Şimdi Ara

PS4 Hesap ve kurulum hakkında (yeni aldım açmadım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • White destiny bundle aldım teknosadan teslim almaya gidiyorum şuan. Normalde açıp resmi bilgilerimle tr hesabı kuracaktım ama dlcler sadece amerika hesaplarında vb gibi şeyler okudum ve kafam karıştı. Hesabı nasıl açmalıyım.

    2. Türkçe olması önemli değil ingilizcem anadilim kadar iyi nerdeyse. Oyunları kardeşlik dışında vatanpc kazıklarına gelmeden nasıl alabilirim. Mario1128 gibi sitelerin konusunu okudum. Bölge ayarları varmış sanırım.

    Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cihazın içindeki destiny 2.bölge pal olucak yani dlc'leri us psn'de giremezsin haberin olsun.Oyun konusunda yurtdışından alabilirsin spotçulardan alabilirsin sana kalmış.Spot genelde pal bölge oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EXios6

    Cihazın içindeki destiny 2.bölge pal olucak yani dlc'leri us psn'de giremezsin haberin olsun.Oyun konusunda yurtdışından alabilirsin spotçulardan alabilirsin sana kalmış.Spot genelde pal bölge oluyor.

    Yani tr hesap mı açayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisinden de aç us ve tr hangisinde oynamak istiyorsan diğerini ana hesap yap.Us üzerinde ki oyunlar genelde daha ucuz kimi zaman Tr indirimleri çok iyi oluyor.Tek birine psn plus al.Ana hesap yaptığında yüklediğin oyunlar diğer hesaplarda da oynanabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.