Şimdi Ara

Turnuva için vps yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar , kolay gelsin hepinize öncelikle . Benim sorunumdan çok biraz tavsiye olucaktır . Oynadığımız oyunun uluslararası turnuvasına katılacağız . Bu oynarken klan maçlarını sunucularda atıyoruz ve ping olayları oluyor her oyuncunun tabiki düşük seviyede olması her zaman avantaj konumundadır .

    Turnuvayı düzenleyen yetkililer Polonya yani Avrupa tarafındandır ve katılımcılar Almanlar , Fransızlar çoğunlukla olmaktadır . Yetkililer Avrupa ülkeleri olunca sunucu lokasyonları Avrupa lokasyonlu sunucular olmaktadır . Ama bizim coğrafi konumumuz belli ve o sunucularda oynanınca adaletsiz bir ping eşitliği ortaya çıkıyor . Alman takımının 10-20 arası ping olayı varsa bizim 70-100 arası ping olayımız oluyor ve maçlar herkesin olduğu bir yerde atılmıyor sadece anti-hile programının olduğu maçları izleyen yetkilelerin olduğu sunucularda atıyor .

    Ben şimdi '' VPS '' almayı düşünüyorum bu düzenlenecek turnuva maçları için ama kararsız kalıyorum ülke konusunda şuanlık Romanya dan almayı düşünüyorum . Bu konuda fikri olan arkadaşlar lütfen yardım etsin maç gelecek hafta oynanıcak ve yenmek veya yenilmek umurumuzda değil sadece adil bir şekilde oynamak istiyoruz bunuda kendi kuracağımız lokasyonlu sunucuda olabilir . Sizce hangisi daha mantıklı diğer ülkelerle eşit bir ping olayımız olucak bir tavsiye yada başka bir ülkeden vps almak vs vs ...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.