Şimdi Ara

LYS KIMYA GÖZÜMDE ÇOK BÜYÜDÜ. LYS'DE IYI YAPAN YARDIM ETSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde güvende lys konu anlatımı, fem organik kimya konu anlatımı, palme organik soru bankası, kimya lys güvende soru bankası final kimya mor kitap ygs lys soru bankası mevcut. Ekim 1 den itibaren başlayacam. Ders çalışma şeklim dershane olduğu günler 2 saat ygs tekrar 2 saat lys (fizik mat) tekrar. Ondan sonra allah ne verdiyse kimya lys ve hafta sonu full lys kimya şeklinde götürmeyi planlıyorum. Sizce bu şekil iyi mi? Kimya için nasıl bi taktik önerirsiniz ? Ne kadar sürede biter (bitmekten kastım, bi denemede bilerek 18-20 net yapmak en azından ygs bitene kadar beni idare etsin) ? Ve son olarak kaynaklar iyi mi ne kullanmamı önerirsiniz ? Ygs de 2013 full 2014 1y yapmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AresEia -- 23 Eylül 2014; 23:30:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güvender konu anlatımı güzeldir yeterlidir.

    Organikte fem konu ve palme sorudan çalıştım bir de arıkan yayınları organik çözdüm bana yetti. Kimya genel olarak kolaydır 2010-2014 sınavları kimyası aynı doğrultuda geldi ve hepsi de fullenecek sınavdı.
  • Kaynaklar iyi hatta en iyileri palme organigi hakkıyla coz.organigin sağlam olsun gerisini yaparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Organigi mantığıyla çalış. Sana ezberlettirecekleri 25-30 tane kalıp tepkimenin hic biri çıkmayacak. Mekanizma,organik reaksiyonlar, izormelik, adlandirma gibi şeyler çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için sağolun. Lys kimyada ki atomun yapısı ve gazlar yüzünden hep çalışmalarımı kimya adına yarıda biraktim. Yoksa hız denge enerji kç organik falan çok değilsede seviyordum Ama o gazlar ile atomun yapısı sağolsun soğuttu beni kimyadan. Mezunum bi taktik verseniz birde ne kadar sürer ortalama bi temel atmak için ygs'den önce temel atıp lys zamanı hızlıca bi tekrar yapıp soru çözmeyi planlıyorum. Bu temel ne kadar sürer ve unutmamak için ne yapmalı? Sonuçta sözele yatkın bi ders

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs zaten basit 1 aya bitirmeye bak.lys icin bence 11den basla hem konular güzel hemde yaklaşıik 9 10 soru geliyor. Sonra organige gec dediğin konular az soru getiriyor sonlara birak bence.konular bitincede deneme cozersin bu kadar iyi çalışmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naib777 N kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim. Ygs sıkıntım yok. Dediğin mantıklı aslında o konuları es geçip bi yerden başlamak lazım . Tekrar sağol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.