Şimdi Ara

En Popüler Pvp Serverler | Serverlar.gen.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Domain adı : Serverlar.gen.tr

    İçerik-Başlık : En Popüler Pvp Serverler | Serverlar.gen.tr

    Site Kuruluş Tarihi : Eylül 2010

    Tanıtım, Açıklama : Serverlar.gen.tr adı altında yayın hayatını 4 yılı aşkın süredir başarıyla sürdüren internet adresinde, çok sayıda kaliteli pvp serverler ziyaretçilere tanıtılmaktadır.

    Site üzerinde Knight online ve Metin2 gibi popüler oyunlar için bir o kadar popüler serverler kendine yer bulmuştur. Tüm bu serverler, ziyaretçiler tarafından detaylı bir şekilde incelenebilecektir. Siteye eklenen her server için son derece ayrıntılı bilgiler görebileceksiniz.

    Metin2 oynamaya meraklı iseniz, sitenin metin2 pvp serverler adlı bölümüne giriş yaparak, buradan en iyi metin2 pvp serverleri görebilirsiniz. Server ip adresi, site ismi, server adı, server için zorluk derecesi, bolca fotoğraf ve çok daha fazlasını inceleme imkanına sahipsiniz. Çevrenizde metin2 ve knight online meraklısı arkadaşlarınız varsa onlara bu siteyi tavsiye etmeyi unutmayınız.

    Sizin de bir knight online ya da metin2 pvp serveriniz var ise, serverlar.gen.tr adresi vasıtasıyla server tanıtımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız server tanıtımınız, çok sayıda oyunsever tarafından görüntülenecek ve tanıttığınız server, kısa zamanda popüler hale gelecektir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.