Şimdi Ara

LİSELİLERLE KAVGA ETTİM(DUDAĞIM PATLADI SS'Lİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle selamün aleyküm beyler, bugün liselilerle sebepsiz yere ettiğim kavgamı anlatıcam.
    dün akşam lise 2'e giden kardeşim ilk hafta okula gitmediği için benim okula gidip rapor yazdırmamı söyledi. ben biraz mırın kırın etsemde kardeş sonuçta kıramadım tamam dedim. okula gitmek için öğle paydosunda patrondan izin alarak iş yerimden çıkıp okula doğru yürümeye başladım. neyse gittim okula kardeşim yanıma geldi müdürün yanına çıktık falan rapor işini halledip kardeşimle beraber müdürün odasından çıktık. o sırada kardeşim benden güven alarak okulda daha önce kavgalı olduğu çocuğun sınıfına doğru gitmeye başladı(ben okulun içini bilmediğim için çıkışa götürüyo sandım). sınıfın kapısından içeri girer girmez direk koşarak o kavga ettiği çocuğa yumruk attı.(bu arada okul esenler ticaret meslek lisesi, bileniniz bilir çok sakat bir okuldur) ben lan napıyosun demeye kalmadan o çocuk ve arkadaşları kardeşime girmeye başladılar işte o anda benim şarteller attı ben bunları ayırdım 2 tanesine yumruk salladım ama bunlar durur mu "olm bittiniz siz sizi yaşatanın ta *****" diye bağırıyo ben direk kardeşimle beraber koşarak çıkışa doğru gittik. ama bunlar ne ara örgütlendiyse bizi kapıda 3 kişi çevirdi ben tam mıçtık derken kafayı bir çevirdim en az 20-25 kişi bize doğru koşuyor. tam bizi çembere aldılar ki o anda gökten zenci saatçi zebaniler geldi ve bunları afrikada bulunan özel bir zindana yolladılar. biz kendilerine teşekkürlerimizi sunduk falan bunlar kaybolup gittiler. işte arkadaşlar gördüğünüz gibi kardeşimin hatası yüzünden yaşadığım olaya bak, ama eve gidince iyi bi dövdüm bunu cezasını eminim almıştır. sonuç olarak gerçekten çok pişman oldum çünkü hiç gereği olmayan birşeydi.

    buda inanmayan arkadaşlar için dudağımın ss'i
    http://i.hizliresim.com/dq046Z.jpg



  • Okumayın Zenci Saatçi Zebani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın arkadaslar.
  • Selamünden sonrasını okumadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın aletçi azgın boğa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dudağı patlamıştı sanki bir volkandan çıkan lavlar gibi kan akıyordu yüzü boncuk boncuk terlemişti ama içinde garip bir rahatlama hissi vardı.Sonunda liseli dövmenin duygusunu tatmıştı,*bu öyle sadece yaşayanların tadabileceği mükkemmel bir duygu demişti* sınıf arkadaşı güzel kalçalı popi merveye.Merve ona gülümsemişti.Daha fazla liseli döverse merve belkide ona verebilirdi.
  • yahu csb yazarsın tamam eyvallah bişey demiyoruz, bari git komik bişey yaz gülelim, bu ne olm, klavyeye rastgele bassan daha anlamlı bi konu olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.