fazla sayıda iyi model çok daha uygun fiyatlara vardı çok haklısınız..
    Bu sene hem kalite düştü hem de fiyatlar arttı..
    Dip not olarak bu biraz da ülkemizin sorunu..
    Dışarıda en azından fiyatlar geçen seneye göre daha uygun..
    TV alacaklar iyi tartıp biçsinler 👍
    İşleri zor bu sene..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    9 seri olmasına gerek yok xh80 75 modelleride diğer markadaki muadillere göre daha iyi modeller aradaki 1000-1500tl fark için hiçbir işe yarmayacak bi tv almaktansa sony almak daha mantıklı insanlar bu cihazları yıllarca kullanılacak o paraları o tvlere vermek parayı çöpe atmaktan başka bişey değil bana göre..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 3 Eylül 2020; 16:3:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

    Hocam hangi sitede baktınız bu modellere?
    Arkadaşım önerdi. Sizin bilginiz var mı? Nasıl modeller?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam TV konusunda sizden çok şey öğrendim, bilginize ve düşüncelerinize saygı duyarım lakin bu konuda pek katılamayacağım size..
    Şimdi xh80 ile Q70t aynı fiyattalar..
    Xh80'nin ips panel olduğu için sahip olduğu iyi görüş açısı dışında hangi özelliği Q70t'den daha iyi söyler misiniz?

    Ekleme: Muhakkak spesifik bir iki özellik daha vardır ama genel toplamda Q70t'den daha iyi bir cihazdır diyebilir miyiz sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 3 Eylül 2020; 16:15:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    hocam ben genel konuşuyorum q70t istisna onun dışında yazdıklarım tüm modeller için geçerli tu7-8 serileri q80t vs hiçbiri parasının tv si değil hepsinin yerine sony yada lg seçenekler var daha mantıklı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeShah

    Arkadaşım önerdi. Sizin bilginiz var mı? Nasıl modeller?

    Alıntıları Göster
    Hocam bu ürünler Otel tv olarak üretiliyor,mağzalarda bu ürünleri göremezsiniz bilginiz olsun.
    İnternet kullanacaksanız kısıtlamadır her siteye girmez.
  • samsung TU8000
    samsung TU8500

    Bu iki model arasında ne fark var. Sorma nedenim iki ürünü bugün teknosa mağazasından gördüm. Fiyatları altta görünün.

    samsung 50TU8000 4999 TL
    samsung 43TU8500 4799 TL

    bu arada alım sonrası birinde 250 birin de 300 tl mi ne samsung kart iadesi varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Samsung UE65TU8500 mü Sony KD-65XG8096 mı alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htopdas -- 3 Eylül 2020; 16:50:35 >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam lakin ben daha farklı bakıyorum..
    LG oled dışında -ki onda da sorunlar malum- belki va panel un7400 ile fiyat performans cihazı olabilir.. Gerisi bence boş.. Nano mano hikaye -ki ucuz cihazlar da değiller-
    Philips'e zaten değinmeyeceğim..
    Sony'nin 9 serisi dışındaki hiçbir cihazının bence alınabilirliği yok fiyat/performans açısından..
    Xh90'a gelince 11 bin lira fiyatı var ki Q80t 9 bin bandında ve genel toplamda daha iyi bir cihaz.. xh95'e gelince 16 bin fiyatı var ki Q95t 13 bin bandındaki fiyatı ile hem 3 bin daha ucuz hem de bugün en iyi led cihaz bana göre..
    Tamam Samsung tu serisi ile çok iyi iş çıkartmamış olabilir Q serisinde geriye gitmiş olabilir ama bu tüm markalarda geçerli bir durum hocam.. Hangisi ileriye gitti ki, ya da hangisi fiyat performans anlamında daha iyi..
    Bugün 50un7400 fiyat performans cihazı olabilir eyvallah peki 65un7400 9000 liralık fiyatı ve ips paneli ile nasıl fiyat/performans cihazı olacak ki 🤔
    Ya da az önceki mesajda yazdığım gibi 8000 liralık fiyatı ile xh80 mi fiyat/performans cihazı?
    Bilemiyorum hocam, sizinle bu denli farklı düşünmek beni şaşırttı açıkçası..
    Yine de teşekkür ederim 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 3 Eylül 2020; 16:52:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    hocam yukarda zaten lg oled ve un serisi alınabilir yazdım sadece..artı olarak bi cihaz va panel diye sadece paneli onu ips bir tv den daha iyi yapmaz..bunun renk performansı parlaklığı upscale performansı gradyan performansı resim işlemesi gri performansı yansıma performansı bir çok farklı etkeni var..örneğin bu işlerden hiç anlamayan birisine ips diye beğenmediğiniz xh80 ve un7400 modelleri ile samsung tu8500-8000 modellerini yanyana koyup izletin 10 kişiden 8 sony ve lg yi beğenecektir..nedenmi hem daha parlak hem ekran yansıma konusunda daha iyi hem renkler daha iyi hem renklerde bantlanma yok vs adam demezki ben film izlerken karanlık sahnede şunu göremedimn genel olarak tv nin görüntüsüne bakar yani burdaki kullanıcıların çoğu bu kesimde zaten..diğer kesime gelirsek beklentisi olan adam gidip tu serisi zaten almaz parlaklığı rezalet yansıması rezalet renklerde bantlanma var tv de kontrasttan başka düzgün hiçbişey yok..kontrastta tek başına tv almak için yeterli bi sebep değil öyle olsa giriş seviye samsung va paneller yok satardı 5-6bin kontrasta sahipler..artı olarak q80t ile xh90 arasında 1000tl gibi bi fiyat farkı var yine bu iki model arasında rtings puanlamasına bakarak genel olarak q80t daha iyi diyoruz ama sadece gündüz ve oyun kullanımında öyle q80t nin ekran yansıma ve gecikme süreleri hariç xh90 a hiçbir artısı yok diğer konularda xh90 daha tatminkar bir model ortalama puanda q80t nin iyi gözükme sbebei spor ve uydu yayın puanlarında yüzdesel olarak rtings in en çok yansıma performansını dikkate alıp puanlama yapması iki tv de aynı yansıma performansına sahip olsatdı xh90 ortalama puanda daha yukarda olacaktı o yüzden akşamdan eve gelip tv kullanan yada genelde film izleyen uydu yayını izleyen adam için xh90 daha iyi bir seçenek..yazının başındada dediğim gibi bir tv nin va panel olması tek başına yeterli değil öyle olsaydı tu8000 le xh80 modeli ortalama aynı puanı almazdı..

    birde siz bu tv leri muhtemelen incelemediniz bi mağazaya gidin bahsettiğim nu7400 xh80 modellerini izleyin ips olanlarından bahsediyorum sonra gidin birde burda konuşulan tu serisini izleyin ne demek istediğimi çok net anlayacağınızı düşünüyorum..




  • htopdas H kullanıcısına yanıt
    bana sorarsanız ikiside alınmaz..65nu7400 modeline bakın bi mağazada derim..samsung alacaksanız tu serisinden uzak durun min q serisi olsun..
  • 32H8500 Vestel nasıl TV dir 1100 TL bandına göre tabsiyeniz varmı 32 inc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalarım merhabalar. Uygun fiyatlı bir tv arayışındayım. İlk önceliğim ps4 oynarken bana sorun çıkarmaması. Hem tek kişilik hem çok oyunculu oyunlar oynuyorum. Takılmalar titreşimler can sıkıyor bazı televizyonlardaki. Uygun fiyatlı demişken bütçem 1500 tl civarında. Bekar evi gibi bir evde yaşıyorum, bütçeyi de fazla sarsmayacak oyun oynarken de sorun yaşatmayacak cihaz arıyorum. :) Bim'e Dijutsu djt42 modeli geliyor yarın. Önceden de 43 modeli gelmiş. Fiyat olarak bütçe sınırlarında. Aslında önceden 4K olan Dijitsu modeli de uygun fiyata düşmüş ama kaçırdık o zamanlar ihtiyaç yok diye. :) A101'e de Hi Level marka cihazlar geliyor. Bu iki cihaz arasında hangisini önerirsiniz? Bu fiyat aralığındaki smart özelliği olan cihaz baksak bizi üzer mi? Aslında bir konu açmıştım orada sağ olsun @RNN nickli hocam yardımcı oldu Samsung panelli cihaz almamı önerdi. Bu cihazların panel türünü nasıl öğrenebilirim ? Biraz daha bütçe ayarla şunu al dediğiniz cihaz varsa ona da bakabilirim. Teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 65nu8000 kullanıyorum şuan yeni modeller içinde muadili hangisi oluyor acaba özellik olarak
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben direk yüz yüze görmedim ama izlediğim videolarda 50un7400 ve tu8000 olsun 8500 olsun daha iyi renk ve görüntüsü vardı tu8500 sarıları çok sarı gösteriyor deniyor du yorumlar da bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz burda yine bi model iyi dedik ya sabah 4799 olan tv şimdi baktım 4999 olmuş yazmayın buraya bence hangi modeli yazsak fiyat yükseldi vede yükselmeye devam ediyor veya satıştan kalkıyor.
    İnanın 1 2 aya 5 6 bine giriş seviyesinde TV bile bulamayacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oled modellere özensemde o kadar bütçe ayıramayacağım için Ankara LG Premıum Magaza Müdürü Burak Bey'den "LG 55SM800 Tv" aldım.
    Tv'nın fiyatı Burak Beyin yaptığı iskonto ile piyasanın altına indi. Ürün Ankara'dan Bursa'ya Yurt içi kargo ile sağlam bır şekilde geldi. Serviste hemen kurulumu gerçekleştirdi.
    Burak beyi bu forum sayesinde tanıdım. Kendisine tekrar tesekkur ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv almayı düşünüyorum samsung tv lerde dolby atmos yok diye almak istiemiyorum. LG tv lerde garanti bittiğinde ekran mavileşiyor diye okudum acaba 2020 model led tv lerde aynı sorun olur mu acaba
  • Arkadaşlar bu model hakkın

    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]da yorumlarınız neler aklımda Samsung q55rat var ama panel açıklığı beni soğuttu bide LG de akıllı kumanda sesli komut çok hoşuma gitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Madem tavsiye konusu arkadaşlar geçen haftalarda lg70um7100 aldım. Alt seviye model ancak pa el gerçekten kötü. Kesinlikle bulaşmayın derim. Karanlık sahneler yatay çizgiler yüzünden işkenceye dönüyor.

    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

    Ayrıca lg 75un85006 modelini sipariş verdim. Kullanan arkadaş var mı? Aynı vaka ile karşılaşmayalım. Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 3 Eylül 2020; 19:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 30553056305730583059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.