Şimdi Ara

Burak Yılmaz:' Sadece 5 yıl değil ölene kadar buradayım. ' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aldigin para haram zikkim olsun burnundan fitil fitil gelsin diyelim biz de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi bir teknik direktör olsa takımın başında malzemeci olamayacak adam, pas atmakta acele etsinler diyor. Sneijder acele eder aslanım sen önce topu kaval kemiğinle değil ayağınla kontrol etmeyi öğren

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlatrı acele mi etsin pas için. Oha diyorum ya adamın srni ofsayt olmadan topla buluşturması şans çünkü ofsayttan koşuyorsun ya da ofsayttan içeri girip koşu yapmaya çalışıyorsun, adamı çıldırtır bunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smoker 1903

    "ayrıca ofsayta düşüyorum hata bende ama bana pas verenler de acele etsinler"
    Koyu yeri okuduktan sonra anladım bu adamda gram ilerleme olmayacağını.Allah Gs'lilere sabır versin.

    Cümleler bence kasıtlı olarak değiştirilmiş. Zaten taraftar sevmiyor Burak'ı. Adamın da söylediklerini çarpıtıp iyice körüklemek haince. Burak'ı savunmuyorum ama;

    Ofsaytların çoğunda hata benim. Bazen arkadaşlarım pas atmakta geç kalıyor ama çoğunda hata bende, daha dikkatli olmam lazım. Düştüğüm ofsayt sayısını minimuma düşürmeye çalışacağım benzeri şeyler söylemiş.

    Ki yanlış olan bir şey yok. Düştüğü 10 ofsayttan bir tanesi geç atılmış bir pas yüzünden olabilir rahatlıkla. Takımda becereksiz 1 tane değil ki
  • Utanmaz herif hala kendini aklamaya çalışıyor.2 yıldır ofsayt nedir bilmeyen adam arkadaşlarını suçluyor.


    Böyle adamlar milyon dolarlar alıyor , bundan daha iyi iş yapan adamlar 900 TL ye çalışıyor 12 saat.
  • Taraftar olarak senelik 50 bin TL + maç başına 50 lira cep harçlığı hakettiğimi düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Burak Yılmaz:' Sadece 5 yıl değil ölene kadar buradayım. '
  • Smoker 1903 kullanıcısına yanıt
    : Bala g.te ayağıma gelirse, trigonometrik açım düzgünse, kalede de kate upton varsa golü anca öyle atarım
  • burak ın ofsayt meselesini şurada anlatmıştım buyrun tam isabett ama nerddeee sizde o anlayış o görüş ama burak da artık dile gelmiş ki söyluyor durumu

    http://forum.donanimhaber.com/m_97485508/f_//tm.htm#97504588
  • buyrun 20 eylülde yazdığım mesajdır....

    ust düzey futbol oynayanlar beni daha iyi anlayacaklardır.fizik olarak bitmiş oyuncu çok pas hatası yapar,şutları kaleyi bulmaz bulsa da gol olmaz zaten ağır kalacağından şut çekme fırsatı da bulamaz.eskişehir maçında kaleye sutumuz yok.anderlect maçında da yok..FİZİĞİ YETERSİZ OYUNCU KAS SİSTEMİ GEÇ TEPKİ VERDİĞİNDEN BEYNİ VE ALGISI DA YAVAŞLAR VE PAS VERİRKEN AĞIR KALIR ÇABUK DÜŞÜNEMEZ BU SEBEPLE ÇOK PAS HATASI YAPAR VE SANTRAFORUNU(BURAK) HEP OFSAYTA DÜŞÜRÜR BURAK ÇOK OFSAYTA DÜŞÜYOR DENİYOR YA ASLINDA BUNUN SEBEBİNİ 2 SENEDİR FİZİK OLARAK YETERSİZ OLAN PASÖRLERDE ARAMAK GEREKİR.SNTRAFORUN SUÇU YOK ÇÜNKÜ O DEVAMLI ARAYACAK KENDİNİ GÖSTERECEK DEVAMLI DENEYECEK.... ASLINDA UĞRAŞMAKYAN YAZMAKTAN BIKTIM DA İŞTE ANLATIYORUZ HALA BURAK ÇOK OFSAYTA DÜŞÜYOR YEAAĞĞĞ DİYEN ÇOLUK ÇOCUK OLACAKTIR...çünkü pası öyle bir zamanda atmak gerekir santrafor kendini gösterdiği anda atmak gerekir bunun zamanını tutturmak için de fizik olarak iyi olmak gerekir.hayddaaa pas atmak için fizik kondüsyonun ne önemi var ?diye merak edenler olabilir var işte!!!profosyonel futbolda milisaniyelik anlar önemlidir.bu kadar kısa zaman aralığına ayak uydurabilmek için atik çevik hazır ve nazır olmak gerekir...
  • İşte forumun futbol bölümünün cahiliyeti ,her şey para değil mi anlaşma değil mi futbol oyanamak yenmek yenilmek rekabet yaris bos degil mi.yani parayi alan futbolcu tamam ben parami aldim hic oynamadan da olur diyor değil mi...yuhhh bu ne sacmaliktir aklim almiyor .şöyle adamlarin mantigina nasil bir dusunce yapisina sahip olduklarına yemin ediyorum sasiriyorum..


    BU TAKİMİN SORUNU SUDUR KARDESİM...BU TAKİM FİZİK OLARAK HAZİR DEGİL.2 Lİ MUCADELERİ HEP KAYBEDİYOR MAC İCİNDE RAKİBİNE USTUNLUK KURAMİYOR PASLAR YERİNİ BULMUYOR SUTLAR KALEYİ TUTMUYOR.CUNKU BACAK KASLARİ BİTMİS DİRUMDA.YORGUN ADAM DARBELİ VURAMAZ TOPA...DARBELİ VURMAZSAN DA TOP SERT VE TEK BİR DUZLEMDE GİTMEZ VE İSTİKAMETİ YAMULUR.ESKİSEJİR MACİNDA KALEYİ BULAN SUT YOK MESELA...selçuk veysel Burak meselesi değil takim fizik olarak çok düşük.daha çok direnç kazammamiz gerekiyor.fizik olarak hazir gibi olan chedju ve Burak var sadece...Burak in hamle zamanlamasi arkadaşlarından hizli olduğundan senkronize hareket etmiyor...boyle olunca da Burak pas alirken ya geç kalıniyor ya da burak hazır ve pasörlerden hızlı olduğundan ofsayta düşüyor.yani Burak kendini gösteriyor ama Galatasaray takimi Burak tan yavaş olduğu için pasi atamiyor pasi attiginda ise Burak ileride kaliyor ve ofsayttt...chedju Semih ve Burak dişinda fizik olarak hair değil takim sorun budur.
  • Hakettiğini düşünüyormuş buna totoyla gülünür ancak bunlar hakediyorsa Melo ve Sneijder 2 sezondur ne yapıyor derler adama özellikle Melo her maç kıçından ter attı adam takım kötü olmasın diye.
  • ne yazarsanız boş burak çok iyi bir oyuncu ben ona güveniyorum siz terim den ,hıddınk den,mancini den ,senol günes ten ,prandelli den daha iyi biliyorsunuz değil mi?

    GALATASARAY IN SORUNU ORTA SAHANIN RELAX TEKNİK RAHAT SICAK SUDAN SOĞUK SUYA BATIRMAK İSTEMEYEN BİR ANLAYIŞTAN KURULU OLMASIDIR BU ÇOK NET ANLAŞIŞILIYOR.SADECE SELÇUK MESELESİ DEĞİL %100 GALATASARAY IN SORUNU BUDUR 2 SENEDİR HELE HELE BURAKLA HİÇ Mİ HİÇ ALAKASI YOK...GALATASARAY IN ORTA SAHA KURGUSU VE OYUNCU YAPISI İLE BU SİSTEMDE VE BU LİGDE BU KADROYLA BAŞARIYA ULAŞMAK ÇOK ZORDUR....ÇARE DAHA KORA KOR KOPARAN ISIRAN RAHATSIZ EDEN ,RAKİBE BASAN BİR ORTA SAHA DİNAMİZMİ KURMAK GEREKİYOR BURASI PREMİER LİG DEĞİL Kİ GS ORTA SAHASI TEK PAS YAPIP KALİTELİ OYNAYAMAYA ÇALIŞAN BİR YAPIYA BÜRÜNMÜŞ DURUMDA DİKKAT EDİN DZEMAİLİ SNEİJDER YEKTA HEPSİ FUTBOL OYNAMAK İSTEYEN OYUNCULAR GALATASARAY A OYNAMANIN YANI SIRA OYNATMAYAN DA BİR ORTA SAHA LAZIM AMA OLMUYOR BURADA İŞTE YEMİYOR ZATEN SNEİJDER DE BU YÜZDEN UYMADI BU TAKIMA..
    FATİH TERİM ORTA SAHASI DİKKAT EDİN ISIRIYORDU BASIYORDU ENGİN ,EMRE ,AMRABAT HATTA ELMANDER BİLE GELİP ORTA SAHADA OYNATMIYORDU SÜREKLİ RAKİBİ ORTA SAHADA SİNDİRMEYE ÇALIŞIYORDU ve başarılı da oluyordu ki bizim ülkede futbol böyle oynanıyor...ama gs orta sahası çok kırılgan oldu terim den sonra ve bu selçuğun futbolunu da fw lerin futbolunu da çok kötü etkiledi.bizim felsefemiz futbol kültürümüz bu irlanda veya holanda takımı değiliz ki!!!
  • vay karşim benim ya ellerinin arasındaki kafasına yandığım
  • Süper lig out premier lig in. Kafam rahat, tutun bi takım sene sonuna kadar destekleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde adam kendisi haklı çıkarıyor. Neymiş efendim pas geç geliyormuş. Orta sahadakiler senin gibi direk koşup sadece topa vurmuyorlar. Adamda eksitmeleri lazım. Senin bu adamlara uyman gerek bu oyuncuların sana değil. Bu kadar damar konuşmasına duyguları sömürmesinede gerek yoktu.
  • orta sahada mücadele yok ısırma yok basma yok rakibi oynatmama anlayışı yok terim den sonra orta sahada topu alan yıldız olayım tribunleri ben coşturayım klasımı herkes görsün ayağına yatıyor...bize bu uymuyor galatasaray orta sahası hep zaferleri başarıları orta sahada kora kor yakın oynayarak rakibi döndürmeyerek ve kaptığı toplarla da hızlıca çıkıp tehlike yaratarak başarılı olmuştur geçmiş maç özetlerini izleyin hatta attığımız golleri aklınıza getirin okan suat emre nasıl basıyordu eskiden orta sahada ...son terim döneminde melo,engin,amrabat,selçuk,emre nasıl orta sahada sürekli yakın oynayıp mücadele ediyorlardı kadıkoyde bile fb nin başı dönmüştü EMRE BELÖZOĞLU'NUN BİTTİK BİZ BİTTİK BİZ HATIRLAYIN!....terimden sonraki orta saha türk futbolu gerçeklerinden uzak artistik bir sisteme döndü ve maçlar da zorlaşmaya başladı....anlıycanız orta sahaya sneijder yekta gibi artizlerin yanında işçi ,mücadeleci,top çalan, basan, döndürmeyen adamlar da lazım...ŞU ANDA TAKIM SNEİJDER İN BİŞEYLER YAPIP BURAK IN GOL ATMASINA BAĞLI DURUMDA...AMA BÖYLE OLMAZ BUNU SORUMLUSU BURAK DEĞİL MÜCADELECİ OLMAYAN TEK TOP OYNAMAYA ÇALIŞAN OYNATMAMAYA DEĞİL OYNAMAYA ÇALIŞAN KORA KOR MÜCADELE ETMEYEN ARTİZLERDEN KURULU OLMASIDIR.SNEİJDER DE UYMADI BU TAKIMA TERİM DE BU YÜZDEN GİTTİ ZATEN...SNEİJDER VE DROGBA TRANSFERİ BU TAKIMIN MUCADELE KURGUSUNU BOZDU...MESELA FERRARİ GÜZEL ARABADIR AMA GEL GELELİM ANADOLUNUN YOLLARINDA İŞ YAPABİLECEK Mİ?GALATASARAY IN TERİM GİTTİ GİDELİ SORUNU BUDUR...MESELE KESİNLİKLE BURAK VEYA SELÇUK MESELESİ DEĞİLDİR.
  • Fener para verse direk gider be

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam kral, şunlara inat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.