Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (1195. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü7 Mobil3 iOS1 Android
5 sn
88.058
Cevap
1.333
Favori
4.691.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    bendekinin videosu da bu. karanlıkta güzel video foto çekilmiyor.

    https://youtu.be/uqYhJGZ8iyg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnrskr

    Film yada dizi için tercih ettiğiniz yol nedir acaba.Netfilix gereksiz pahalı ve yetersiz.

    ben cok memnunum sahsen netflixten 40tl lik paketten 4 kisi aldik...aylik 10tl veriyorum 4k hdr destekli butun icerikleri izliyorum...seyahate falan cikinca onceden indirip cevrimdisi izliyorum tabletten mesela...evet gelmis gecmis tum dizi ve filmler yok ama tatmin edecek seviyede bence...amazon prime video falan da var ama netflix en mantiklisi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuxel85 Y kullanıcısına yanıt
    Tuketici il hakem heyeti limiti 6.000 tl oldu ilçe hakem heyetide 3.610 tl kadar olan uyuşmazlıklara bakıyor artık,resmi gazete yayınlandı,servis tutanakları ve yazışmalar,fatura ve dilekçe ile başvurabilirsiniz,bir kaç ay sürer bu zamanda tv`nizi kullanmaya devam edebilirsiniz,lehinize sonuçlanma ihtimali yüksek şansınızı deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar samsung 43MU7000 tv bugün gelip servis kurdu. Hiçbir sıkıntı gözükmüyor tv de şuan için.

    Bu renk ayarları için en ideal ayarlar nelerdir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hedef Kalıp H kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibi fotograftan kaynaklandığı belliydi.Işık sızması gözükmüyor.Video çekimi daha iyi olsa daha da iyi bir değerlendirme yapabilirdik aslın da...Siz çıblak gözle ışık etrafında dağılma görüyorsanız tabiki servise zaman geçmeden baş vurun.Fakat benim gördüğüm kadarıyla tam manasıyla bir sorun göremedim.Siyah ekran görüntüsüne muhakak bakın,birde karanlık sahnaleri olan bir filim de deneyin,orada da hiç bir problem görmüyorsanız sorun yoktur.
  • Ben de HB den 40MU7000 almıştım,az evvel servis kurdu gitti...TRT 4K çok güzel görünüyor...Keşke diğer kanallar da 4K yayına geçse...
  • 43mu7000 ps4 input lag inanılmaz düşük oyun modu na alınca.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi seneler forumdaşlar. bir sorum olacak. bazı arkadaşlar yeni almış televizyonlarını. samsung un, mu7000 ya da 9000 serisi güncel fiyatları nedir?. yazarmısınız?
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Ben 2.229 TL den vatandan aldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ps4 pro için tv arıyorum 3 ay oldu alalı o zamandan beri geçen sene aldığım 50ku7000 ile oynuyorum hiç sıkıntım yok titreme yok HDR modda çok iyi oynuyorum. İnput lag da çok düşük olmalı ki hiç hissiyatını bile yaşamadım. Ancak şimdi küçük odaya geçeceğim ve 43 inc tv bakıyorum. deneyimlerin nedir almalı mıyım ? HDR mod açınca performans nasıl ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamariposa -- 30 Aralık 2017; 15:17:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Micr0line

    bir defa ben sizin kardeşiniz değilim burda uslubuna dikkat edicek bir kişi varsa oda sensin buranın ağasıymışssın gibi hareketler de bulunma.
    kaç tane ıps panelde oyun oynadında ıps panelde oyun oynanmaz diyebiliyosun ya sen kim olduğunu sanıyosun sen herhangi bir bilgiye sahip değilsin. internette mevcut videolara bakarak televizyonmu alınır. sen tv konusunda gram bilgiye sahip değilsin insanları yanlış yönlendirme. sana soru sorucak kadar da düşmedim snnle dalga bile geçilmez çünkü anlayamıyosun. insanlara va panelin çok iyi olduğunu söyleyip samsung önermekten vazgeç tamam mı. senin o test videolarındaki cihazlarınla türkiye de satılan cihazların hiç birisi aynı değil. koca lg philips markaları kar yapmak için çöp cihazlar üretiyor. samsung kar yapmamak için va panel üretiyor dimi hadi birader hadi hadi insanları aptal yerine koyma hadiiii.

    kafaya bakarmısın




  • Hedef Kalıp H kullanıcısına yanıt
    hocam fotodakiyle aynı tv mi bilmiyorum ama gerçekte durum bu videodaki gibiyse tv de hiçbir sorun yok boşuna servisle falan uğraşmayın
  • Micr0line kullanıcısına yanıt
    Sual: Yalan ve iftiranın dindeki yeri nedir?
    CEVAP
    İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
    Yalan söylemek ve iftira etmek haramdır, sakınmak lazımdır. Bu iki fenalık, her dinde de haram idi. Cezaları çok ağırdır. (C.3, m.34)

    İftira büyük günahtır ve çok fenadır. Bunda yalan söylemek de vardır ki, yalan, her dinde haramdır. İftirada bir mümini incitmek de vardır ki, bu da, başkaca haramdır. Bunlardan başka, iftira etmek, yeryüzünde fesat çıkarmaya, ortalığı karıştırmaya sebep olur ki, bu da haramdır. (C.3, m.41)


    başkada bişey demiyorum inancınız varsa..
  • NNNNR N kullanıcısına yanıt
    RNNN hocam yeterli cevabı vermişsin...BU ZAMAN DA BİRİLERİNE YARDIM EDİYORSAN ARKASIN DA BİR ŞEY ARIYORLAR... İNSANA YARDIM ETMENİN HAZZINI VE SEVABINI BU ARKADAŞLARA ANLATAMAZSIN BOŞVER. YORMA KENDİNİ.
  • ALİ ERKİN A kullanıcısına yanıt
    günahı büyük ama farkında değiller günahı bi kenara benim için önemlide değil ama @dallas burda yıllardır insanlara yardımcı oluyor hem emeğe saygısızlık ediyorlar hemde iftira atıp günaha giriyorlar buyrun siz yapın yardımcı olun diyincede ses yok..
  • Arkadaşlar kurulum için servis bekliyorum (55mu8000). Hafta sonu müsaitken test videolarını , bir diske atıp, servis gelince test ettirsem diyorum. Ama bu videoları nerden indiririz. Youtube da birsürü var ama test için en uygun olanların , indirme linkleri var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.




  • NNNNR N kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Diamariposa D kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki ps4 pro olmadığı için yorum yapamıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.